dorianne.gray Re: KAROline - Curvy Kate Princess Black 26.02.09, 12:01 Kolejna nowość dostępna w sklepie KAROline - urocza czarna Princess popularnej marki Curvy Kate. Odpowiedz Link
temina Re: KAROline - Curvy Kate Princess Black 26.02.09, 12:06 tak, ale w jakiej cenie , w innych sklepach stanik koszt.95 zł Odpowiedz Link
dorianne.gray Re: KAROline - Curvy Kate Princess Black 26.02.09, 13:01 Na kurs funta nic nie poradzimy. Odpowiedz Link
dunajka KAROline - Masquerade - kilka perełek 01.03.09, 11:03 Może ktoś jeszcze poluje na starsze Masquerade. W naszej ofercie pojawiły się: Gorset Antoinette, Gorset i biustonosz Sahara. www.karoline.pl/index.php?d=szukaj&producent=170 Z Superbra: Harmony Full Cup Cornflower i gorset Sienna. www.karoline.pl/index.php?d=szukaj&producent=146 Odpowiedz Link
dunajka KAROline.pl - Masquerade już są 09.03.09, 20:17 Pewnie wszystkie zainteresowane dziewczyny wiedzą, że maskaradki są już w sklepie. Jednak na wszelki wypadek daję znać :) Odpowiedz Link
daisy0811 zwroty i wymiany 10.03.09, 18:35 Przypadkiem przeczytałam na ich stronie, że towary objęte promocją i wyprzedażą nie podlegają zwrotowi ani wymianie, czy rzeczywiście tak jest??? Odpowiedz Link
dunajka Re: zwroty i wymiany 11.03.09, 20:59 boziaj napisała: > czy jest szansa na isis 30F? Szansa będzie jeśli ktoś zwróci nietrafiony zakup... Odpowiedz Link
dunajka Re: zwroty i wymiany 11.03.09, 20:56 daisy0811 napisała: > Przypadkiem przeczytałam na ich stronie, że towary objęte promocją i > wyprzedażą nie podlegają zwrotowi ani wymianie, czy rzeczywiście tak > jest??? Taki zapis rzeczywiście znajduje się w regulaminie. Jest to jednak tylko wentyl bezpieczeństwa. Generalnie przyjmujemy zwroty/wymiany. Może się zdarzyć, że jakiś produkt nie będzie podlegał wymianie/zwrotowi... taka informacja będzie wyraźnie zaznaczona w opisie konkretnego produktu. Tak więc nie ma czego się obawiać :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: KAROline 10.03.09, 19:29 Ja właśnie czekam na moje pierwsze zamówienie w Karoline. Na razie nie mam zastrzeżeń i z niecierpliwością czekam na maskaradki :) Odpowiedz Link
yaga7 chyba jednak nie polecam 07.04.09, 07:02 Pierwsza część zamówienia bez problemów - staniki doszły. Ale druga część zamówienia czyli zwrot - masakra. Zamiast prawie 160 zł, dostałam na konto 44.. Co to ma być? Pierwsza rata czy co? Teraz czeka mnie pisanie, wyjaśnianie i pewnie znów tydzień czekania na korektę. No na pewno nie nazwałabym tego szybką i sprawną realizacją zamówienia. Dobrze, że jesienne maskaradki zamówiłam gdzie indziej, bo po takich przejściach pewnie bym zrezygnowała. Odpowiedz Link
yaga7 Re: chyba jednak nie polecam 07.04.09, 11:07 No nie wiem, może się czepiam, ale okazało się, że owszem, zwrócą za stanik po potrąceniu kosztów oryginalnej przesyłki do mnie... Jest to pierwszy sklep, który ma tego typu zasady i z pewnością nie są to zasady, które mi się podobają. Raczej nieprzyjazne dla klienta. Odpowiedz Link
ania.kar Re: chyba jednak nie polecam 08.04.09, 13:19 Ja zawsze sprawdzam zasady zwrotu pieniędzy w regulaminie. Część sklepów tak właśnie postępuje, że przy zwrocie pieniędzy odejmuje sobie koszty przesyłki. Niestety Karoline ma bardzo wysokie te koszty. Moim zdaniem 12zł za przesyłkę opłaconą z góry (17zł za pobraniem), to dość dużo, szczególnie, że biustonosze zostały wysłane w kopercie "z bąbelkami", czyli jako list, a nie paczka. Odpowiedz Link
jelonek_k Re: chyba jednak nie polecam 08.04.09, 13:36 Nie wiem jak wysyła Karoline, ale przesyłka kopertą nie wiąże się koniecznie z listem poleconym, może to być równie dobrze paczka. Intymna.pl też przy zwrocie odbiera sobie pieniądze za zniżkę pocztową. Odpowiedz Link
ania.kar Re: chyba jednak nie polecam 08.04.09, 14:07 Po oznaczeniach na kopercie, widać jak została przesyłka nadana. Paczka ma inne naklejki niż list polecony. Rozumiem takie postępowanie sklepów, że przy zwrocie zakupów odejmują sobie koszty gratisowej przesyłki. Jeśli w regulaminie jest o tym wspomniane, to nie można mieć o to pretensji. Są jednak sklepy, które oddają pełną sumę za zwracane produkty i to tam częściej zamawiam, a jak uda mi się dobrać coś odpowiedniego to właśnie one na mnie zarobią :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: chyba jednak nie polecam 08.04.09, 14:16 No ja też wolę te sklepy, które oddają pełną sumę - jakoś to dla mnie prostsze i bardziej zrozumiałe jest. A do mnie też wysłano listem poleconym - i to nawet nie w kopercie, a w wielkim pudle... A regulamin postaram się na pewno uważniej czytać. Ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, że jeżeli od jakiejś kwoty jest darmowa wysyłka, to w przypadku zwrotu towaru suma zwrotu będzie pomniejszona o tę wartość. No w życiu. Ale jak widać człowiek uczy się przez całe życie i teraz na pewno będę zwracać na to uwagę. Odpowiedz Link
dunajka Re: chyba jednak nie polecam 09.04.09, 11:02 Niedopłata była wynikiem zwykłej ludzkiej pomyłki, sprawa została już załatwiona. Wszelkie informacje na temat zwrotów i kosztów wysyłki zawarte są w regulaminie sklepu, który radzimy czytać przed dokonaniem zakupów. Prosimy też o kontaktowanie się bezpośrednio z nami w każdym takim przypadku, dbamy o naszych klientów i takie sprawy staramy się sprawnie rozwiązywać. Odpowiedz Link
roksana_bianka Re: chyba jednak nie polecam -sklep stacjonarny 29.04.09, 07:55 Pomijam ceny. Kupiłam stanik, który przy noszeniu drapał- coś przy haftkach nie tak skonstruowane, kiedy chciałam go reklamować usłyszałam, że nie ma takiej możliwośći, bo przecież mogłam go zmierzyć! Gdybym była bardziej wredna- poszłabym do federacji konsumenta, bo jeśli mam paragon to mam 2 lata na reklamację, a to była wada ukryta, sklep ma OBOWIĄZEK przyjąć reklamację i ją rozpatrzyć. Więcej tam nie kupię. I przestrzegam- chcecie coś reklamować - musicie się uzbroić w przepisy dotyczące reklamacji, bo tam ich nie znają. Odpowiedz Link
dunajka Re: chyba jednak nie polecam -sklep stacjonarny 29.04.09, 13:21 Podsawowa sprawa, czym innym jest zwrot używanego biustonosza a czymś innym reklamacja. To pierwsze jest u nas niemożliwe, jednak reklamacja jak najbardziej możliwa. Przepytałam dziewczyny i żadna nie odmówiła przyjęcia reklamacji. Ewentualne reklamacje są u nas przyjmowane na piśmie, razem z uszkodzonym roduktem i kopią paragonu. Reklamowany produkt jest przesyłany do producenta/dystrybutora i razem z klientką czekamy na rozstrzygnięcie reklamacji. Dopiero po otrzymaniu odpowiedzi od producenta zwracamy w jego imieniu pieniądze bądź wymieniamy produkt na pozbawiony wad. Aby rozwiać pozostałe wątpliwości proponuję zerknąć tutaj: reklamacje.wieszjak.pl/jak-sporzadzic-reklamacje/85877,Jak-sporzadzic-reklamacje-do-sprzedawcy.html ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
roksana_bianka Re: chyba jednak nie polecam -sklep stacjonarny 06.05.09, 15:39 a jednak nie przyjęto reklamacj - "bo miałam możliwość przymierzenia" buhaha nie chcę nieuświadomionej ekspedientce robić kolo tyłka, więc proszę tylko uswiadomic personel, że możliwość przymiarki nie jest powodem odmówienia możliwości reklamacji, zwłaszcza, że miałam paragon... Odpowiedz Link
ciri1971 Polecam:) 10.03.09, 19:59 Śnił mi się po nocach antośkowy gorset i znalazłam go w Karoline, ale myślałam, że żaden z rozmiarów w sklepie nie będzie na mnie dobry. Napisałam maila z pytaniem, natychmiast dostałam odpowiedź z poradą- dziękuję! Za kilka dni Antosia była u mnie( po drodze był weekend)i w ten sposób spełniło się moje największe "bieliźniane" marzenie:) Odpowiedz Link
wolffie muszę pochwalić błyskawiczność realizacji 24.03.09, 21:52 w tym sklepie W niedzielę w nocy złożyłam zamówienie i wygenerowany chyba automatycznie email poinformował mnie że moje zamówienie sklep odnotował. Zapłaciłam przez mtransfer. Ok. 10 rano w poniedziałek kolejny email - że towar jest dostępny, pieniądze wpłynęly i zamówienie jest realizowane. o 11- email że zamówienie zostało wysłane. Bardzo lubię takie informacyjne emaile. Jako że z Zielonej Góry do Lublina jest cała Polska, moje zdumienie było ogromne gdy następnego dnia rano listonosz przyniósł mi paczkę!!!! Świetnie - bo wybrałam ten sklep właśnie z powodu wysyłki w 24h (a nie 2-5 dni roboczych jak w Bellissimie) Dostałam też na 2% rabatu z okazji pierwszego zamówienia, które mimo to było okrutnie drogie (maskaradka z nowej kolekcji) Odpowiedz Link
dunajka Sobotnia akcja opsiana w Gazecie Lubuskiej 24.03.09, 23:13 W sobotę z okazji Pierwszego Dnia Wiosny znorganizowałyśmy w sklepie małą akcję brafitterską. Cieszymy się bardzo, że akcja spotkała się ze sporym zainteresowaniem Pań w naszym mieście... a także naszej lokalnej prasy www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article? AID=/20090324/ZAKUPY/506910261 ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
amijami Re: KAROline 09.04.09, 11:21 A ja musze powiedziec ze sie bardzo ciesze z istnienia karoline bo dzieki niej moglam kupic stringi SOPHIA Comexim. nigdzie indziej ich nie znalazlam i wogole myslalam ze nie istnieja (producent nawet nie ma ich na swojej stronie). Tak wiec bardzo dziekuje karoline ze dzieki niej moge miec caly komplecik :) Przy okazji cala transakcja przebiegla bez problemow i stringi doszly bardzo szybko. Odpowiedz Link
myszanka_88 Re: KAROline 25.04.09, 00:32 Zamówiłam niedawno parę staników i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Z własnej inicjatywy prowadząca sklepu zadzwoniła do mnie, żeby mnie poinformować, że jeden z zamówionych modeli to małomiseczkowiec i lepiej wziąć rozmiar mniejszy. Posłuchałam i okazało się, że to była dobra decyzja i obędzie się bez zwrotów :) Przesyłka dotarła już następnego dnia, czyli ekspresowo. Co do strony, nie znalazłam wyszukiwarki po rozmiarze, tak więc albo jej tam nie ma, albo jest zakamuflowana. W każdym razie to minus, miejmy nadzieję, że kiedyś się poprawi. Ogólne wrażenie: bardzo pozytywne, polecam ten sklep. :) Odpowiedz Link
jeanny_s Re: KAROline 25.04.09, 11:40 Jest wyszukiwarka po rozmiarze. Po lewej stronie u góry masz puste okienko (możesz wpisać coś czego szukasz ale nie jest to konieczne) a za nim rysunek lupy i napis szukaj. Wystarczy, że klikniesz na tę lupę i otworzy się wyszukiwarka. Odpowiedz Link
czerwona_pomadka Re: KAROline 04.06.09, 17:03 polecam ten sklep, szybka wysyłka, dobry kontakt :) jestem zadowolona Odpowiedz Link
dorianne.gray Harmony Balconnet z miseczką KK 14.07.09, 10:59 W naszej ofercie dostępne są już miseczki KK w obwodach 60-90 w modelu Harmony Balconnet, kolory bazowe: biały, czarny, cielisty. Odpowiedz Link
dunajka Re: KAROline - Masquerade i stroje wyprzedaż 22.07.09, 18:57 Masquerade 15% taniej, Stroje kąpielowe - 10% taniej. Do wyczerpania zapasów - zapraszamy. Nowa, lepiej widoczna wyszukiwarka - mam nadzieję, że teraz zakupy będą jeszcze przyjemniejsze. ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
dunajka Panache jesień zima 2009 - Ariza i Tango Two Tone 04.08.09, 10:19 W naszym sklepie są już dostępne pierwsze modele z kolekcji Jesień-Zima 2009 Panache. Ariza teal-gold i Tango Two Tone plunge teal-mint. Są śliczne. Zapraszamy! www.karoline.pl/index.php?d=szukaj&producent=146------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
dorianne.gray Masquerade - nowości jesień/zima 2009 13.08.09, 17:08 W sprzedaży dostępne są już jesienne nowości Masquerade: Annalise (w obwodach 60 i 65!) i śliwkowa Maia. Można też rezerwować turkusową Antoinette (biustonosz i gorset) i wrzosowy oraz granatowy plunge Minuet. www.karoline.pl/index.php?d=szukaj&kategoria=empty&producent=170&a%5B2%5D=0&a%5B1% 5D=0&dostepnosc=empty&szukaj=&szukaj_opis=1&x=5&y=5 Odpowiedz Link
yoni.lm Re: KAROline 01.09.09, 18:33 Sklep w porządku, dobry kontakt, szybka przesyłka. Tylko jedna rzecz mnie nieco zaskoczyła. Zwrot pieniędzy w ciągu 14 dni. Gdyby było napisane w regulaminie to ok, ale o tym nic akurat nie ma. Akurat nie ma już na wymianę mojego rozmiaru, biustonosza, który by mnie interesował. Pomyślałam zwrócę, a zamówię jak coś się pojawi. Zwracałam już kilka razy towar do sklepów internetowych i zwykle zwrot pieniędzy trwał maksymalnie 5 dni. No ale cóż zaczekam... Odpowiedz Link
dunajka Re: KAROline 01.09.09, 21:15 Ustawowo mamy 14 dni na zwrot pieniędzy za oddany towar. Przelewy jednak są wykonywane w max. 7 dni. Od kilku miesięcy znacznie częściej. Podajemy 14 dni aby uniknąć obraźliwych maili jeszcze przed otrzymaniem zwracanej bielizny. W tej chwili wszystkie przelewy za zwroty są wykonane... więc nie ma obawy, nikt nie będzie czekał 14 dni. Oczywiście nie wspominam tu o przypadkach podania błędnych danych do przelewu. ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
inez69 KAROline- 19.09.09, 19:41 Miałam dziś watpliwą przyjemność rozmowy na gadu gadu z p. Katarzyną z KAROline (mowa o gorsecie Sahara): 10:59:45 czy wysyłaja Państwo za granicę? Mieszkam w Iralndii.  Karoline.pl-p. Katarzyna 11:00:29 tak, tylko w tym przypadku sa oczywiście wyższe koszty wysyłki  sylvcia 11:00:37 zgadza się, ale jakie? 25 MINUT PÓŹNIEJ:  sylvcia 11:25:46 czy może mi Pani odpowiedzieć na pytanie?  Karoline.pl-p. Katarzyna 11:26:19 proszę o cierpliwość, koleżanka sprawdza  sylvcia 11:26:28 25 minut? ale dobrze, oczywiście poczekam;)  Karoline.pl-p. Katarzyna 11:27:11 obsługujemy klientki w sklepie stacjonarnym, z oczywistych względów w tym czasie nie możemy zajmować się sklepem internetowym :)  sylvcia 11:27:19 a w jakich godzinach poza godzinami otwarcia sklepu stacjonarnego funkcjonuje sklep internetowy?  Karoline.pl-p. Katarzyna 11:27:50 w tych samych, proszę o cierpliwość  sylvcia 11:28:22 to kiedy Panie zajmują się sklepem internetwoym, skoro podczas otwarcia sklepu stacjonarnego Panie nie są w stanie?/nie mogą?  Karoline.pl-p. Katarzyna 11:29:02 koszt wysyłki to 70 zł  sylvcia 11:29:07 hahah, bardzo świetny żart. Pani wie, ze taki koszt to nie więcej niż 25 zł? Dziękuję bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam, Sylwia (szczerze ubawiona) PARĘ SŁÓW O CENNIKU PP, A NASTEPNIE: 11:32:41 można go nadać listem i wtedy koszt to 26zł  Karoline.pl-p. Katarzyna 11:32:57 nie nadajemy gorsetów listem, bo jest ryzyko uszkodzenia  sylvcia 11:33:55 szkoda, że tak kiepskie ceny Państwo oferują, ja niestety nie zamierzam płacić za koszty wysyłki 3 razy wiecej niż to konieczne. 26,60 zł to koszty które mają sens i poparce w cenniku PP:)Ah, i jeszcze jedna sprawa, która mnie niezmiernie dziwi: "* Sklep nie ponosi odpowiedzialności za uszkodzenie towaru podczas transportu" więc dlaczego nie moga Państwo wysłac towaru w kopercie? BRAK ODPOWIEDŹI Byłama tam pierwszy i ostani raz... Odpowiedz Link
inez69 Re: KAROline-nie polecam! 21.10.09, 17:34 Dodam tylko, że KAROline.pl za wysyłke gorsetu za granice życzy sobie 70zł, a Mambra.pl tylko 25zł. Gorset miałam w domu w ciagu 3 dni. Uważam, że tylko nieuczciwi sprzedawcy zarabiają na wysyłce... Odpowiedz Link
dorianne.gray Cennik Poczty Polskiej 21.10.09, 20:18 Zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej, dostępnym pod tym linkiem: www.poczta-polska.pl/cennik.htm koszt przesyłki paczki pocztowej priorytetowej do Pani kraju zamieszkania to 70 zł, a paczki ekonomicznej 56 zł. Odpowiedz Link
inez69 Re: Cennik Poczty Polskiej 21.10.09, 21:09 Zgodnie z w/w cennikiem przesyłka listowa z zadeklarowaną wartością (w tym przypadku 229zł) przy wadze 300g (ważone na poczcie) wynosi 17,40zł. Odpowiedz Link
dorianne.gray Promocja 45% taniej - do końca października! 21.10.09, 20:20 Tylko do końca października promocja 45% na wybrane produkty: karoline.pl/index.php?k186,promocja-45Zapraszamy! Odpowiedz Link
gochalip Re: KAROline 27.10.09, 08:45 również przyłączam się do pozytywnych głosów - błyskawiczna wysyłka, fantastyczny kontakt mailowy, telefoniczny Odpowiedz Link
dorianne.gray Spotkanie brafittingowe, 7 listopada, zapraszamy! 04.11.09, 17:35 Już w tę sobotę, 7 listopada, kolejne spotkanie brafittingowe w KAROline, serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link
gata_blanca Re: KAROline 05.11.09, 14:33 Zamówiłam w tym sklepie internetowym dwa biustonosze w poniedziałek wieczorem.Dostałam potwierdzenie zamówienia,następnego dnia miła pani zadzwoniła do mnie,by potwierdzić dane adresowe i powiedziała, że już wysyła do mnie paczkę.W środę przed południem biustonosze już u mnie były.Co prawda jeden okazał się małomiseczkowcem (Sienna Panache),ale i tak nie będę go wymieniać,bo liczę,że uda mi się wkrótce zrzucić nieco ciałka...;) Na pewno będę jeszcze wracać do tego sklepu. Odpowiedz Link
doris.sol Re: KAROline 12.11.09, 18:05 Ja wlasnie zamowilam 5!!!stanikow.Tak,piec,bo nie mam zadnego dobrego stanika.Z racji tego ze mieszkam w Hiszpanii(i tu przemilcze lepiej hiszpanska rozmiarowke bielizny damskiej...)i odwiedze moj kraj na swieta,postanowilam zlapac od razu " piec srok za ogon "hi hi hi...Jak na razie kontakt emailowy ze sklepem wzorowy,zadnych problemow a nawet pomoc(!)Niestety do grudnia jeszcze troche czasu a ja juz sie niecierpliwie na moje pierwsze , w koncu odpowiednio dobrane staniki.Oczywiscie wszystko bede musiala poprzymierzac i pewnie spedze tam z godzin dwie(i tu prosba do personelu sklepu o cierpliwosc bo jam z trudnych klientek jest...wybaczcie).Po odebraniu zamowienia nie omieszkam , oczywiscie , dodac mojej recenzji o sklepie KAROline. Odpowiedz Link
panistrusia Re: KAROline 24.11.09, 16:31 Doris, ale o migracji poczytałaś? Masz świadomość tego, że tych 5 staników może być po mięsiącu za małych. Odpowiedz Link
doris.sol Re: KAROline 24.11.09, 21:49 No czytalam o migracji...Tak , wiem , ze moze sie to stac...Ale coz zrobic mam?Juz wole upychac piersi w lekko za male 70FF niz znow przeskoczyc na 75D...Boje sie zakupow przez internet(zwroty,wymiany,itp.)Wiec sobie pomyslalam , ze , majac taka okazje jak wczesniej napisalam to skorzystam i sie obkupie stanikowo...Mam nadzieje ze ta roznica nie bedzie az taka wielka...hmm... Odpowiedz Link
karoline.pl KAROline - Simone Fantasie już w sprzedaży! 24.11.09, 12:58 Od dzisiaj dostępna jest już piękna Simone z wiosennej kolekcji Fantasie - więcej szczegółów na naszym blogu: karoline1.blox.pl/2009/11/Simone-wiosenna-Fantasie-juz-w-KAROline.html Odpowiedz Link
karoline.pl Arabella Cassis - już w sprzedaży! 25.11.09, 13:38 Dostępna jest już w sprzedaży nowość z wiosennej kolekcji Freya - znana i lubiana Arabella w pięknym kolorze Cassis, wraz z pasem do pończoch. Szczegóły na naszym blogu: karoline1.blox.pl/2009/11/Arabella-Cassis-juz-w-sprzedazy.html Odpowiedz Link
karoline.pl Strój Orlando Fantasie w KAROline.pl 26.11.09, 17:53 Dostępny jest już piękny klasyczny strój dwuczęściowy Orlando Fantasie w kolorze gorzkiej czekolady - szczegóły na naszym blogu: karoline1.blox.pl/2009/11/Orlando-Fantasie-pomysl-zima-o-wakacjach.html Odpowiedz Link