szarsz 07.02.08, 10:06 Takiego jeszcze chyba nie mamy, a gdy uda się kupić coś wyjątkowo pasującego, tryskam szczęściem i chciałabym się tym podzielić. Może udałoby się też stworzyć bazę _wyjątkowo_ celnych zakupów, godnych polecenia :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarsz Kalyani Natural Charm, 28H, white 07.02.08, 10:10 Moja recenzja tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=43651170&a=75385624 a pierwsza, z nietrafionego rozmiaru tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=43651170&a=73884484 Jestem przeszczęśliwa. Chyba jeszcze nigdy nie byłam tak zachwycona nowym zakupem :) Pasuje na mnie jak druga skóra. Moja kumpela z pracy, gdy tylko weszłam mówi "o, masz nowy stanik, fajny" znaczy widać przez bluzkę, jak świetnie modeluje biust. Szkoda, że inne kolory nie są tak udane, jak wnioskuję z galerii... Odpowiedz Link
aadrianka HURRRRAAAAAAAAAA!!!!!!!!! 08.02.08, 18:10 Dziewczyny, umieram ze szczęścia. Zgodnie z sugestiami Galeryjek ymieniłam Tango II plunge na Freyę Rio - i to był strzał w sam środeczek dziesiątki! Fakt że stanik urody jak dla mnie umiarkowanej i zabudowany prawie po obojczyki - ale leży cudnie. Założyłam bluzkę - widać że mam dwa zgrabne, ładnie ułożone cycki zamiast biustopodobnej masy na środku tułowia:D Dziękuję Wam:) To znaczy, że jednak mogę wyglądać dobrze w stanikach, trzeba tylko trafić w model:) Odpowiedz Link
ansil Re: Wątek radosny :D 09.02.08, 16:58 no to i ja sie troszkę pocieszę i pochwalę- udało mi sie upolować bikini naebayu, nowa Freya Nadia za 14.99 ;) Przyszedł po 3 dniach od zamówienia i leży jak ulał! Musze zrobić foty do galerii ;) Odpowiedz Link
mloda_sorka Re: Wątek radosny :D 06.07.09, 02:12 Ansil czy możesz napisać co nie co o swoim nabytku? Chodzi mi o rzeczy standardowe, czyli jak się ma stanik do Twojego standardowego rozmiaru, czy jest ściśliwcem czy raczej rozciągliwcem, jak z wielkością misek? Pytam, bo właśnie nabyłam na allegro ten kostium, a nie mam w zasadzie jeszcze dokładnie ustalonego rozmiaru.. próbowałam 2 lata temu, ale zawiedziona pierwszymi nietrafionymi zakupami zarzuciłam poszukiwania swojego prawdziwego rozmiaru i odpowiedniego stanika, teraz znów wróciłam na forum i zaczynam poszukiwania od nowa, no i tak jakoś zaczęło mi się od kostiumu kąpielowego, zobaczyłam go i nie mogłam go nie kupić ;) Trochę to niebezpieczne, bo rozmiar swój dopiero zaledwie "podejrzewam", a owy strój kąpielowy nie był najtańszy, cóż, zobaczymy. Rezultatami na pewno się pochwalę jak tylko przyjdzie zakup. Odpowiedz Link
bathilda To najpierw nie-stanikowo 10.02.08, 09:52 W liceum ważyłam 3-4 kilo więcej niż dzisiaj. Nosiłam ciuchy w rozmiarze "L" lub "XL", głownie wielgaśne bluzy dresowe i swetry. Jak patrzę teraz na zdjęcia to widzę, że weszłabym w nie ja, mój mąż, nasz syn i jego spacerówka. No ale przecież byłam gruba i miałam wielki nieestetyczny biust który trzeba było ukryć pod zwałami materiału. Na studiach schudłam parę kilo i zaczęłam nieśmiało sięgać po rozmiar "M" choć nadal za właściwy uważałam "L". No bo niby ciut schudłam, ale wiele to nie zmieniało. Wczoraj poszłam z psiapsiółą do Złotych Tarasów, odziana w moje wspaniałe Tango Plunge w rozmiarze 65H. Weszłam do H&M i nakupiłam sobie koszulek w rozmiarze "S". Rozumiecie? "S"!!! Bo ja jestem szczupła tylko mam duży biust, który trzeba fajnie wyeksponować. A to wszystko dzięki Wam. Idąc z przymierzalni do kasy podśpiewywałam pod nosem. Warto mieć dobry stanik bo to pozwala mieć nowe, lepsze podejście do całej garderoby. Odpowiedz Link
aadrianka Za to właśnie lubię H&M 10.02.08, 10:47 Mam chyba jakąś koszulkę w rozmiarze 34:) A tak w ogóle to rozmiarami ciuchów przestałam się przejmować jeszcze przed uświadomieniem stanikowym. Każdy sklep ma inną rozmiarówkę, ba, czasem w obrębie sklepu pasują na mnie różne rozmiary w różnych fasonach. Bathilda, Twój post ze zdjęciem w załączniku powinien powędrować na wszystkie fora dla odchudzająch się nastolatek. Osoba mająca raptem 3-4 kilo więcej niż ta laseczka ze śliczną talią i eleganckim biustem miałaby być gruba?:) Odpowiedz Link
fioolkaa Re: Za to właśnie lubię H&M 10.02.08, 12:51 tak to jest z tymi rozmiarami. w jednym sklepie spodnie 27 utknęły mi w udach (na co bardzo miła koleżanka wygarnęła mi po co się wciskam w takie małe rozmiary, a na dodatek mam grubą dupę i bandzioch), natomiast w innym sklepie w 27 mogłabym przemycać towar z Ukrainy. Odpowiedz Link
bathilda Ale to nie tylko H&M 25.02.08, 09:59 W sobotę buszowałam po sklepach w poszukiwaniu koszuli pod żakiet i ewentualnie jeszcze paru podkoszulków. Mierzyłam wyłacznie rozmiary "S", "38" albo "36" (ale tu mi ręka drżała). I co? I dobre były! Oczywiście te co miały więcej miejsca w biuście. W Kappahl, C&A i paru innych. A w sklepie "Konsul" kupiłam koszule w rozmiarze 36 (a jakby było 34 to bym chyba też zmierzyła). I pierwszy raz w życiu mam koszulę, która nie rozchodzi się w biuście i jednocześnie nie wygląda jak worek na kartofle. Jestem taka radosna, że aż mi się chce podskakiwać :) Odpowiedz Link
maladziefczynka Re: To najpierw nie-stanikowo 10.04.08, 21:58 Ja zaopatrzywszy się w 65g też przeżyłam to samo :) Zmieściłam się w mój ukochany stary sweterek, z którego do tej pory wylatywały mi cycki w każdą możliwą stronę. A teraz...najchętniej bym owego sweterka (i stanika oczywiście też) nie zdejmowała :) Teraz jestem przed okresem, pierwszym we właściwym rozmiarze, cycki mi spuchły, zrobiły mnie się leciutkie bułeczki, ale nic się tym przejmować nie będę, tylko specjalnie na ten czas zaopatrzę się w 65h :) Odpowiedz Link
agamara1 freya mitzy 32G 10.02.08, 15:39 wczoraj przyszla i jestem bardzooo szczesliwa ;D pierwszy stanik ktory porzadnie zbiera do srodka ;)czekam jeszcze na jedna fantasi i mam nadzieje ze bedzie rownie fajnie wygladac ;) ps.maz mnie zabije ;)hihihi ja w nalog popadlam ;/ w ciagu miesiaca kupilam 7 stanikow ;D Odpowiedz Link
secka Panache Lilly!! :D 13.02.08, 12:12 YES YES YES!! Właśnie przyszedł i przymierzyłam, i jestem tak mega szczęśliwa! W KOŃCU mam śliczny, dobrze leżący stanik!! :DD Jest boossski, ale więcej na ten temat zaraz napisze w wątku Panachowym :D Mamie przyszedł Freya Millie, jeszcze nie przymierzała, ale ja już zdążyłam go przymierzyć, i kurde! Mimo że obwód oczywiśćie za luźny,bo to 70, ale jest świetny mimo to! Nie jest może najwyższej urody, ale super zbiera i kształtuje.. No i te fiszbiny, pierwsza moja przymierzana Freya, i jestem pod wrażeniem, to chyba będzie mój następny zakup.. YEY, jaka jestem wesoła :D Odpowiedz Link
the_mariska nie o staniku, ale radośnie :) 13.02.08, 13:54 Już się dzieliłam moją radością na LMB, ale się będę cieszyć i tutaj... Ustawiłam się wczoraj z kumpelą z liceum, tak na babskie pogaduchy. Rozmowa jakoś szybko zeszła na temat staników, i byłam aż w szoku że mogę sobie z kimś na spokojnie przy kawie pogadać o cyckach ;) i nikt nie będzie na mnie patrzeć jak na skończonego debila (moje współlokatorki momentami już tak mają :)). Okazało się, że jako wielka fanka T&S kumpela doskonale wie jak powinien wyglądać dobrze dobrany stanik, a na mój rozmiar 65G nawet nie mrugnęła. I wie też doskonale że powinna nosić obwody 60, ale pojęcia nie miała gdzie w Polsce można kupić coś takiego. A panie w bieliźniakach wmawiały jej cały czas że one nie istnieją :) I w ogóle, wymieniłyśmy się wiedzą, dałam jej namiary na LMB, poplotkowałyśmy trochę, i się strasznie cieszę że wreszcie ktoś rozumie mój stanikowy odchył :)) Jest bossko :) Odpowiedz Link
agamara1 nareszcie mam stanik bez ramiaczek :) 13.02.08, 15:34 dzisiaj przyszedl nowy nabytek :) la senza dotted mesh :D jest cudna i lekko usztywniana :) przerobilam ja na stanik bez ramiaczek :) wygada super i zbiera piersi do srodka, nareszcie stanik do mojej tuby gzie piersi nie wyjezdzaja bardzo za obrys klatki :D jestem taka zadowolona ze moglabym go non stop nosic ;) Odpowiedz Link
the_mariska Re: nareszcie mam stanik bez ramiaczek :) 13.02.08, 16:09 w jakiej rozmiarówce toto występuje? I w jaki sposób go przerobiłaś? :) Odpowiedz Link
agamara1 rozmiar od AA do FF 14.02.08, 09:33 dokladnie to ten stanik www.lasenza.co.uk/level3type.asp?style=670&s=1&page=36&showtype=true&se=Dotted%20Mesh&type=36 odcielam ramiaczka ok 1 cm powyzej szycia, podwinelam i zszylam w ten sposob powstalo oczko do zaczepienia ramiaczek :) do ramiaczek doszylam zapinki (poswiecilam ramiaczka z innego stanika) mozna je odpiac i zapiac :) Odpowiedz Link
olusimama Z rozpaczliwego wskakuję ;-) 13.02.08, 18:35 Wiecie co, uwielbiam to forum. Człowiek napisze jednego rozpaczliwego posta, zdołowany czymś tam a tu już kilkanaście kobitek mu biegnie na pomoc, dobrym słowem wspomaga, własne staniki proponuje i w ogóle :-) Dzisiaj dostałam 3 przesyłki jednocześnie - dwa staniki od jaagny do przymiarki (dzię ku ję!!!), zamówienie z Intimo, które miało nie zdążyć na Walentynki ;-) i pudełeczko z Bravissimo :-) I jestem właścicielką sorbetowej Arabelli i stringów w rozmiarze M (leżą świetnie!), cudnej Tigerlilly oraz czerwonej słodkiej bluzeczki BP02, w której wyglądam jak swoja własna córka ;-) oraz łopoczącego w miskach Beautiful Bra 32GG, może któraś chce? ;-) KOCHAM WAS Odpowiedz Link
ekler.ka Re: Z rozpaczliwego wskakuję ;-) 13.02.08, 19:04 a jaki to jest ten beautiful? ;) Odpowiedz Link
olusimama Re: Z rozpaczliwego wskakuję ;-) 13.02.08, 19:25 o taki: kalyani1.gu.ma/ ale go chyba wymienię na Rio Scarlet, chodzi za mną od dawna. Odpowiedz Link
ekler.ka Re: Z rozpaczliwego wskakuję ;-) 13.02.08, 19:41 a,fajny :) ale warto skorzystac z wymiany jak sie da. i w ogole ci zazdroszcze,uwielbiam, jak tak duzo przesylek przychodzi na raz,a potem tylko mierzyc i mierzyc... :) Odpowiedz Link
bathilda Re: Z rozpaczliwego wskakuję ;-) 14.02.08, 09:40 Olusiamama zlituj się i obfoć się w tym Kalyani. I pomierz go. Usycham jak na niego patrzę :) Odpowiedz Link
martulka_s Re: Z rozpaczliwego wskakuję ;-) 14.02.08, 15:58 Mój jest w galerii. Spojrzyj ; ) Odpowiedz Link
olusimama Re: Z rozpaczliwego wskakuję ;-) 14.02.08, 18:36 bathilda napisała: > Olusiamama zlituj się i obfoć się w tym Kalyani. I pomierz go. Chętnie, ale mąż mi wyjechał razem z aparatem. Łopoce bardzo, a mam wymiary 77/103. W zwisie w linii prostej od zapięcia do zapięcia ma 67cm, rozciągnęłam do 96 i dałabym rade bardziej. Czyli wygląda na rozciągliwca. Ramiączka regulowane tylko na połowie długości, skrócone na maksa mają 30cm. Co jeszcze chcesz o nim wiedzieć? ;-) Odpowiedz Link
bathilda No to teraz stanikowo :) 13.02.08, 18:46 Jeszcze tydzień temu byłam załamana. Nic mi nie pasowało, jeden tylko stanik (Tango Plunge) nadawał się do ludzi. A dziś? Najpierw śliczne Avocado Orient Express. A teraz białe Tango Pure. I moje mentalne minimum spełnione. Jestem szczęśliwa :)) Odpowiedz Link
beata9957 Re: No to teraz stanikowo :) 14.02.08, 14:45 nic tylko wam pozazdroscic udanych zakupow,ale ja kiedys tez trafie no ta cudo pasujace na mnie. Odpowiedz Link
pandziksa Re: Wątek radosny :D 14.02.08, 15:13 Ja też szczęśliwa :) Dziś przyszła przesyłka z bravissimo!! Płaszczyk wiosenny. Pasuje jak ulał!! i dwie bluzeczki czerwona i fioletowa. Oczywiście do tego jeszcze strój grace czerwony 30 J . Życie jest dziś pęknę. byłabym zapomniała jeszcze roża od męża :) Wszystko pasuje i nic nie odsyłam :) Odpowiedz Link
velika Re: Wątek radosny :D 14.02.08, 16:08 Mój pierwszy zamówiony z neta stanik okazał się dobry:) Co prawda pewnie długo w nim nie pochodzę, bo już widzę efekty migracji, ale cieszę się że mam w czym chodzić:) Bo kilka dni temu to była czarna rozpacz, po opróżnieniu szuflad zostałam z 1 za małym stanikiem;)A w poniedziałek ruszam do Poznania na podbój Avocado, już się nie mogę doczekać :)Radość sprawiło mi też odkrycie tylu sklepów internetowych z bielizną w bardziej ludzkich rozmiarach :) Odpowiedz Link
the_mariska Nawróciłam koleżankę :D 15.02.08, 12:03 I to zupełnie niechcący... Coś tam przypadkiem wspomniałam, że wydaję dużo kasy na staniki bo w sklepach praktycznie nie ma na mnie rozmiarów, i podłapała temat :) Chociaż zawsze uważała że ma strasznie mały biust. Sama z ciekawości się wymierzyła, okazało się że jej strasznie mały biust to 70D (szczęściara łapie się w standardową rozmiarówkę). Najlepsze w tym wszystkim jest to, że akurat posiadałam taki stanik, w którym już od dawna nie chodzę (to było ładne 10 kg temu :) ). Dałam jej do przymierzenia i leżał po prostu bosko :))) Więc jej go oddałam :) I dzięki temu pozbyłam się starego, niepotrzebnego stanika, a Monika jest zachwycona wyglądem swojego biustu :))) Jestem przeszczęśliwa :) Odpowiedz Link
szarsz Przytyłam!!! :D Pod biustem przytyłam!!! 15.02.08, 13:22 Całe dwa centymetry :) Mam teraz 69 a nie 67, jak się cieszę :) hurahurahura! idę kogoś wycałować! Odpowiedz Link
martulka_s Re: Wątek radosny :D 15.02.08, 15:57 Zakupiłam sobie w bravissimo 4 staniki i wszystkie pasują! La la la la la la la : ))) Odpowiedz Link
a1ma W końcu znam swój rozmiar!!! :))) 21.02.08, 20:03 Po przymierzeniu 7 staników z bravisimo i 3 z Avocado, w końcu WIEM :D :D :D I czekam już na przesyłkę MOJEGO ROZMIARU. 30GG. Mąż łatwo zapamiętał, bo to jak gadu gadu i liczba okrągła ;) Nie mogę się doczekać! :D Już za parę dni będę mieć i Rio, i Tango, i Phoebe, i jeszcze jeden bezrmiączkowy, i top! Zwariowałam :D :D :D Odpowiedz Link
vasylkova Re: Wątek radosny - staniki lotewskie 21.02.08, 23:11 to ja sie tez pochwale, ze wczoraj po kilku godinach bardzo stresujacych zakupow (czy pani sobie wyobraza, co to sa za piersi - 70E?!) w koncu kupilam komplet stanik+stringi, ktory lezy najlepiej ze wszystkich moich dotychczasowych :)) i kosztowal (komplet) w przeliczeniu 130 zl. Lotewska firma stefi-l, niestety nie moge ich znalezc w internecie, chyba nie maja strony. Mierzylam tez lotewskie innych firm - Rosme (www.rosme.lv) - maja rozmiarowke od 70 i miseczki do G; i Lauma (www.lauma.lv) - tu z rozmiarami gorzej, nawet bardzo zle, w porywach do 70E, ale ja sie akurat lapie. Do tego ceny baaardzo przystepne. Co do jakosci sie nie wypowiadam, bo nie mam takiego doswiadzenia, poza tym za krotko nosze. Rosme ma tez ladne kostiumy kapielowe, ale niestety - beda dopiero w sezonie (a mnie potrzebny teraz....:( Odpowiedz Link
justinehh Re: Wątek radosny :D 21.02.08, 23:18 Dotarła dziś do mnie Freya Millie w rozmiarze 70 FF kupiona na allegro. Pasuje jak ulał! Do tego uświadomiłam matkę, że miseczka H też istnieje i szerokie ramiączka nie są niezbędne do szczęścia. Rozstałam się też z feliną 80 E... Odpowiedz Link
ekler.ka Re: Wątek radosny :D 25.02.08, 11:32 przywedrowala wlasnie paczka z bravissimo. nota bene,wyslana w srode albo czwartek,wiec szybciutko i przyniesiona przez listonosza :) kupilam drugi top ov31, tym razem w kolorze jade i panache lilly z szortami. i wszystko lezy bardzo fajnie :D Odpowiedz Link
ganbaja Re: Wątek radosny :D 25.02.08, 11:56 O, a propos, czy jest gdzieś wątek dotyczący topów i bluzek? Przyznam, ze nie zwracałam na nie zbytnio uwagi a teraz jestem żywo zainteresowana. Chciałabym poczytać o ich rozmiarach itd. Odpowiedz Link
ekler.ka Re: Wątek radosny :D 25.02.08, 12:00 jest,jest,tylko ma nieco dziwny tytul ;) stanikomania.blox.pl/resource/TangoPink.jpg Odpowiedz Link
ekler.ka Re: Wątek radosny :D 25.02.08, 12:00 a skad mi sie to wkleilo to nie wiem :D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=62098224 Odpowiedz Link
maith Re: Wątek radosny :D 25.02.08, 14:02 Ten dziwny tytuł (moja wina) jest dowodem na to, dlaczego należy zawsze w temacie wpisywać temat pytania. Jakbym wtedy od razu napisała "Ubrania Bravissimo" to po rozwinięciu mojego wąteczku w wielki wątek tematyczny nie byłoby problemu. Odpowiedz Link
szarsz Re: Wątek radosny :D 29.02.08, 13:42 Maith, prawo Murphy'ego mówi, że wtedy by się na złość nie rozwinął :D Jest taki o ubraniach bravissimo, ale nikt w nim nie pisze... Odpowiedz Link
asia.asz Re: Wątek radosny :D 25.02.08, 14:40 udalo mi sie wkoncu nabyc biustonosz 70E, przyznam ze mialam chwile zwatpienia (zwlaszcza jak z m. szukalismy i bylo 80, 75 E i on stwierdzil ze to takie wielkie) myslalam nawet zeby jednak sprobowac 75C ale nie zrezygnowalam:) po wielu podrozach nabylam w triumphie 70DD. przetsetowalam tez m. - zalozylam cienka bluzke i jeden i drugi stanik i mial stwierdzic ktory jest nowy a ktory stary. poznal nowy - stwierdzil ze mam wiekszy biust i zapytal czy to moj, czy wkladki:) ale to moj. czuje sie swietnie bo widze ze lepiej wygladam:) i tez juz mam manie ze patrze na biusty innych kobiet pod katem doboru biustonosza Odpowiedz Link
bianna Re: Wątek radosny :D 25.02.08, 16:34 Dzisiaj moja kolej :) Własnie odebrałam przesyłkę.... Gossard superboost lace kolor moonlight rozmiar 65ff. O własnie taki: cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll? ViewItem&rd=1&item=260211613381&ssPageName=STRK:MEWN:IT&ih=016 Po pierwsze kupiłam go za ok 25 zł z przesyłką :) Po drugie - leży fantastycznie. Przymierzałam już różne gossardy. Zawsze albo za małe, albo za duże. Ten plunge leży świetnie, fiszbiny celują ku środkowi pachy, a nie tak jak poprzednio aż za. Do tego kolor..... Niebieski! Mój pierwszy niebieski stanik :) Jedyny minis tego modelu to mała ściśliwość. Od razu ostatnia haftka :( Ale dla niego będę się poświęcać i zwężać :) Niestety robi mi dolinkę, efekt pushupowego zblizenia jest już chyba dla mnie nieosiągalny :) Odpowiedz Link
aadrianka Re: Wątek radosny :D 25.02.08, 21:26 W imieniu koleżanki: po długim i nachalnym molestowaniu przeze mnie zamówiła Rio i Pollyannę, przyszły i koleżanka jest zachwycona:) Odpowiedz Link
angella456 Re: Wątek radosny :D 29.02.08, 13:38 W jakimś wątku któraś z forumek zapytała "no ileż można mieć tang?" Ja bym mogła zapytać ile można mieć freyi retro plunge i sama sobie odpowiedzieć, że 3 to jeszcze za mało. Doszła do mnie właśnie Patty z Intimo (krój identyczny jak retro, więc wrzucam do jednego wora). I jestem szcześliwa, zadowolona i podziwiam swój biusto-półprofil;) i dolinkę... No, w samozachwyt popadam, a chłop i pies, zamiast mnie podziwiać, to śpią! Zdecydowanie ten stanik został zaprojektowany i wyprodukowany dla mnie... No, gdyby tylko jeszcze przyszło im do głowy zrobić 30GG, to już bym wariowała ze szczęścia całkiem. Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Yes yes yes!!! 29.02.08, 14:18 jak mawiał premier-pacynka;) Przyszedł do mnie stanik z UK:) Przesyłka nierejstrowana! Zastanawiałam sie, czy przed nazwiskiem nie umieścić wyrażenia "zakład pogrzebowy" albo czegoś w tym stylu, ostatecznie jednak zrezygnowałam;) Nie wzięłabym zwykłego listu normalnie, ale upolowałam biustonosz za 11 funtów i uznałam, że zaryzykuję, nie będę dawać 7 za przesyłkę;) Hip hip hurra! A, i mieszkam w okolicach Wrocławia. Samego stanika jednak nie moge opisać ani sie zachwycać, bo jeszcze go nie miałam w dłoniach mych. Wiem tylko, że jest:) To będzie mój drugi stanik już, oby był dobry! Odpowiedz Link
morra111 Arabella 60FF :D 04.03.08, 22:00 już wiem skąd ten tytuł Kusidełka Wszechczasów :D Arabella jest absolutnie śliczna i superwygodna. No i po moich ostatnich nieudanych zakupach, wreszcie znalazłam coś co na mnie pasuje idealnie. I rozmiar trafiłam dobry od razu, a to oczywiście dzięki Wam :)Chyba przy najbliższym przypływie gotówki wypróbuję inne kolory :> Odpowiedz Link
usmiechniete.dziewcze i mnie urzekła Arabellka 07.03.08, 01:20 pierwszy tak wygodny biustonosz i do tego taki piękny Już mam chrapkę na nowe kolory, tylko fundusze muszą się na ten cel pojawić :) Dziękuję Wam za pomoc w doborze stanika :] Odpowiedz Link
gaissa Re: i mnie urzekła Arabellka 05.04.08, 23:25 Ja już mam trzy Arabelki i już się oblizuję na myśl o nowych kolorach ;) Odpowiedz Link