scarlet_agta 29.01.08, 19:13 Założyłam siostrzane forum dla kobiet z mniejszym biustem! Serdecznie zapraszam wszystkie posiadaczki mniej imponujących rozmiarów :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maith Re: Lobby Małobiuściastych! 29.01.08, 20:13 Ze swojej strony mogę obiecać, że jak w wątku rozmiarowym trafię na jakąś osobę z rozmiarem pasującym do zainteresowań Lobby Małobiuściastych, to będę informować o istnieniu naszego siostrzanego forum :) Odpowiedz Link
zarin Re: Lobby Małobiuścistych! - Zaproszenie! 29.01.08, 20:28 Fajnie :). Mam tylko nadzieję, że nie pójdzie to za bardzo w stronę operacji, herbatek ziołowych i magicznych bransoletek powiększających. Odpowiedz Link
turzyca Re: Lobby Małobiuścistych! - Zaproszenie! 29.01.08, 20:36 Wierze, ze scarlet bedzie madra administratorka, ktora powstrzyma ten magiczny chlam. :) Odpowiedz Link
atagha Re: Lobby Małobiuścistych! - Zaproszenie! 29.01.08, 21:26 Mając podobne nadzieje jak poprzedniczki za chwilę się przyłączę Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Lobby Małobiuścistych! - Zaproszenie! 29.01.08, 21:59 turzyca napisała: > Wierze, ze scarlet bedzie madra administratorka, ktora powstrzyma ten magiczny > chlam. :) Na pewno będę się starać. :) Odpowiedz Link
katinkova Re: Lobby Małobiuścistych! - Zaproszenie! 29.01.08, 21:58 Dodałam link do bloga :) Odpowiedz Link
mmkl Re: Lobby Małobiuścistych! - Zaproszenie! 29.01.08, 22:53 to ja już tam tuptam;) mam nadzieję że szybko będzie rosło w siłę. tylko gdzie mają podziać się średniobiuściaste:( Odpowiedz Link
maith Re: Lobby Małobiuścistych! - Zaproszenie! 29.01.08, 22:58 mmkl napisała: > tylko gdzie mają podziać się średniobiuściaste:( Spokojnie - to akurat ta grupa, która znajdzie coś dla siebie na obu forach :) Odpowiedz Link
besame.mucho Narodziny młodszej siostrzyczki naszego Lobby :) 29.01.08, 23:05 Powodzenia! Życzę dużo cierpliwości w rozwijaniu forum i jak najwięcej uświadomionych Małobiuściastych. Gratuluję inicjatywy, to świetny pomysł, będzie nam wszystkim wygodniej na dwóch współpracujących ze sobą forach a nie w gąszczu różnych wiadomości na jednym. Obiecuję kierować do Was wszystkie dobrze i źle ostanikowane małe biusty :) Odpowiedz Link
babajaga87 Re: Narodziny młodszej siostrzyczki naszego Lobby 29.01.08, 23:13 To od jakiej miseczki można zostać na tym forum? :) Bo ja chcę zostać! Odpowiedz Link
maith Możesz korzystać z obu :) 29.01.08, 23:16 Będziemy się między forami swobodnie przemieszczać :) Po prostu niektóre tematy będą bardziej zbierane tam, a inne tu. To nasze siostrzane forum, a nie zagranica :) Odpowiedz Link
turzyca Re: Możesz korzystać z obu :) 29.01.08, 23:18 zagranicy juz nie ma :) nawet oficjalnie niezyjacy swobodnie podrozuja ;) www.gazetawyborcza.pl/1,87648,4879736.html Odpowiedz Link
maith Na razie to mała siostrzyczka, ale szybko rośnie:) 29.01.08, 23:20 Na razie nasza młodsza siostra jest jeszcze niewielka (46 postów w tej chwili), ale bardzo szybko rośnie. Zaraz przekroczy 100, wkrótce pewnie 1000, a potem przestaną liczyć :) Odpowiedz Link
maith Szybko rośnie :) 30.01.08, 14:30 Wczoraj napisałam: > Na razie nasza młodsza siostra jest jeszcze niewielka (46 postów w > tej chwili), ale bardzo szybko rośnie. Zaraz przekroczy 100, > wkrótce pewnie 1000, a potem przestaną liczyć :) A dziś chciałam napisać, że 100 postów już przekroczyła, patrzę, a tu przekroczone nawet 200 :) Odpowiedz Link
aadrianka Re: Narodziny młodszej siostrzyczki naszego Lobby 30.01.08, 08:29 Ja wiem, że nasz spis treści jest już ogromny i nieraz skutecznie swoimi rozmiarami odstrasza od przeczytania go... ale może podlinkować Małobiuściaste własnie w tym spisie treści? Obok linka do bloga Katinkovej? A swoją drogą, gratuluję pomysłu! Wrócę do domu i ślę przez gg linki kilku koleżankom, które wstępnie wiedzą, że noszą zły rozmiar, ale "co one mają znaleźć na Lobby Biuściastych"? Odpowiedz Link
joankb Re: Narodziny młodszej siostrzyczki naszego Lobby 30.01.08, 08:37 Już tam jestem. Pytanie do ansil i innych gospodyń galerii. Czy galeria mogłaby pozostać wspólna? czy aktywność na siostrzanym forum mogłaby dawać nam wstęp do galerii? Odpowiedz Link
yaga7 Re: Narodziny młodszej siostrzyczki naszego Lobby 30.01.08, 11:12 A czemu nie możecie założyć własnej galerii? Byłoby to o tyle lepsze, że a) biusciaste oglądałyby tylko zdjęcia, które je interesują czyli biusciaste, a b) małobiusciaste oglądałyby tylko zdjęcia, które je interesują, czyli małobiuściaste. Nie mówiąc już o tym, że przy ciągle wzrastajacej liczbie użytkowniczek i zdjęć osoby wrzucające foty nie wyrabiają, więc trzeba by dokooptować kogoś nowego. A skoro ma być ktoś nowy, to proponuję po prostu założyć nową galerię :) Odpowiedz Link
butters77 Powodzenia!:) 30.01.08, 10:37 Bardzo się cieszę z tej inicjatywy, bo od dawna brakowało tu forum drobnobiuściastego! Za chwilę podlinkuję Was w spisie - muszę tylko wymyślić jakiś sprytny sposób;) Gratuluję i życzę powodzenia w nawracaniu!:) Odpowiedz Link
lamia68 sklepy naziemne - polscy producenci 30.01.08, 11:13 Jako nawrócona i uświadomiona wymieniam wszystkie posiadane biustonosze 75 B na właściwe rozmiary. A mój właściwy rozmiar to chyba 65DD lub 65E (72/88). Mierzyłam Avocado "live" i akurat nie było moich rozmiarów. Poza tym przeraziło mnie to, jak bardzo zabudowane są te staniki. Teraz musze przeszukać sklepy naziemne polskich producentów. Podajcie spis polskich producentów (oprócz Gai która przejrzałam - rozmiary 70C lub 70D )produkujących dobre fasony dla średniego biustu. Dla mnie biustonosz ma : 1) dobrze zbierać piersi 2) zbliżać je do środka 3) nie zmniejszać, nie spłaszczać, wręcz przeciwnie Wpisujcie tutaj sprawdzone odpowiednie fasony. Myślę, że dla wszystkim średniobiuściastym przydadzą się taki informacje. Gratuluje pomysłu. Bardzo potrzebne to forum. Odpowiedz Link
ansil lamia68 30.01.08, 11:51 lamia kobieto nie zalamuj mnie ;) w tym watku dziewczyny zapraszaja na nowe forum, a ty piszesz, zeby wpisywac TU sprawdzone odpowiednie fasony? I jaki jest Twoj sstanik idealny? czy ja czegos nie zalapalm, czy to jest kompletnie nie na temat? Odpowiedz Link
lamia68 Re: ansil 30.01.08, 12:05 Może nie tyle "nie na temat" lecz nie w tym miejscu ! Prosze więc o przeniesienie wątku na odpowiednie forum. Odpowiedz Link
maith Lamia 30.01.08, 12:13 Lamia, to nowe forum już działa :) Wrzuć tam swój post i przy okazji obejrzyj pozostałe, odnoszące się w dużej mierze do Twoich potrzeb. Forum jest tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580 Odpowiedz Link
madzi1 Re: Lobby Małobiuścistych! - Mamy galerię :) 30.01.08, 22:04 Jak znajdą się jakieś chętne do udzielania nam rad w naszej małej galerii to piszcie min. do mnie. Nie ukrywam, że zależy nam na waszej obecności tam bo wiele z was jest tu bardzo doświadczonych, a w naszych małobiustnych szeregach chyba nie ma nikogo bardzo doświadczonego :) Odpowiedz Link
joankb Galeria LMB prosi o pomoc 31.01.08, 17:29 Prośba do tych, które się zgodziły. Jest parę zdjęć w naszej galerii - pomóżcie pomóc... A my się trochę pouczymy :)) Odpowiedz Link
the_mariska A co ze średniobiuściastymi? ;) 31.01.08, 23:58 Tak sobie patrzę na nowy spis treści i widzę, że w czołówce pytają się "Masz DUŻY BIUST?". Jaki tam duży, na tle większości forumek z moim 65G wyglądam dosyć blado. Aż się poważnie zaczęłam zastanawiać czy moje miejsce nie powinno być wśród małobiuściastych. No to klikam w linka, a tam we wstępie o powiększaniu miseczki z A do D. Choroba, też nie dla mnie, bo w życiu nie posiadałam stanika o miseczce < C lub D, a po uświadomieniu w ogóle jakaś dziwna literka mi wyskoczyła. I tak sobie myślę, że właściwie z moimi wymiarami nie nadaję się ani tu ani tam. Cóż, takie życie przeciętniaka, który jeszcze 6 kilo temu chwalił się że ma legendarne 90 cm w biuście. A teraz nawet to mi nie pozostało... ;) Odpowiedz Link
maith Nadajesz się i tu i tam :) 01.02.08, 01:35 Korzystaj radośnie z obu. Na pewno pasujesz tu, a bardzo możliwe, że i tam znajdziesz coś dla siebie :) Odpowiedz Link
joankb Re: Nadajesz się i tu i tam :) 01.02.08, 08:17 Ja mam swoje 88-89 ni pies ni wydra. Gdyby nie głupota producentów byłabym typowe, statystycznie dość liczne 70D. Nie ma lekko. Czytam tu, jestem tam, piszę gdzie uważam, że ktoś coś może wiedzieć. Kategorie rożniaste mam w .... Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: A co ze średniobiuściastymi? ;) 02.02.08, 22:30 the_mariska napisała: > wśród małobiuściastych. No to klikam w linka, a tam we wstępie o powiększaniu > miseczki z A do D. To miał być taki chwyt marketingowy, ale już zniknął. Przyznam, że ja też się raczej za średnibiuścista uważam, choć obiektywnie patrząc to na Lobby jest małobiuścista. Odpowiedz Link