janek25-25 25.01.08, 15:36 WITAM POSZUKUJE KOBIETY Z DUZYM BIUSTEM MAM NADZIEJE ZE ZNAJDA SIE TU JAKIES KOBIETY ZAPRASZAM MAM 27LAT JESTEM Z POZNANIA MIALEM DZIEWCZYNE Z ROZMIAREM 80D WIEC TROSZKE SIE ZNAM . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_lu Dziewczyny, nie kasujcie! 25.01.08, 15:44 Janek miał przecież dziewczynę AŻ z 80D!!! Czyli pewnie szczuplaka z OGROMNYM BIUSTEM :) Odpowiedz Link
rychu-zdzichu Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 15:46 Janek, jak Cię biuściaste nie będą chciały to ja Cię chętnie przytulę. Bez względu na Twój rozmiar. Rychu. Odpowiedz Link
mary_lu Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 15:49 Ależ Rychu, szukasz partnera i najważniejszym kryterium nie są wymiary? No weź, wiochy nie rób. Odpowiedz Link
joankb Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 15:51 Wiek mu się spodobał. Te capsy w poście. I poziom... Odpowiedz Link
rychu-zdzichu Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 16:05 Jak dla mnie liczy się żeby nie miał pleców owłosionych tak jak ja. A że okrągłe dziewczyny lubi to może i mnie pokocha. A jak nie to też nie szkodzi. Janek - pisz! Chłopaki już się nie mogą doczekać. My też z Poznania. Twoje IP mamy, ale łatwiej będzie jak podeślesz adres, to nie będziemy tracić czasu. Odpowiedz Link
aadrianka Re: :) n/t 25.01.08, 16:34 Nieeee... kolejna życiowa szansa przechodzi mi koło nosa... dlaczego takich Janków nie ma w Trojmieście? :DDDD Odpowiedz Link
sheena777 Re: :) n/t 17.06.08, 20:16 ojejejej, dopiero teraz ten wątek odkryłam. i jak dziewczyny, czy któras z was została ta szczęśliwą wybranką Janka???? pochwalcie się na jaki rozmiar janek zamienił "swoje" 80D ??? a moze oferta jeszcze aktualna? janku, czy chciałbys poznac 65J?? :D:D:D:D:D Odpowiedz Link
koza-1985 Re: :) n/t 17.06.08, 20:44 ja też...ja też!!! a co zrobię ci konkurencję, tez 30j.....no i janek to moja kategoria wiekowa:) panie janku a pan jaki ma rozmiar??? bo wie pan, mnie też przy wyborze mężczyzny tylko o rozmiar chodzi ;) Odpowiedz Link
effuniak Re: :) n/t 17.06.08, 21:59 Jesteście cudne!!!! ... a gdzie się podział wątek Pani Redaktor i SE ??? Ledwo poszłam popracować i już mi coś umyka .... no i jak ja mam uczciwie pracować, coooo ??? Odpowiedz Link
koza-1985 Re: :) n/t 17.06.08, 22:09 pytanie powinno brzmieć :gdzie podziała sie pani redaktor? Odpowiedz Link
koza-1985 Re: :) n/t 17.06.08, 22:11 koza-1985 napisała: > pytanie powinno brzmieć :gdzie podziała sie pani redaktor? coś mi się już we łbie miesza od nadmiaru nauki i nowego stanika :)) uznajmy że powyższego postu nie było;) Odpowiedz Link
maith Trzasnęła w nią jakaś awaria ;))) 17.06.08, 23:55 A wątek miał być chwilowo zdjęty do czasu podjęcia ostatecznej decyzji. Odpowiedz Link
leschek72 Re: :) n/t 28.06.08, 16:34 sheena777 napisała: > ojejejej, dopiero teraz ten wątek odkryłam. i jak dziewczyny, czy > któras z was została ta szczęśliwą wybranką Janka???? > pochwalcie się na jaki rozmiar janek zamienił "swoje" 80D ??? > > a moze oferta jeszcze aktualna? janku, czy chciałbys poznac > 65J?? :D:D:D:D:D Janek juz niewie co odpowiedziec ale ja jestem chetny:) Odpowiedz Link
rychu-zdzichu Re: :) n/t 28.06.08, 18:59 Leszek, Janek okazał się być niesłownym TuliPanem. Ale jeśli jesteś chętny na Wielkie Uczucie (110C już chyba) to koniecznie do nas napisz. Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego. Rychu. Odpowiedz Link
winter76 Re: :) n/t 28.06.08, 21:35 No Leszek -110C piechotą nie chodzi!Bierz póki nie masz konkurencji :) Odpowiedz Link
sheena777 Re: :) n/t 25.07.08, 00:08 leschek72 napisał: > sheena777 napisała: > > > ojejejej, dopiero teraz ten wątek odkryłam. i jak dziewczyny, czy > > któras z was została ta szczęśliwą wybranką Janka???? > > pochwalcie się na jaki rozmiar janek zamienił "swoje" 80D ??? > > > > a moze oferta jeszcze aktualna? janku, czy chciałbys poznac > > 65J?? :D:D:D:D:D > > Janek juz niewie co odpowiedziec ale ja jestem chetny:) leschku kochany mój, no to cudnie! kiedy idziemy na kawę? :) Odpowiedz Link
wronki12 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 16:32 ciekawe na czym się znasz, bo jak chyba nie na czytaniu :"Przepisy są po to, żeby je przestrzegać", czyli garść reguł:)pkt.3) Propozycji matrymonialnych NIE PRZYJMUJEMY!". Odpowiedz Link
blue_jean Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 16:53 A kto powiedział, że to jest propozycja matrymonialna? ;-) Zaraz zaraz - czy to nie pachnie niewolnictwem? Skoro oferent pisze, że "miał" dziewczynę... Hm... Odpowiedz Link
rychu-zdzichu Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 16:56 Ale dziewczyny, jak Wy go nie chcecie to my ze Zdzichem i Czesiem się nim zaopiekujemy. I w ogóle, na przyszłość, jak się będą zgłaszać to wysyłajcie im mój adres albo linkujcie jakoś, choćby ten wątek. Ja mam pewnie 100C, Zdzichu też. Czesiek to nie wiem, bo on w tej kotłowni jakoś sadzą obrósł i teraz ciężko go zmierzyć. Janek, pisz! Rychu. Odpowiedz Link
aadrianka Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 17:01 A kto powiedział że nie chcemy? Tylko że Janek tak daleeeekoooo mieszka:( Odpowiedz Link
bathilda Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 17:11 Butters77, ja myślę, że mogłybyśmy pójść na rękę biuściastemu koledze i zmienić punkt 3 zasad na "Propozycje matrymonialne przekazujemy do Rycha" i podlinkować ten wątek ;) Odpowiedz Link
maith Jestem za przekazywaniem do Rycha :) 25.01.08, 18:18 bathilda napisała: > "Propozycje matrymonialne przekazujemy do Rycha" i podlinkować ten > wątek ;) Jestem za wersją "Propozycji matrymonialnych nie przyjmujemy! Towarzyskie przekazujemy do Rycha" :) Rychu, że też Cię tu wcześniej nie było :) Odpowiedz Link
butters77 Świetny pomysł:) 25.01.08, 19:11 Świetny pomysł - zaraz to zrobię:) Mam nadzieję, że Rychu nie będzie miał nic przeciwko temu;) Odpowiedz Link
rychu-zdzichu Re: Świetny pomysł:) 25.01.08, 19:54 butters77 napisała: > Świetny pomysł - zaraz to zrobię:) Mam nadzieję, że Rychu nie będzie miał nic > przeciwko temu;) Przecież sam prosiłem. Ale się chłopaki ucieszą jak im powiem jutro na fajce. Odpowiedz Link
the_mariska ROTFL :) 25.01.08, 18:48 A może dalibyście zrobić sobie fotki i przesłać do nas? :) Może by babki wreszcie zobaczyły jak wygląda takie prawdziwe 100C, bo żadna z nas chyba do tej pory nie widziała ;) Wielkie pozdro dla chłopaków z kotłowni :))) Odpowiedz Link
rychu-zdzichu Re: ROTFL :) 25.01.08, 19:57 Ja regulaminm czytałem - gołych fotek nie chcecie (ale jakbyście miały to też podeślijcie), a skąd ja stanik dla siebie wezmę? Zresztą jak by mnie który zobaczył to cały zakład miałby polewkę. Życia bym nie miał. Dajcie spokój. Janek, one Cię nie będą kochać tak jak my! Nikt Ci nie da tyle ciepła co nasza kotłownia! Odpowiedz Link
effka454 Re: ROTFL :) 26.01.08, 23:14 rychu-zdzichu napisał: > Ja regulaminm czytałem - gołych fotek nie chcecie (ale jakbyście miały to też > podeślijcie), a skąd ja stanik dla siebie wezmę? Zresztą jak by mnie który > zobaczył to cały zakład miałby polewkę. Życia bym nie miał. Dajcie spokój. > Ja proponuję obcisły podkoszulek, byle czysty :D Odpowiedz Link
maith Tekst dla tych, co myśleli, że to Pamela ma 100C;) 25.01.08, 20:49 Nie znam lepszej metody wytłumaczenia takim ludziom, że Pamela, to by jednak miała inne proporcje niż to: rychu-zdzichu napisał: > Ja mam pewnie 100C, Zdzichu też. Czesiek to nie wiem, bo on w tej > kotłowni jakoś sadzą obrósł i teraz ciężko go zmierzyć. Odpowiedz Link
marakuia Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 21.06.08, 20:56 O mamuś, padnę tu zaraz :DDDDDD Dziękuję Ci stwórco za fajnych chłopaków z dużym obwodem!!! Pozdrawiam gorąco ;) Odpowiedz Link
panistrusia Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 17:17 I wystraszyliście Janka:( Odpowiedz Link
takajakwszystkie Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 17:26 MIALEM DZIEWCZYNE Z ROZMIAREM 80D WIEC TROSZKE SIE ZNAM . Ciekawe na czym, bo raczej nie na rozmiarach...:P Drogi Janku! Swoją byłą przyślij do nas, przekazemy jej niezbędną wiedzę. Z poważaniem, taka jak wszystkie Odpowiedz Link
agastrusia Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 17:40 Skoro zaglądają do nas rozynki to może któryś ma to sławetne 75 B i zgodzi się na małe doświadczenie, o którym już któraś gdzieś tu na forum pisała ;-P Odpowiedz Link
martvica Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 18:04 janek25-25 napisał: >MAM NADZIEJE ZE ZNAJDA SIE TU JAKIES KOBIETY Tutaj? Eeee, nieee :P Odpowiedz Link
origami_21 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.01.08, 18:16 martvica napisała: > janek25-25 napisał: > > >MAM NADZIEJE ZE ZNAJDA SIE TU JAKIES KOBIETY > > Tutaj? Eeee, nieee :P Ani kobiety, ani z dużym biustem... Odpowiedz Link
besame.mucho I ja 25.01.08, 23:17 Drogi Rychu, zostałam Twoją fanką. I Zdzicha i Cześka. Odpowiedz Link
ma.ya I ja też 26.01.08, 17:46 Litości, już nie mogę ze śmiechu. Dawno sie tak nie spłakałam. Odpowiedz Link
fioolkaa Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 26.01.08, 18:31 niestety tutaj panie mają głownie obwody 65, 70 więc wiadomo, ze to dzieci i wiadomo że bez biustu, bo duży biust dopiero od 80. jasiu nie wiem czemu milczysz, przecież dostałeś ofertę. Odpowiedz Link
baryszka Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 26.01.08, 18:57 Dajcie chłopakowi spokój... Nie pisze,bo na razie jest w szoku pewnie... Łzy szczęścia napływają mu do oczu,kiedy myśli o Rychu i reszcie ferajny, wreszcie będzie spełniony i kochany :) Mowę mu odebrało i tyle :) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 20.10.08, 12:48 ja się łapię :P jeszcze ;) Odpowiedz Link
inez69 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 17.06.08, 17:05 Rysiu jest przecudny! Od razu poprawił mi się humor po dawce smiechu do łez:) Oj było mi to potrzebne. Dzieki:* Odpowiedz Link
ungore a może ja? 17.06.08, 23:58 chociaż moje 28 G mogłoby być zbyt przygniatającym i słodkim cieżarem :D Odpowiedz Link
rennya kurde, a ja mężatka... 28.06.08, 19:30 co za pech:( a nawet wiecej mam bo 75H... Odpowiedz Link
czaroffnica24 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 24.07.08, 15:45 Miałeś dziewczynę?-"łał" GRATULUJĘ!... potem niestety zrobiła pssss... i zeszło z niej całe powietrze... Odpowiedz Link
mamamisia74 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 24.07.08, 19:23 Przeczytaj wszystkie posty.Rychu jest OK Odpowiedz Link
czaroffnica24 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 25.07.08, 08:19 Przeczytałam już wczoraj, pośmiałam się i wtrąciłam swoje 3 grosze do Janka. A o co chodzi? Odpowiedz Link
krasnola Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 20.10.08, 02:34 Bossskie :D Janku, Rychu, Zdzichu, ktokolwiek: mam rozmiar 60H i jestem z Poznania :P MOże to mnie szukacie? Ej, a może jego dziewczę faktycznie miało 80D? :P Odpowiedz Link
koalaa Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 20.10.08, 07:49 Rychu - może w Twojej kotłowni są panowie z rozmiarem w biuście 130 A - prosimy o fotki Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 20.10.08, 12:46 popłakałam się ze śmiechu :D Rycha cmok w czółko ;) Odpowiedz Link
lancaster2 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 28.10.08, 01:29 W trybie nie cierpiącym zwłoki poszukuje wolnej pani z bardzo dużym biustem. Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Patrzcie, jaki kulturalny!:) 28.10.08, 22:26 Dziewczęta, zobaczcie, chłopiec odnalazł właściwy watek i nie zaśmieca na forum swoimi poszukiwaniami. Wzruszyłam się;) Odpowiedz Link
eriu Re: Patrzcie, jaki kulturalny!:) 29.10.08, 00:33 Tak go tu skierowała jeszcze nie do końca uświadomiona potrzeba poznania Rycha ;) Odpowiedz Link
jolka-pol-ka Re: Patrzcie, jaki kulturalny!:) 29.10.08, 06:58 i tak dobrze, że poszukuje w trybie pilnym a nie na gwałt Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: Patrzcie, jaki kulturalny!:) 29.10.08, 16:07 kociatko_biusciaste napisała: > Dziewczęta, zobaczcie, chłopiec odnalazł właściwy watek i nie zaśmieca na forum > swoimi poszukiwaniami. Wzruszyłam się;) > errata - miało być "nie zaśmieca naM forum", oczywiście. domyślam się, że nie przywiązujecie wagi do tego, co mi się napisało (a raczej zjadło), ale kto wie, ile razy jeszcze ten wątek wyskoczy;) Odpowiedz Link
evaherzigova Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 29.10.08, 11:18 Bez zwłoki wyciągniesz zwłoki, jak to mawiał klasyk - Tytus z komiksu ;) Odpowiedz Link
lancaster2 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 29.10.08, 23:30 Może zaprosicie mnie na Wasze zloty biuściastych może spotkam tam moje wymarzone cudo.Bo już straciłem nadzieje że znajdę panią mocno obdarzoną przez naturę.a życie ucieka. A mnie naprawdę ze względów zdrowotnych jest potrzebny bezpośredni kontakt z pięknym ,wielkim biustem ,kontakt taki wpływa na mnie leczniczo jak cudowny balsam .Pozdrawiam Odpowiedz Link
butters77 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 29.10.08, 23:44 A na nas, wymarzone cuda z wielkimi biustami, jak balsam wpływają takie posty!:) To nie jest dobre miejsce dla Ciebie. Do widzenia:) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 30.10.08, 00:40 butters77 napisała: > To nie jest dobre miejsce dla Ciebie. Do widzenia:) no weź... a Rychu? ;) może potem będzie cierpieć? ;) Odpowiedz Link
butters77 Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 30.10.08, 09:14 Miałam na myśli to, że miejscem lancastera jest kotłownia;) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 30.10.08, 12:52 to jest najlepsze miejsce na zimę ;)(chociaż lancaster pewnie jeszcze o tym nie wie ;) ale Rychu ze Zdzichem uświadomią pana ;)) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 30.10.08, 13:14 Ależ Wy dziewczyny jesteście. ;) "Kagańca oświaty" koledze nawet nie podadzą... ;D Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 30.10.08, 13:20 wredne jesteśmy ;) ale Rychu pana przytuli (do piersi) ;) Odpowiedz Link
jolka-pol-ka Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 30.10.08, 17:08 jak się pan wymierzy, to mu powiemy jaki kaganiec może sobie kupić. Chyba nie szuka pani z dużym biustem żeby jej stanik podbierać? Odpowiedz Link
evaherzigova Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 30.10.08, 13:03 butters77 napisała: > Miałam na myśli to, że miejscem lancastera jest kotłownia;) > Ewentualnie jakieś forum Dorosłych Dzieci Przedwcześnie Od Cyca Odstawionych Odpowiedz Link
felisdomestica Re: SZUKAM DZIEWCZYNY Z DUZYM BIUSTEM. 30.10.08, 00:17 A gdzie fotooferta??? Odpowiedz Link