brafiterkazg Zielona Gora. Oferujemy Kris Line na duze biusty 22.11.10, 13:37 Witam serdecznie!!! Moze komus tu na forum pomoge. 3j rok pracuje w sieci sklepow z bielizna. Kris Line juz ma rozmirowke do KK. TRZEBA MIERZYC!!! Z tym sie zgadzam. Zapraszam do sklepu :) Jezeli nie mamy rozmiarku czy modelu na stanie- zamawiamy BEZ OBOWIAZKOWEGO KUPOWANIA!!! Kwiecien-maj beda ladne i NIEDROGIE stroje kapielowe. Odpowiedz Link
derenka KOKIETERIA w Lublinie 23.11.10, 19:03 W starej części Olimpu jest taki sklep, są Comeximy, Gorsenie. Szkoda, że nie ma brytyjczyków, ale cóż. Odpowiedz Link
eulalka PIASECZNO - świat bielizny 27.12.10, 13:15 Chciałam się zapytać czy któraś z Was ma może nr do sklepu świat bielizny w Piasecznie? Wiem, że sklep niedawno się przeniósł na Bazarek róg Jana Pawła i Wojska Polskiego. Odpowiedz Link
edip29 Re: PIASECZNO - świat bielizny 03.01.11, 14:18 Ja posiadam, jesli jestes nadal zainteresowana to moge na miala przeslac0 bo nie wiem czy tu moge podawac. Odpowiedz Link
roza_am Re: PIASECZNO - świat bielizny 03.01.11, 15:07 To zależy, czy sklep jest tego wart. Napiszcie o nim coś więcej - jakie oferuje marki, zakres rozmiarów, czy prowadzi brafitting. Jeśli okaże się być dobrym sklepem, podanie na niego namiarów będzie nie tylko możliwe, ale wręcz zalecane :) Odpowiedz Link
misia.50 Re: DOBRE sklepy stacjonarne-LESZNO 03.01.11, 10:30 Czy możecie poradzić mi dobry sklep w Lesznie?Jest to woj.wielkopolskie,ja pochodzę z innego,ale tam mam najbliżej. Odpowiedz Link
10totti Re: DOBRE sklepy stacjonarne 06.01.11, 21:11 Cześć. jestem z Krakowa. Gdzi moge kupić fajny biustonosz, taki na codzień i powiedzmy od święta :), ale w przystępnej cenie. Pomózcie, bo sama juz nie wiem i skutek jest taki, że chodze od ok. 4 miesiecy w tym samym. Pójście do sklepu z bielizna to dla mnie koszmar. Aha mój rozmiar - przynajmniej taki ostatnio biustopnosz kupiłam - to 70f. Dzięki Odpowiedz Link
maith Re: DOBRE sklepy stacjonarne 06.01.11, 22:55 Wchodzisz na Stanikową Mapę Świata :) stanikowamapa.prv.pl/ Tam przybliżasz sobie Polskę, potem Kraków i sprawdzasz, jakie dobre sklepy są na miejscu. Uaktualnienia są na Blogu mapy stanikowamapa.blox.pl/2010/12/Zmiany-zmiany.html W Krakowie jest kilka sklepów, do których pójście już nie jest koszmarem, także spokojnie, będziesz nawet miała wybór :) Odpowiedz Link
wroobela WARSZAWA co nowego? 27.01.11, 14:36 Już dawno nic nie było o Warszawie. Czy coś się zmieniło? Przybyły nowe sklepy? A może są jakieś nowe opinie. Zastanawiam się nad Peachfield, ale patrząc na ich stronę widze ciąge te same modele, a promocje są od pół roku takie same. Dajcie dziewczyny jakieś świeże informacje, proszę. Odpowiedz Link
roza_am Re: WARSZAWA co nowego? 27.01.11, 15:29 Najlepiej zajrzyj do katalogu - znajdziesz w nim spis warszawskich sklepów i linki do wątków z opiniami na ich temat: Katalog dobrych sklepów --- Stanikowa Mapa na Facebooku Odpowiedz Link
takisobienik Re: WARSZAWA co nowego? - CH Land nowy sklep 25.08.11, 10:11 Przy centrum handlowym przy metrze Służew, sklep w takim "zewnętrznym" pasażu ciągnącym się od strony przedłużenia budowanej Alei KEN. Inaczej mówiąc, od strony parkingu ;) Odpowiedz Link
anulek_26 Re: DOBRE sklepy stacjonarne 28.02.11, 01:20 witam, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu,a właściwie o polecenie mi dobrego sklepu z bielizną na Śląsku. Myślę o Katowicach i okolicy. Będąc tutaj od niedawna nie mam jeszcze sprawdzonego miejsca. dziękuję. anulek_26 Odpowiedz Link
martulka_s Re: DOBRE sklepy stacjonarne 28.02.11, 14:47 Zajrzyj na Biuściastą Mapę Świata. maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=117696992044816211829.00045c1efb1b90e69aa60 Odpowiedz Link
zamulonameduza Warszawa, La cotte, Arkadia 05.03.11, 21:26 Sklep na pierwszym piętrze. (lacotte.pl/) W ofercie: Freya, Pasionata, Chantelle, Felina, Wonderbra (aktualnie tylko balkonetki), Ewa Bieńi Kris Line. Obwody od 60 wzwyż. Miła i fachowa obsługa - choć nie narzucająca się. Żeby nie jechać na darmo (co tydzień dostawy rozmiarów) można zadzwonić i zapytać czy jest rozmiar lub model. Ceny jak wszędzie (czyli np Freya Deco 220, Wonderbra 150zl). Odpowiedz Link
azymut17 Re: Warszawa, La cotte, Arkadia 05.03.11, 22:34 zamulonameduza napisała: > Ceny jak wszędzie (czyli np Freya Deco 220, Wond > erbra 150zl). Taka drobna uwaga - nie wszędzie Deco kosztuje 220. U nas (i nie tylko) jest po 199, w tym kontekście w Arkadii jest drożej - nie jest to zarzut dla sklepu, po prostu znajduje się w droższej lokalizacji :-) Odpowiedz Link
zamulonameduza Re: Warszawa, La cotte, Arkadia 07.03.11, 07:29 Jest to cena sklepu internetowego, w większości sklepów w jakich byłam ten stanik kosztuje 220-250 zł. Za 199 jeszcze nie widziałam :( Odpowiedz Link
azymut17 Re: Warszawa, La cotte, Arkadia 07.03.11, 11:34 Bo ceny sklepy dają różne, u nas stacjonarnie jest po 199: www.peachfield.pl/model/214 Ale sklepów w Warszawie jest tyle, że ciężko jest trafić do wszystkich i pamiętać do tego ceny, dlatego nie chciałam, żebyś czuła, że mam do Ciebie pretensje, to była raczej taka uwaga dla czytających, że nie wszędzie tak jest :-) Odpowiedz Link
indigo-rose LadyBra KATOWICE 28.03.11, 16:40 Sklep istnieje od 3 tygodni, więc nie doczekał się jeszcze wątku na Lobby. Bardzo miłe i fachowe brafitterki, asortyment jak na sam początek niezły - Effuniaki, Miss Mandalay, KrisLine i Shock Absorbery. Są też ubrania BiuBiu. Cieszę się, że tam trafiłyśmy, bo moja mama wyszła za jednym zamachem ostanikowana i ubrana. Brafitterki wspominały coś o niedawnym spotkaniu z Mahedą, a poza tym są bardzo otwarte na sugestie np. w kwestii kolejnych dostaw. Na pewno będę śledzić ich stronę na facebooku, żeby nie przegapić nowych wzorów czy dostawy 60-tek. Odpowiedz Link
mama_ryba1 Re: LadyBra KATOWICE 31.03.11, 10:33 A nie masz może nr telefonu do LADY BRA? Może dostałaś jakąś ulotkę czy wizytówkę, bo w zakładce KONTAKT jest tylko adres, a zanim zaciągnę tam moją mamę wolałabym się upewnić, że znadę coś dla Niej :-) (nie jestem z Katowic i musimy się tłuc autobusem). Odpowiedz Link
roza_am Re: LadyBra KATOWICE 31.03.11, 14:01 Jest też mail, może będzie przydatny: anita.jodelka@ladybra.pl Odpowiedz Link
indigo-rose Re: LadyBra KATOWICE 31.03.11, 19:25 Jasne, dostałam wizytówkę, już wrzucam numer: 605 564 832 i mail: sklep@ladybra.pl Niestety strony na facebooku nie mogę się doszukać, a tak by mi było najwygodniej sprawdzać dostawy. Odpowiedz Link
mama_ryba1 Re: LadyBra KATOWICE 01.04.11, 08:51 Ooo, super, serdeczne dzięki indigo-rose :-) Co do facebooka, szukając telefonu wrzuciłam w google LADY BRA i czwarta czy piąta pozycja to była właśnie LB. Maila też widziałam, ale łatwiej mi się będzie dopytać o konkretne modele i rozmiary telefonicznie, niż pisać długaśną listę z zapytaniem, bo interesują mnie trzy skrajnie różne rozmiary i fasonów chyba z pięć :-))) Odpowiedz Link
indigo-rose Re: LadyBra KATOWICE 11.04.11, 21:43 Tak, już znalazłam, też właśnie przez google, bo wyszukiwarka facebookowa mnie zawiodła. ;) Odpowiedz Link
akna Re: LadyBra KATOWICE 05.04.11, 10:29 Fejsbukowa strona Lady Bra www.facebook.com/pages/Lady-Bra/198989610126206 Zanabyłam tam Krisline Brillant .A teraz sobie ostrzę zęby na nowe Effuniaki. Odpowiedz Link
adamantia Grodzisk Mazowiecki 01.04.11, 13:00 Klinika Stanika, Grodzisk Mazowiecki, Na tzw. Deptaku czyli ul. 11 listopada. Idąc od PKP (czyli od północy) zaraz po prawej. BARDZO polecam. Napiszę osobny wątek.bo IMO warto, ale na razie tak krótko tu. Mały sklepik, na stanie głównie Dalia i Corin, trochę Feliny, trochę innych, ale nie zwracałam uwagi, bo małe rozmiary. Panache dopiero wchodzi, ostatnio było tylko trochę kremowych Emily, a z innych próbki w jakimś 32E chyba, pani zamawiała właśnie szerszą rozmiarówkę. Wg mnie świetny brafitting. Byłam tam ja z moim rozmiarem jak poniżej (na miejscu była Dalia 75K, 65Ł był na zamówienie, trzeba było czekać, ale okazał się w zasadzie idealny, strzał w dziesiątkę dla pani fiterki); była też moja mocno opierająca się mama z rozmiarem brytyjskim ok. 70F/FF, z Dalii 65G, (a nosząca np. 34D). Ale szybko się przekonała :-) Przemiły personel! Tel:. 500 023 006 Odpowiedz Link
edyta95 Re: Grodzisk Mazowiecki 05.06.12, 20:52 skusiłam się i byłam. Przemiło zaproponowano mi biustonosz za 280zł w którym: skrócę ramiączka, zwęże pod biustem, no i miseczki trochę by się przydało zmniejszyć. Wszystko oczywiście za dopłatą. No super, szkoda, że nie było mniejszych biustonoszy zwyczajnie. Bo to, że prosiłam o miękki, a dostałam 5 usztywnianych do przymierzenia to już no problem. Chyba przez rok coś się tam zmieniło i chyba na niekorzyść. Nieprzyjemne uczucie, że ktoś próbuje naciągnąć na niemałe jednak pieniądze. Odpowiedz Link
ellenell Londyn? Kto wie? 15.06.11, 11:02 Londyn?!!! Gdzie tu kupować na żywo? Bo przecież jak tu się przeniosłam to już wolałabym nie przez e-bay tylko mierzyć! Może ktoś wie? Interesują mnie okolice Uxbridge Road od Uxbridge po Acton, może być Hays, Hounslow, West Dryton itp. Ruislip też mile iwdziane. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link
nuit4 Re: Londyn? Kto wie? 08.08.11, 22:45 w kazdym debenhamsie masz rozmiarowke 30+ i dosc duze miski (mnie interesuja sredniobiusciaste modele) a jak chcesz szersza to westfield lub bravissimo oxford street/covent garden(ten drugi ma zdecydowanie lepsza obsluge i profesjonalnie przeszkolone brafitterki). w tym pierwszym ZAWSZE znajdowalam duzy wybor dla siebie (moj ideal to 28F/FF czyli trzeba miec szczescie) szukalam lokalnie bez rezultatu,teraz jak chce cos kupic to albo zufany sprzedawca na ebay albo wlasnie debenhams/bravissimo Odpowiedz Link
beata-1978 Gdańsk Wrzeszcz gorseciarnia róg Lendziona 16.08.11, 18:46 Poszłam zachęcona opisem na balkonetce i wyszłam oczywiście ze stanikiem :) W asortymencie widziałam Dalie, Kris Line, Avę, Konrada. Przyglądałam się głównie dużym rozmiarom, bo takich poszukiwałam i było ich sporo. Pani mówiła, że 65 raczej nie mają, obwody zaczynają się od 70, za to miskowo duży wybór. Na miejscu dokonywane są poprawki (gratisowo w ok 15 minut) typu zwężanie obwodu. Sprzedająca fachowo mnie obejrzała, wygarnęła co trzeba, nie próbowała nachalnie wciskać staników, które nie leżały dobrze (przyznam się szczerze, że już od bardzo dawna nie prosiłam o pomoc w żadnym uświadomionym sklepie, bo tego nie potrzebowałam, tu wyszło to poprostu tak naturalnie jakby tak miało być). Jestem bardzo zadowolona i napewno wrócę na zakupy przy najbliższych odwiedzinach w Trójmieście. Odpowiedz Link
niebieskanimfa Re: DOBRE sklepy stacjonarne - Kraków 17.08.11, 10:55 mój ulubiony sklep z bielizną to doBRAna – pracuje tam pani brafiterka, która naprawdę znają się na rzeczy! :) :) No i mam go pod nsoem, bo mieszkam kolo King Squara na plaszowie Odpowiedz Link
doktorstanik Re: DOBRE sklepy stacjonarne 30.08.11, 13:14 PIERWSZY w Koninie sklep bielizną brytyjskiej marki PANACHE!!! Zapewniamy profesjonalną pomoc w doborze rozmiaru i fasonu. W ofercie m.in. najnowsza kolekcja Superbra, Masquerade, Cleo, Atlantis. Zapraszam! DR STANIK Pasaż Fryderyk ul.Chopina 21 H 62-510 Konin tel. 607 355 092 Odpowiedz Link
19rosa lubelskie, BIAŁA PODLASKA 30.08.11, 15:38 dobrym sklepem bym tego nie nazwała ale jestem pod wrażeniem, że w małym mieście pojawiła się brytyjska marka sklep mieści się na Placu Wolności i od niedawna można w nim kupić Freyę Arabellę i Pollyannę Obwody od 60 cm, miseczki póki co do FF ale Pani pracująca w sklepie obiecała, że będzie więcej, zobaczymy. Najważniejsze jest to, że w końcu nie trzeba jechać ponad 100 km żeby kupić coś w większej rozmiarówce niż 75 B ;) Odpowiedz Link
blackdilma Olsztyn 03.09.11, 15:37 polecam Koemi i Juliette w CH Alfa. Panie bardzo pomocne, asortyment szeroki, a na prośbę zamówią rozmiar. Odpowiedz Link
olaz982 Re: DOBRE sklepy stacjonarne 18.11.14, 21:23 Cześć dziewczyny! Słyszałam, że niedługo otwierają w Szczecinie salon bielizny i ubrań dla kobiet z dużym biustem ( dobry-rozmiar.pl ),a w nim m.in. biustonosze w rozmiarach od D do K, bielizna korygująca, koszule, żakiety, a to wszystko na duże biusty ;) Odpowiedz Link
perfekcyjne_dopasowanie Re: DOBRE sklepy stacjonarne 19.11.14, 12:38 Zapraszamy do naszych sklepów! Jesteśmy na rynku Wrocławskim od ponad 11 lat! Mamy największe doświadczenie brafittingowe w tym mieście. Prowadzimy szkolenia z doboru biustonosza ciążowego i dla mamy karmiącej! Odpowiedz Link
perfekcyjne_dopasowanie Re: DOBRE sklepy stacjonarne 19.11.14, 13:06 Wrocław Perfekcyjne Dopasowanie 3 adresy we Wrocławiu : Grabiszyńska 34 ( zaraz za pl. Legionów a przed pierwsza kładka dla pieszych) Kościuszki 49 ( obok sklepu spożywczego Małpka, na rogu ze Stawową, dawna lokalizacja Milli) Szwedzka 7b ( Muchobór Mały, niedaloko krzyżówki Strzegomska ) Jesteśmy brafiterkami najdłużej działającymi we Wrocławiu, bo od 11 lat! Mamy największe doświadczenie, jeteśmy po szkoleniach nie tylko w Polsce ale i w Wielkiej Brytanii i Francji). Byłyśmy na szkoleniu i prywatnej rozmowie u brytyjskich stylistek Trini i Susanah- to one jako pierwsze wyrzuciły źle dopasowane staniki Brytyjkom! Jeździmy od 5 lat na międzynarodowe targi bieliźniane do Paryża dlatogo pierwsze we Wrocławiu wiemy "co w trawie piszczy". Współpracujemy ze szkołą rodzenia Jadwigi Wolnej- to do nas należy się wybrać po stanik ciążowy i do karmienia. Zapraszamy! Odpowiedz Link
ogrod.zmyslow Stargard Szczeciński "Ogród Zmysłów u Brafitterki" 08.10.15, 16:51 Witam. Z przyjemnością pragnę poinformować o otwarciu nowego sklepu stacjonarnego z brafittingiem, tym razem w Stargardzie Szczecińskim ul. Wyszyńskiego 6 ("Berti" 1 piętro). Sklep nosi nazwę "Ogród Zmysłów u Brafitterki" i jest trzecim naszym sklepem, dwa poprzednie są już dawno oznaczone na Stanikowej Mapie smile są to puławskie salony "Ogród Zmysłów" i "u Brafitterki" w woj. lubelskim. Serdecznie zapraszamy! Godziny otwarcia: wt - pt 10.00 - 18.00 sobota 10.00 - 14.00 poniedz. - nieczynne Asortyment: Panache (Superbra,Masquerade, Cleo, Sport, Swimwear), Ewa Michalak, Dalia, Kris Line, Alles (do karmienia i dla Amazonek), Konrad, Agio, Curvy Kate, Impimi Urkye (ubrania) rozmiary od 60 do 115 cm obwody (na zamówienie możliwość zmniejszenia obwodu o 5 cm) miseczki od A do K (brytyjskie) na zamówienie do R (polskie) kontakt: ozstargard@gmail.com tel.731-718-577 FB: Ogród Zmysłów Stargard www.facebook.com/OgrodZmyslowStargard?fref=ts Odpowiedz Link
karolincia333 Re: DOBRE sklepy stacjonarne 14.02.19, 14:22 Jeśli chodzi o sklep z dobrym doborem biustonosza to zdecydowanie polecam "Paryżankę" w Rzeszowie Odpowiedz Link
karolincia333 Re: DOBRE sklepy stacjonarne 14.02.19, 14:34 www.paryzanka.eu/ Paryżanka to rzeszowski sklep, w którym pracują bardzo miłe i znające się na rzeczy panie! Polecam wszystkim paniom z podkarpacia ale nie tylko :) Odpowiedz Link
jolunia01 Re: DOBRE sklepy stacjonarne 22.05.19, 13:16 Odkryłam przy okazji odwiedzin u rodziny na Podkarpaciu fantastyczny sklep w Lubaczowie (Kościuszki 23). Nazywa się Bandeau. Malutki, ale wybór spory i przemiła, dobrze zorientowana w ofercie Pani sprzedająca. Odpowiedz Link