Dodaj do ulubionych

Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :)

04.07.07, 03:24
Klientki Bellissimy pewnie juz wiedza, dla pozostalych wklejam z:
www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1460
(Jutro - pare slow wiecej na ten temat :))

Bellissima i Soyelle zapraszają wszystkie klientki na seminarium pt.
"Perfekcyjne Dopasowanie" odbywające się w Warszawie w hotelu Gromada 13
października 2007 roku.

Spotkanie poświęcone będzie tematyce doboru właściwego rozmiaru biustonosza
oraz akcesoriów bieliźnianych.
Pokażemy jakich błędów unikać, na co zwracać uwagę, wytłumaczymy i nauczymy
odpowiedniego dobierania biustonosza.
W specjalnie stworzonych przymierzalniach i przy dostępnej rozmiarówce do
miseczki K dobierzemy Twój rozmiar. *
Na wybiegu zaprezentujemy najnowszą kolekcję brytyjskiej marki Panache.
Zapoznasz się również z linią akcesorii do bielizny Soyelle oferującej
praktyczne, eleganckie i innowacyjne rozwiązania dla nowoczesnej kobiety.

Wszystkie uczestniczki spotkania otrzymają 15% rabat na zakupy w Bellissima i
w Soyelle do wykorzystania w terminie 7 dni od daty seminarium.

Ilość miejsc jest ograniczona więc zamów bilet, by nie przegapić okazji na
poznanie swojego idealnego rozmiaru!

* W miarę możliwości czasowych postaramy się zmierzyć jak najwięcej
zainteresowanych klientek.
Obserwuj wątek
    • achemiczka Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.07.07, 07:33
      Ja zarezerwowałam już miejsce :D toż to idealny moment na zlot forum biuściastych :)
    • mamula_to_ja A niech to!!! 13 wychodze za mąż :-/ 04.07.07, 08:17
      Kurka wodna. Jak pech to pech :-p
      • inkaka Re: A niech to!!! 13 wychodze za mąż :-/ 04.07.07, 08:19
        A ja akurat 13 muszę siedzieć w pracy od rana do wieczora. I jak tu nie wierzyć
        w pechową trzynastkę?:-((
        Namówcie Bellissimę, żeby to powtórzyła.
      • zazulla posiadanie meza to taki pech? ;))) 04.07.07, 08:23
        Joke oczywiscie.
      • metalowiec77 Re: A niech to!!! 13 wychodze za mąż :-/ 04.07.07, 17:38
        mamula_to_ja napisała:

> Kurka wodna. Jak pech to pech :-p

w Warszawie? A nie dałoby się - w ramach sesji ślubnych zdjęć - podjechać na
        pół godziny? Na pewno każda ustąpiłaby ci miejsca w kolejce do mierzenia;)) I
        fajne zdjęcia by były:)
        A jeśli nie, to pociesz się, że do 13 padziernika to będziesz już raczej
        wyedukowaną Biusciastą;)
    • zazulla Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.07.07, 08:25
      kasica_k napisała:

> Klientki Bellissimy pewnie juz wiedza, dla pozostalych wklejam z:
      > <a
      href="www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1460"
      target="_blank">www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1460</a>
      > (Jutro - pare slow wiecej na ten temat :))
      >
      > Bellissima i Soyelle zapraszają wszystkie klientki na seminarium pt.
      > "Perfekcyjne Dopasowanie" odbywające się w Warszawie w hotelu Gromada 13
      > października 2007 roku.

Sobota :) Warszawa [a nie Gdansk] :))) Zaraz zakupie bilet. I naskrobie maila ze
      sie pojawie i niech szykuja biustnosze J/JJ/K :DDDD
      • zazulla Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 09.07.07, 23:21
        zazulla napisała:

> Zaraz zakupie bilet.

Ok, bilet, zaplacony. Jak co to bede.
    • szarsz Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.07.07, 09:12
      I czemu, kurka, wszystko jak zwykle w Warszawie???? Buuuuu
    • yaga7 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.07.07, 09:27
      Bilet pewnie zarezerwuję, a co z tego wyjdzie to się okaże.

Czy ktoś z Krakowa się będzie wybierać? Bo samej to pewnie mi się nie będzie
      chciało ;)))
      • zazulla Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.07.07, 09:33
        yaga7 napisała:

> Czy ktoś z Krakowa się będzie wybierać? Bo samej to pewnie mi się nie będzie
        > chciało ;)))

A bedziesz wybierac sie autem czy pociagiem? Bo ja sama nie wiem jak to zrobie,
        ale pociagiem to przez Krakow bede musiala przejechac. Autem pojade jak moj Luby
        bedzie mial ochote wybrac sie ze mna.
        • yaga7 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.07.07, 10:13
          zazulla napisała:
          > A bedziesz wybierac sie autem czy pociagiem? Bo ja sama nie wiem jak to zrobie,
          > ale pociagiem to przez Krakow bede musiala przejechac. Autem pojade jak moj Lub
          > y
          > bedzie mial ochote wybrac sie ze mna.

Wyłącznie pociągiem, bo samochodu nie posiadam :)
          No to jak będziesz również jechać pociągiem, to się jakoś zgadamy.

• origami_21 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.07.07, 09:34
        Ja bym się wybrała z Krakowa, ale przyznam, że do 13 października kawał czasu,
        trudno tak zaplanować, a praca wymagająca wyjazdów weekendowych. Starać się
        będę w każdym razie.
        • yaga7 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.07.07, 10:14
          origami_21 napisała:

> Ja bym się wybrała z Krakowa, ale przyznam, że do 13 października kawał czasu,
          > trudno tak zaplanować, a praca wymagająca wyjazdów weekendowych. Starać się
          > będę w każdym razie.

Zgadza się, szmat czasu.
          Ja też sie będę starac, bo nie wiadomo co się zdarzy do października, ale jakby
          co - będziemy się zgadywac :)
      • miotlica Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.07.07, 10:19
        Ja też nie umiem przewidzieć, co będzie 13 października, ale bilety chyba
        zarezerwuję. Jeśli będę jechać to pociągiem z Tarnowa przez Kraków - więc jakoś
        się umówimy i zrobimy razem z zazullą "Wagon Biuściastych" :))))))
        • miotlica to do yagi było n/t 04.07.07, 10:20
    • popea1 Super, a kto się jeszcze wybiera? 04.07.07, 16:42

• annasi23 Re: Super, a kto się jeszcze wybiera? 04.07.07, 21:24
        Ponieważ mieszkam w Warszawie, grzechem byłoby się nie pojawić.
        Dużo jeszcze zależy od mojego męża, ale zrobię co w mojej mocy, żeby się na
        drugi koniec miasta przedostać.
        do zobaczenia mam nadzieję!
      • anna-pia Re: Super, a kto się jeszcze wybiera? 04.07.07, 23:04
        Zamówiłam bilet :)
    • butters77 Ja na pewno:) n/t 04.07.07, 16:51

• metalowiec77 tylko Panache?? 04.07.07, 17:43
      zaraz, zaraz, czy aby ja czytam ze zrozumieniem?
      szkoda by było, bo mnie Panache nie polubiły....
      no chyba, że będzie też prezentowane zagadnienie pt. "jak domowymi sposobami
      wygiać fiszbiny przy mostku, aby nie przebiły Ci go po 10 godzinach noszenia"
      • kasica_k Re: tylko Panache?? 04.07.07, 17:58
        Bellissima jest dystrybutorem Panache na Polske, wiec bardzo mozliwe, ze tylko
        Panache (ja tez tak to zrozumialam). Mimo to mam nadzieje, ze nie tylko
        milosniczki Panache sie pojawia, bo fajnie byloby przy tej okazji sie spotkac :)
        • anna-pia Re: tylko Panache?? 04.07.07, 22:27
          Ja spróbuję, zaraz się zapiszę :)

BTW: Kasica, dostałas mojego maila ze zdjęciami?
    • balbina11 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 05.07.07, 11:28
      Zamówiłam bilet. Mieszkam pod Warszawą więc nie było wyjścia ;-)
      • kaitik Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 05.07.07, 21:45
        a jak mozna sie wyslać zgloszenie??
        • kaitik Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 05.07.07, 22:09
          ok udalo sie, juz zamowilam
    • olusimama Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 05.07.07, 22:37
      zaklepałam :-)

Muszę przejechać pół kraju, ale warto. I tak się wybierałam w październiku do
      Warszawy, do Romy. To załatwię dwie przyjemne sprawy za jednym zamachem :-)
    • kasica_k UWAGA! potrzebne MODELKI :) 06.07.07, 14:41
      W związku z szykującą sie imprezą Bellissima upoważniła mnie do przekazania
      forumkom następującej informacji:

Potrzebne są cztery Panie z biustami w brytyjskim rozmiarze 70E, czyli około
      77-81 cm pod biustem i 94 cm w biuście.

Uwaga: nie trzeba mieć figury modelki! Potrzebne są zwykłe dziewczyny/kobiety.
      Każda z modelek otrzyma od firmy komplet bielizny (biustonosz + dół) oraz 20%
      rabatu na zakupy w Bellissimie do końca roku. Kontakt: info@bellissima.com.pl.

Więc jeśli ktoś chce się przyczynić do przedsięwzięcia i przy okazji "zarobić"
      jakiś komplecik (pewnie będzie to Panache), i dysponuje w/w wymiarami, to proszę
      się śmiało zgłaszać na powyższy adres. Impreza odbędzie się, przypominam, 13
      października w Warszawie w sali konferencyjnej hotelu Gromada.
    • anna-pia A czy któraś ze stanikomaniaczek była juz kiedys 08.07.07, 01:10
      na takim seinarium?
      Z ciekawości pytam :)
      • achemiczka Re: A czy któraś ze stanikomaniaczek była juz kie 09.07.07, 11:10
        To chyba jest organizowane po raz pierwszy :) zatem nikt nie ma doświadczeń, no
        chyba że zagranicą ktoś był....
    • kasica_k Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 11.07.07, 00:38
      Powtarzam to, co napisalam w komentarzu do swojej notki, na wypadek gdyby komuś
      umknęło:

Mam jeszcze jedną informację od Bellissimy, która być może nieco zmartwi
      niektóre z Was, szykujące się na "wielkie przymierzanie" oferty Panache. Otóż na
      imprezie nie pojawi się całość oferty, lecz tylko wybrane linie - jedna czy
      dwie, za to rzeczywiście w pełnej rozmiarówce, tak by każdemu biustowi można
      było dobrać rozmiar. Na mierzenie wszystkiego nie starczyłoby czasu, nie ma
      także pewności, czy uda się wymierzyć wszystkie chętne biusty - Bellissima
      będzie jednak robić, co w jej mocy. Nowości za to będzie można podziwiać na wybiegu.

I jeszcze jedna wiadomość, w szczególności dla tych, które termin październikowy
      mają zajęty: planowane są kolejne tego typu spotkania - w zależności od liczby
      chętnych. Jeśli październikowe seminarium się powiedzie, to następnego możemy
      się spodziewać na wiosnę.
      • isiak33 75G Olsztyn 11.07.07, 01:49
        Fajna impreza, ale czy warto ciagnąć się aż z Olsztyna do Warszawy???No chyba że z jakąś inną biuściastą, samej mi się nie chce:(
      • jaginger Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 11.07.07, 15:30
        Oj! Dopiero teraz doczytałam, ze to jest w paździeniku.
        To fajnie bo na październik planuję wycieczkę do Warszawy
        Więc na dopasowaniu się pojawię:)
        ---------------------------------
      • magda-fl Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 18.08.07, 11:07
        kasica_k napisała:

> I jeszcze jedna wiadomość, w szczególności dla tych, które termin październikow
        > y
        > mają zajęty: planowane są kolejne tego typu spotkania - w zależności od liczby
        > chętnych. Jeśli październikowe seminarium się powiedzie, to następnego możemy
        > się spodziewać na wiosnę.
        >
        A przypadkiem nie wspominali czy ewentualne powtórki będą w Warszawie, czy może
        w innych miastach? Może do Krakowa by się wybrali, bo jak widzę dużo nas tutaj :D
        • maheda Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 18.08.07, 11:39
          W Krakowie taki event miało przygotować Intimo.
          Więc z pytaniami do boochmenki.
    • nikagda Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 18.08.07, 11:33
      Ja się z Gdańska wybieram :) bilet już zamówiłam.
      Czy wiadomo o której rozpoczyna się impreza?
      • olusimama Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 18.08.07, 13:13
        o 10.
        • ekler.ka Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 18.08.07, 17:41
          to zupelnie bez sensu!jak ludzie spoza wawy maja dojechac???myslalam,ze to
          bedzie najwczesniej w poludnie...
          • yaga7 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 18.08.07, 17:48
            Wcześnie jak o 10.
            Czyli o 6 rano musialabym wsiąść w ekspres do wawy...
            Jeszcze się nie zdecydowałam.
            • olusimama Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 18.08.07, 17:49
              ja jadę ze Świnoujścia.
              • ekler.ka Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 18.08.07, 19:49
                a nie ma szans na zmiane?przeciez to w ich interesie,zeby wiecej ludzi bylo...a
                skoro ustalamy juz dzien wolny,to dlaczego rano?
                • kasica_k Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 19.08.07, 01:13
                  Piszcie do Bellissimy, moze sie zastanowia nad tym tczasem. Dla mnie to tez
                  niespecjalny pomysl, nie lubie tak wczesnie wstawac ;)
                  • malma11 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 19.08.07, 10:16
                    Jakby któres z Was chciały to mogę przenocowac ze 3 osoby, mieszkam
                    sama, no i niedaleko tego hotelu
                    • limonka_01 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 19.08.07, 10:42
                      A ktoś mi napisze gdzie ten hotel jest zlokalizowany? Czy to ten na
                      pl.Powstańców Warszawy?
                      • maith Niestety hotele Gromada są 2 w Warszawie 19.08.07, 20:58
                        Pierwszy na pl. Powstańców Warszawy i drugi aż przy Okęciu na 17 stycznia.
                        Ktoś ma z organizatorami kontakt, żeby przestali się wygłupiać i podali adres?
                        Bo inaczej wyjdzie niezła kiszka, jak im się uczestniczki będą w panice plątać
                        po Warszawie, szukając tego właściwego...
        • nikagda Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 19.08.07, 10:24
          Strasznie wcześnie :( Już widzę, że będę miała problem z dojechaniem z Gdańska.
          TO jeszcze jako kobieta z prowincji się dopytam - czy to jest w tej Gromadzie
          blisko dworca Wawa Centralna?
        • zazulla Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 19.08.07, 10:51
          Kurde, mam kiepskie polaczenie pociagiem z Rzeszowa. Mialam nadzieje, ze zalapie
          sie na express ale jest w W-wie o 10.45 :/

Wczesniej mam pospieszny ale o 23.30 w Rzeszowie a w Wawie 6.45 :O

Dziewczyny, piszmy do Belissimy, bo mnie zbawi juz godzina 12 [bo nie wiem jak
          sie dostane do Hotelu, nawet nie wiem gdzie on jest].
          • olusimama Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 19.08.07, 11:02
            obawiam się, ze impreza planowana z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, pokaz
            bielizny, przymierzanki itd nie da się tak, ot, po prostu przesunąć o dwie godziny.
            Ale może istnieje jakaś rozpiska, o której pokaz, od której przymiarki itd i
            będzie się można jakoś wpasować.
          • yaga7 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 19.08.07, 20:17
            Zazulla, a ekspresem jechałabyś przez Kraków?
            Bo jak tak, to mogę ewentualnie zaproponować nocleg z piątku na sobotę, a w
            sobotę rano pojechałybyśmy razem - pierwszy ekspres jest o 6 rano, wiec na 10
            byśmy zdążyły...
            • zazulla Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 19.08.07, 23:17
              yaga7 napisała:

> Zazulla, a ekspresem jechałabyś przez Kraków?

Niestety, do Wawy pociagiem jedzie sie zawsze przez Krakow.

> Bo jak tak, to mogę ewentualnie zaproponować nocleg z piątku na sobotę, a w
              > sobotę rano pojechałybyśmy razem - pierwszy ekspres jest o 6 rano, wiec na 10
              > byśmy zdążyły...

Express czy InterCity? Bo expresu nie znalazlam o tej godzinie z Krakowa.
              • yaga7 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 20.08.07, 06:31
                IC.
                No fakt, trochę drożej :(
                Ale wiem że są jakieś weekendowe bilety czy coś - może by było taniej?
                • zazulla Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 20.08.07, 10:09
                  yaga7 napisała:

> IC.
                  > No fakt, trochę drożej :(

Nie wiem czy nie pojade pskem pospiesznym. Koszt to maks. 40 zl w jedna strone i
                  jade krocej niz pociagiem. A express to 88 zl, IC z Krakowa to 89 zl [plus
                  dojazd Rz-Kr]. Zaczynam kalkulowac, ze sam dojazd to rownowartosc jakiego anglika :)
                  • yaga7 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 20.08.07, 10:34
                    No to jak masz tańszy pks to lepiej :)
                    Ja się własnie cały czas zastanawiam czy jechać, czy nie.
                    Pewnie zdecyduję w ostatniej chwili ;)
          • zazulla mam dobre wiesci 20.08.07, 10:08
            Napisalam do Bellisimy i dostalam dobra dla mnie odpowiedz:

"Zastanawialismy sie nad przesunieciem terminu i doszlismy do wniosku, ze czesc
            prezentacyjna zacznie sie od godziny 12.00, aby kazdy mial szanse wziecia w niej
            udzialu.
            Jednakze od godziny 10-tej zaczynamy dopasowanie rozmiarow wiec klientki z
            Warszawy beda mogly byc wczesniej zmierzone. Tak jak jest napisane na naszej
            stronie internetowej, zalezy nam, aby jak najwiecej z zaproszonych gosci mialo
            szanse byc zmierzonym, aczkolwiek nie obiecujemy, ze uda nam sie wszystkich
            zmierzyc i dopasowac biustonosz. Ograniczenia czasowe i przesuwanie godziny
            rozpoczecia spotkania nie sprzyjaja temu. Dlatego wazne jest, aby te z Pan,
            ktore sa z okolicy Warszawy, przybyly wczesniej. Inne Panie, spoza okolic
            Warszawy w miare mozliwosci czasowych beda mierzone po czesci prezentacyjnej. "

Tak wiec zdaze, sadze ze i tak kolejka do mierzenia bedzie duza, wiec nie ma co
            sie pchac :)
    • maith No jeśli to miałby być ten hotel przy Okęciu 19.08.07, 21:01
      są 2 - jeden w miarę niedaleko centralnego (20 minut piechotą), a drugi aż przy
      Okęciu i to jest naprawdę daleko, to ta godzina 10.00 dla osób jadących z innych
      miast byłaby kłopotliwa...
      • kasica_k Tak, ten 20.08.07, 13:14
        ul. 17 Stycznia 32 - chodzi o ten hotel przy Okęciu. W godzinach szczytu dojazd
        z centrum trwa długo, ale przed 12 powinno być jeszcze w miarę nieźle.

Co do godziny - dostalam od Bellissimy tę samą informację, co
        Zazulla.
        • maith Ups 20.08.07, 13:29
          Ups, nie robi się takich rzeczy ludziom przyjeżdżającym rano z innego miasta...
          To nie będzie "przed 12.00". Dziewczyny, które przyjadą na Centralny będą tam
          dojeżdżać w godzinach 9.00-10.00. A to są w Warszawie godziny szczytu. Na 8.00
          to jadą do pracy tłumy autobusami, między 9.00 a 10.00 dojeżdżają użytkownicy
          samochodów (w korkach). Dlatego w Warszawie do 8.30 jest tłok w autobusach, a
          potem do mniej więcej 10.00 korki na ulicach.
          • maheda W sobotę też? 20.08.07, 13:30
            Coś się zmieniło w Wawie przez tych kilka lat, jak tam mnie nie było?
            • maith Rano na wyjazdówce? ;) Ale raczej będzie ok n/t 20.08.07, 13:38

• maith To trzeba o tym napisać wprost - Kasico 20.08.07, 13:36
            i Ty też będziesz musiała uzupełnić swój wpis w Stanikomanii (on jest
            podlinkowywany na innych forach, więc część ludzi tam sprawdzi).
            I przede wszystkim Bellissima powinna to podać na swojej stronie.
            Inaczej istnieje zagrożenie, że część osób trafi do tego hotelu w centrum, bo
            kto by tam brał pod uwagę obrzeża...
            • kasica_k Ja sie o tym dowiedziałam dzisiaj :) 20.08.07, 15:08
              Bynajmniej nie trzymam ważnych spraw w tajemnicy :) Bellissima już uaktualniła info:
              www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1460&kategoria=
              Ja też uzupełnię u siebie.
        • limonka_01 Re: Tak, ten 20.08.07, 13:40
          A Jerozlimskie ciągle w remoncie...
          Przyjezdnym polecam rozważenie Warszawy Zachodniej jako punktu dojazdowego,
          ewentualnie samolot :(
          A parking? Niech zgadnę 5 zł za godzinę czy więcej?
          Ech, a tą drugą Gromadę mam prawie za oknem.
          No, musialam się wyżalić. Wiem, że i tak mam lepiej, bo nie muszę pociągami całą
          noc dojeżdżać.
          • nikagda Re: Tak, ten 20.08.07, 13:54
            Jak pech to pech.
            Pociąg z Gdańsk przyjeżdża chyba koło 9.40, jeszcze trzeba dojechać prawie do
            Okęcia, kiepsko :( Chyba sobie jednak odpuszczę ten wyjazd :(
            • butters77 Re: Tak, ten 20.08.07, 14:08
              Noo, ja też będę miała problem z dojazdem...
            • kasica_k Możesz przyjechać na 12:00 20.08.07, 15:10
              patrz post Zazulli.
    • ekler.ka Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 20.08.07, 15:26
      e,to ja nie przyjezdzam...za duzo z tym zachodu by bylo,za duzo kasy...skocze
      sobie do intimo za to ;)
    • stasiowamama Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 04.09.07, 13:17
      Zamówiłam, a nawet namówiłam jeszcze Mamę, ale mam pytanko: czy oni przysyłają
      te bilety do domu, czy odbiera się je dopiero przy wejściu na pokazy?
      • anna-pia no właśnie, to jak z tymi biletami? 04.09.07, 21:43
        zamówiłam, w końcu zapłaciłam, i co?
        muszę chyba do bellissimy napisać
        • zazulla Re: no właśnie, to jak z tymi biletami? 04.09.07, 23:04
          Ja zaplacilam ale nei odzywali sie wiec sama napisalam, zeby potwierdzili
          otrzymanie mojego przelewu. Tak tez zrobili.

"Dokładny harmonogram spotkania zostanie przesłany wraz z zaproszeniem na 2-4
          tygodnie przed seminarium."
    • mantha Re: pytanie 04.09.07, 14:37
      Perfekcyjne Dopasowanie
      cena: 7.00 zł
      producent: Panache

opis:
      Koszt biletu wynosi 15zl. Dostawa jest darmowa jednakże, aby
      przeprowadzić transakcję do końca konieczne jest wybranie formy
      wysyłki. Prosimy o wybranie zapłaty przelewem. Do ceny produktu
      automatycznie zostanie doliczony koszt 8zł.
      Koszt ten został uwzględniony w cenie biletu i odjęty od niej.
      Całklowity koszt biletu wynosi 15zl ( 7zł cena produktu + 8zł koszt
      naliczone przy wyborze formy zapłaty).

NIC z tego nie rozumiem :-(
      chcialam kupic 1 bilet dla mamy, bo ja niesttey nie bede mogla
      przyjsc, ale jak dodaje do koszyka to od razu sie wyswietlaja dwa:
      14 zl + cena przesylki 8 zl = 22 zl, pomijajac fakt, ze powyzszego,
      wklejonego ze strony bellisimy nie rozumiem. czy to jest tak
      specjalnie, zeby przyszlo jak najmniej osob? :-)
      • kasica_k Re: pytanie 04.09.07, 17:16
        U mnie wszystko działało dokładnie tak, jak w tym opisie - cena biletu 7 zł,
        "koszt wysyłki" 8 zł, razem płaci się 15 zł. Wyczyść koszyk i spróbuj jeszcze
        raz, prawdopodobnie wrzuciłaś dwa bilety. Przy określaniu formy zapłaty wybierz
        przelew. Ja nie miałam żadnych problemów.
      • zazulla Re: pytanie 04.09.07, 17:25
        mantha napisała:

> NIC z tego nie rozumiem :-(
        > chcialam kupic 1 bilet dla mamy, bo ja niesttey nie bede mogla
        > przyjsc, ale jak dodaje do koszyka to od razu sie wyswietlaja dwa:
        > 14 zl + cena przesylki 8 zl = 22 zl, pomijajac fakt, ze powyzszego,
        > wklejonego ze strony bellisimy nie rozumiem. czy to jest tak
        > specjalnie, zeby przyszlo jak najmniej osob? :-)

Mi laduje 1 bilet, wiec sadze ze w okienku z iloscia produktow masz wpisane "2".
        Jesli tak, to wpisz 1 i uaktualnij koszyk.

Co do calosci, to sadze ze Belissima kupila sklep internetowy z mala mozliwoscia
        samodzielnej ingerencji np. w ceny przesylek [bo za serwisowanie sklepow tez sie
        placi]. Mozliwe ze maja zakodowane pewne wartosci przesylek i zeby wyszla cena
        15 zl za bilet rozwiazali to ustalajac cene biletu za 7 zl i automatycznie
        dodala sie cena przesylki 8 zl co daje razem 15 zl.

Ja to tak rozumuje :)
    • magdalaena1977 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 30.09.07, 22:11
      na forum Mały Biust, gdzie bywam w celach edukacyjnych (przekonywania
      zrozpaczonych nastolatek, że zamiast 75A powinny nosić 60G) ukazał się taki wątek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=69597769&a=69597769
      bellissimagg napisała:
      > Poszukuję dwóch modelek na pokaz bielizny odbywający się 13/10/2007
      > w hotelu Gromada przy ulicy 17-ego Stycznia 32 w Warszawie.
      > Modelki powinny posiadać następujące wymiary:
      > - w najszerszym punkcie biustu mierzone przy założonym
      > biustonoszu 89cm (mierzone dość luźno)
      > - pod biustem (mierzone ciasno) 79-84cm

Czyżby popularne wśród ludu 75B/70D (bo takie staniki powinny nosić te
      dziewczyny) było najrzadziej spotykane ?
      • balbina11 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 01.10.07, 10:23
        To prawda, sama szukałam (występuję na pokazie) koleżanek, które noszą
        oficjalnie 75B. Po zmierzeniu wychodziło 60-65 coś.
    • magdalaena1977 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 09.10.07, 16:01
      Dziewczyny, czy przyszły już do Was zaproszenia na PD ? Bo to już za kilka dni,
      a u mnie nic nie ma.
      • zzagi Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 09.10.07, 17:15
        doszly kilka dni temu nie chce cie straszyc ale wyslali zwyklym listem
        • anahgrin Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 10.10.07, 10:03
          Witam serdecznie! Proszę się nie martwić o bilety. Zostały wysłane
          priorytetami. Oczywiście jeżeli zdarzy się, iż nie dotrze
          zaproszenie, albo któraś z Was go zapomni to i tak nie będzie
          problemu z wejściem. Jest lista z nazwiskami osób, które kupiły
          bilety - przede wszystkim na tej liście będziemy bazować. No i mam
          głęboką nadzieję, że dotrzecie wszystkie i spotkanie naprawdę będzie
          ciekawie. Przyznam, iż mam ogromną tremę, bo z naszej strony jest to
          pierwsza tego typu impreza i napewno wielu błędów nie da się
          uniknąć, a wielu rzeczy zrobić. Także z góry prosimy o
          wyrozumiałość :). Pozdrawiam :)
          • magdalaena1977 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 10.10.07, 22:08
            Zaproszenie już dotarło. Jest śliczne !
    • zazulla plan imprezy? 10.10.07, 10:52
      Znacie go? Wiem, ze dopasowanie zaczyna sie o 10, seminarium o 12. Powinny byc
      zalozone ramy czasu - nie wiecie do ktorej godziny planuja te impreze? Jest to
      wazna wiadomosc dla przyjezdnych.
      • anahgrin Re: plan imprezy? 10.10.07, 12:53
        Oto wstępny plan imprezy - oczywiście czas przy poszczególnych
        pozycjach może się nieco różnić (szczególnie przy prezentacji Pani
        Ewy i Pani Kasi :))....
        10.00 przywitanie przybylych gosci.
        10.05 - okolo 11.40 - mierzenie w przymierzalniach i masaż dłoni
        12.00 - czesc prezentacyjna, w sklad ktorej wchodza:
        12.00 - przywitanie dodatkowych gosci
        12.05 - prezentacja Soyelle (20-25 minut)
        12.30 - prezentacja Bellissima polaczona z wykladem na temat
        perfekcyjnego dopasowania (30-40 minut)
        13.10 - Pokaz mody (30-35 minut)
        13.45 - Lobby Biusciastych - Pani Ewa (10-15 minut) 14.00 -
        Stanikomania - Pani Katarzyna (10-15 minut)
        14.15 - mierzenie przez okolo 3 godziny W czasie mierzenia podane
        zostana napoje gorace (kawa/herbata) wraz z ciastkami.

• zazulla Re: plan imprezy? 10.10.07, 19:59
          Dziekuje serdecznie.

Mam nadzieje, ze znajdzie cos dla mnie do mierzenia. Jestem na skrajnosciach
          rozmiarowki - male obwody, wielkie miski.

Nie moge sie doczekac wystapienia kasicy i butters77 - dziewczyny, trzymam
          kciucki, zeby was ochrona nie sciagnela ze sceny, bo za dlugo gadacie :)
          • kasica_k Re: plan imprezy? 10.10.07, 21:07
            O dobieraniu staników na pewno wyczerpująco opowie Bellissima, więc chyba nie
            grozi nam niezmieszcznie się w czasie ;) Będziemy się lansować i wchodzić w
            kontakt z publicznością ;)) (te entuzjastyczne okrzyki, co obiecałyście, to
            będą, nie? ;))
    • turzyca moze zaprosic TVP 3? 10.10.07, 13:17
    • cycusia Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 30.01.08, 21:43
      Czy zanosi sie a jeszcze jedną taka imprezę?
      Tu jest mowa,ze moze na wiosne coś bedzie...
      Ostatnio kalkulowalam czy nie byłoby mi taniej pojechac do Warszawy czy Krakowa zeby na miejscu zmierzyc staniki niz zamawiac i zwracac potem. Wiem,ze lepiej zamowic wiecej a potem wybrac jeden a pozostałe odeslac ale z powodów finansowych nie jest to mozliwe no i jakby taka impreza sie powtórzyła to mozna by połączyc przyjemne z pozytecznym bo chętnie poznam inne biuściaste :-)
      • maith Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 30.01.08, 22:49
        Od tamtej pory były już dwie takie imprezy, ale zamknięte tylko dla forumek.
        Natormiast główna atrakcja (możliwość mierzenia pełnej rozmiarówki pod okiem
        doświadczonych bra-fiterek, czyli naszych forumek) była zapewniona.
        Jesienią w Krakowie w Intimo
        i przed świętami w Warszawie w Peachfield :)
        Zatem od czasu do czasu takie imprezy się odbywają :)
        • bruxelka11 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 30.01.08, 22:59
          No właśnie! Tak już od kilku dni mnie nosi żeby to napisać...Może by
          zrobić w Warszawie kolejną imprezkę (giełdę) jak już będzie nowa
          wiosenna kolekcja? :)
          • butters77 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 30.01.08, 23:09
            Bardzo dobry pomysł!!!:)
            • wronki12 Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 30.01.08, 23:25
              a jak można się dostać na tego typu imprezę, bo zaciągnęłabym mamę i może teściową.
              • maith Re: Perfekcyjne Dopasowanie, czyli Wydarzenie :) 31.01.08, 01:17
                wronki12 napisała:

> a jak można się dostać na tego typu imprezę, bo zaciągnęłabym mamę > i może
                teściową.

Kontaktujemy się bezpośrednio, mailowo, podając miejsce i wysyłając indywidualne
                identyfikatory :)
                • maith I jeśli 31.01.08, 01:18
                  I jeśli Ty już jesteś, to możesz spokojnie wprowadzić mamę i teściową, co jest
                  nawet mile widziane :)
        • cycusia Ja sie wpisałam pod koniec roku dopiero :-( 30.01.08, 23:32
          Ale chętnie bym wzieła udział w takim spotkaniu.
          Juz mi otoczenie bliższe i dalsze zwraca uwage ze tylko o stanikach czytam lub
          je oglądam,wymiary też mam kłopotliwe więc przyda mi się pomoc bardziej
          doświadczonych.
          Zaproście mnie moze kiedys... :-)))
          Moze i kompleksy swoje też trochę poprzełamuje.
          • maith Re: Ja sie wpisałam pod koniec roku dopiero :-( 31.01.08, 01:19
            Jak będzie impreza, to wystarczy, że się zgłosisz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka