dunajka 09.03.08, 15:41 Krótka notka o wrażeniach z Body Style w Poznaniu. Czyli jak to robią "specjaliści". karoline1.blox.pl/html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vesper_lynd Re: Body Style - Subiektywna recenzja 09.03.08, 15:47 dunajka dobra robota :) te nieszczęsne dziewczęta wciśnięte w mini-skorupki jako przykład dobrej bielizny?! I to ma być BRANŻA? HA HA HA. Trochę o tym pokazie było w mediach, na zasadzie: jak ktoś śmiał pokazac kobiecy cellulit i fałdki na wybiegu! :) Odpowiedz Link
dunajka Re: Body Style - Subiektywna recenzja 10.03.08, 08:25 Niestety fałdki i cellulit nie były "najgorszym" widokiem na tych pokazach... przerażające. Odpowiedz Link
maith Re: Body Style - Subiektywna recenzja 12.03.08, 00:18 Faktycznie szok, że tak je od czapy ubrali. Ale chyba wiem, skąd to się bierze. Jakiś czas temu jakaś stylistka staników narzekała, że miały przyjść modelki z 75B, ale okazało się, że sporo wcale tego 75B nie miało. A prawda jest taka, że w sklepie też sporo ich klientek wcale tego 75B nie ma, a kupują i oni to żenująco sobie do statystyk dopisują... Odpowiedz Link
martvica Re: Body Style - Subiektywna recenzja 12.03.08, 20:41 Jak firmy szukają modelek do sesji, to ma być: talia-70cm, biust-92cm, rozmiar stanika-75B. Przynajmniej w dwóch firmach takie ogłoszenie widziałam, jedno w Lupoline, drugie nie pamiętam. A tutaj nie wiem, może biorą dziewczyny z fajnym biustem ze względu na fajny biust, a potem ubierają je w modele pokazowe - 75B, no bo jak - i się okazuje że owszem ładny, ale jakiś taki za duży? Nie rozumiem jak można do tego stopnia nie myśleć. Odpowiedz Link
maith Re: Body Style - Subiektywna recenzja 12.03.08, 21:21 To tam babka mówiła, że zażyczyli sobie modelek z 75B, a te które przyszły wcale tyle nie miały (ale jakoś sobie poradzili). Zatem zasugerowałam, że ich klientki, które kupują ich 75B też tyle nie mają (ale jakoś sobie radzą) ;)) Odpowiedz Link
lunyxa Re: Body Style - Subiektywna recenzja 12.03.08, 20:32 No kurczę pieczone, dziewczyny, przecież widać jak na dłoni że wciskając modelkę w stanik 75B otrzymujemy silikonowy-dodowy look, a nie ma bardziej perfekcyjnego biustu niż silikonowy ;)))) o to właśnie chodzi w za małych puszapkach :PP Odpowiedz Link
agafka88 Re: Body Style - Subiektywna recenzja 12.03.08, 21:34 no niestety look dodowaty jest bardzo popularny. Moja wspollokatorka, która próbowałam uswiadomić przyleciała dziś do domu z skorupką 75b (a ma na oko 65ff) i mówi: "dałam tylko 5 zł, zobacz jaki ładny! wiem, że miska za mała, a obwod za duży, ale JAKI ŁADNY!" zonk normalnie Odpowiedz Link
stary_dywanik Re: Body Style - Subiektywna recenzja 12.03.08, 21:44 Ja się nie dziwię, że modelki nie były uśmiechnięte. Ta w staniczku w grochy chyba musiała zęby zaciskać. Odpowiedz Link