kocio-kocio 06.03.08, 14:12 Czy to nie jest coś, co powinnyśmy zainteresować nami? tvnstyle.pl/1472893,programy.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agafka88 Re: S.O.S. Uroda - tvn Style 06.03.08, 14:28 oglądałam pierwszy odcinek i był trochę nudnawy, ale promocja w tv ne zaszkodzi ;] tylko ktos ma kontakt w tvn? Odpowiedz Link
agafka88 Re: S.O.S. Uroda - tvn Style 06.03.08, 14:31 tvnstyle.pl/kontakt.html tu są maile do programów, ale nie ma jeszcze S.o.S uroda. Chyba, że można wykorzystać adres działu współpracy z widzami Odpowiedz Link
bea41 Re: S.O.S. Uroda - tvn Style 06.03.08, 14:41 Jeszcze nie miałam okazji obejrzeć, ale z całą pewnością im o Nas głośniej, tym lepiej:) Odpowiedz Link
agastrusia Re: S.O.S. Uroda - tvn Style 19.03.08, 15:42 Ostatnio widziałam jeden z odcinków. Przy okazji oglądanej sukienki poruszona została kwestia odpowiedniego stanika, ale żedne konkrety nie padły - niestety. Po za tym śmiem szczerze wątpić, że OlgaKuźniak miała właściwy biustonosz. Pamiętam ją jeszcze z programu z supernianią i mimo, iż siedziała to jej biust przy najmniejszym ruchu latał na wszystkie strony. Odpowiedz Link
morgen_stern Re: upsss 19.03.08, 16:46 Ona ma DRAMATYCZNIE źle dobrany stanik. To ta, która prowadziła program z super nianią - było jeszcze dwoje gości i wszyscy sobie o dzieciach gadali, prawda? Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Jeszcze zanim przeszłam biuściaste pranie mózgu ;-) wiedziałam, że tu coś jest mocno nie halo. Młoda, ładna kobieta, prezenterka, którą opiekują się w tv stylistki i te, za przeproszeniem, cycki do pasa, no dramat... Czy nikt w tiwi jej tego nie powiedział, nie zwrócił uwagi, nie zasugerował zmiany stanika? Nie mieści mi się to w głowie. Odpowiedz Link
agastrusia Re: upsss 19.03.08, 16:54 To ta sama kobitka, która uważa, że ma dobrze dobrany biustonosz :/ Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: S.O.S. Uroda - tvn Style 19.03.08, 16:04 No no. Powiedziały coś o tym, że noszenie za ciasnych staników powoduje marszczenie się skóry na dekolcie. Odpowiedz Link
agastrusia Re: S.O.S. Uroda - tvn Style 19.03.08, 16:20 tak tak i, że skóra szyi i dekoltu trzyma biust - a ja zawsze myślałam, że to stanik podtrzymuje piersi, ale może jak zaczne dbać o skóre na dekolcie to zniknie problem z kupnem stanika - kto wie? Odpowiedz Link
wild_orchid Re: S.O.S. Uroda - tvn Style 19.03.08, 16:54 agastrusia napisała: > tak tak i, że skóra szyi i dekoltu trzyma biust - a ja zawsze myślałam, że to > stanik podtrzymuje piersi, ale może jak zaczne dbać o skóre na dekolcie to > zniknie problem z kupnem stanika - kto wie? To czemu nie podciagaja skory szyi i dekoltu w czasie operacji plastycznych piersi? Ale teoria nie ma co...A o miesniach piersiowych one slyszaly? Pewnie tez nie... Owszem, dbac o skore trzeba, ale nie oszukujmy sie, ze to ona trzyma biust na bacznosc... Odpowiedz Link
maith Re: S.O.S. Uroda - tvn Style 19.03.08, 17:30 Piersi nie podtrzymują mięśnie, tylko owszem skóra, ale... biustu :) Pomysł ze skórą szyi jest natomiast tak absurdalny, jak ze skórą uszu ;) Odpowiedz Link
maith Pomyliły przyczynę ze skutkiem 19.03.08, 17:29 Pomyliły przyczynę ze skutkiem. Noszenie kiepskich staników rozciągnęło im skórę? Rozciągnęło. To co się stanie, jak podniosą biust i przytrzymają stanikiem? No cała ta rozciągnięta skóra pokaże, jak ją rozciągnęli i zmarszczy się ;))) Metodą na to jest rezygnacja ze złych staników i zadbanie o skórę, którą za szerokie w obwodzie staniki już ponaciągały. Odpowiedz Link