aadrianka Dopiero teraz obejrzałam obrazki 15.03.08, 10:30 I jestem w trakcie umierania ze śmiechu:D Odpowiedz Link
estrella78 Świetna robota!!! 15.03.08, 11:30 Dziewczyny, świetne robota!!! Oby więcej takich artykułów! Gratulacje!!! Odpowiedz Link
melania76 Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 12:00 gratuluję!!! Taki artykuł w WO to naprawdę coś! Świetna robota, dziewczyny! Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 12:34 No i jakoś zalewu nowych forumek nie obserwujemy... Ale to dopiero południe. Odpowiedz Link
annasi23 Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 12:38 Dziewczyny, gratulacje. Dobra robota. Może do kogoś trafi, sporo kobiet czyta WO. Ale zabrakło mi kilku rzeczy. Przede wszystkim ta ilustracja otwierająca artykuł w wersji papierowej - sufrażystki noszą obwody 75, 80, 85, czyli dla nieuświadomionych nic nowego. A z sondy na Stanikomanii jasno wynika, że więcej jest 65-tek i 60-tek. A takie liczby już kłują w oczy. Za mało było też o zaletach zakupów w internecie, JASNEJ informacji, że można odesłać, że biuściaste nie mają innego wyboru, że nieufność do takich zakupów jest nieuzasadniona. Większy nacisk położyłabym też na instrukcję mierzenia się i informację, że mierzyć się trzeba regularnie co kilka miesięcy, a czasami (ciąża karmienie tycie chudnięcie) nawet częściej. Napisałabym też, że tak naprawdę to więcej kobiet jest biuściastych niż nam (im) się wydaje. Fajne by było takie pytanie wprost: a kiedy Ty ostatnio się mierzyłaś? Jesteś pewna, że nosisz 80C? Ale rozumiem, że taki artykuł to mało miejsca na wszystkie pożyteczne informacje, które zaawansowane biuściaste mają w małym palcu, a tak naprawdę to trzeba by napisać cały podręcznik. No ale suma sumarum artykuł na pewno zrobi dużo dobrego. Super! Odpowiedz Link
kasica_k Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 19:05 annasi23 napisała: > Przede wszystkim ta ilustracja otwierająca artykuł w wersji > papierowej - sufrażystki noszą obwody 75, 80, 85, czyli dla > nieuświadomionych nic nowego. A z sondy na Stanikomanii jasno > wynika, że więcej jest 65-tek i 60-tek. A takie liczby już kłują w > oczy. Ha :) Powiem tyle: na widok tej ilustracji (byłam w redakcji przed opublikowaniem artykułu) powiedziałam dokładnie to samo, co Ty: "Dlaczego wszystkie sufrażystki mają obwody powyżej 70"? W odpowiedzi usłyszałam, że to taka wizja artystyczna, a rysowniczka wyjechała, zmienić się nie da i koniec ;) Gdybyśmy to my były autorkami tekstu, pewnie znalazłoby się w nim to wszystko, o czym piszesz, i jeszcze trochę... Tak czy owak - cieszę się, że WO i autorka artykułu zdecydowały się podjąć nasz temat i że dzięki temu ziarno zostało zasiane :) Odpowiedz Link
genepi Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 13:38 Kasiu - za słowa: "Jestem kobietą i lubię działać na rzecz innych kobiet. Te staniki to jeden z przejawów mojego feminizmu, nie tylko zakupomanii" - grande szacun! Odpowiedz Link
marusia.7 czytałam :) 15.03.08, 14:30 pierwszy raz od 5 lat kupiłam Wyborczą- specjalnie dla tego artykułu! moja siostra (z uporem maniaka nosi 80A) nie chce zajrzeć na forum, ale gazetkę przeczyta! Odpowiedz Link
kasica_k Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 19:22 genepi napisał: > Kasiu - za słowa: "Jestem kobietą i lubię działać na rzecz innych kobiet. Te > staniki to jeden z przejawów mojego feminizmu, nie tylko zakupomanii" - grande > szacun! Dzięki :) Słowa szczere :) Odpowiedz Link
marusia.7 :) 15.03.08, 14:44 znam tę babę z bieliźniaka! to ona latami wpychała mi 85D! Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 19:48 Dowiedzialam sie o artykule z reklamy w tv (jakos przez pare dni nie zagladalam). Na szczescie udalo mi sie dostac. Pozawiadamialam pare znajomych Odpowiedz Link
marla30 Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 19:53 Linki rozesłane :). Mam nadzieję, że jutro będę go miała w wersji papierowej. Gratulacje. Odpowiedz Link
zazule Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 20:11 Gratulacje super forum. Artykuł w "Wyskokich obcasach" rewelacyjny. Mam pytanie. W artykule podana jest informacja ze jest b dobry sklep w Krakowie ale nie ma podanego adresu. Przeczytaam wątek ze adresami sklepów ale tez nie wiem o jaki sklep chodzi. Czy mozna prosić o adres? pozdr zaz Odpowiedz Link
slim.fast Zazule 15.03.08, 20:15 z czystym sercem polecam ten: www.intimo4you.com/kontakt.html Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 20:20 Intimo4You, Wysłouchów 3 (podobno to jakiś koniec świata ;). Strona: www.intimo4you.com Odpowiedz Link
zazule Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 20:22 Dzieki SlimFast, ja mam tam bardzo blisko:D zaz Odpowiedz Link
agafka88 Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 20:22 Super, gratulacje, od jutra będę biegac z gazetą po koleżankach :D Odpowiedz Link
joa8 Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 15.03.08, 22:19 gratulacje dziewczyny!!! uważam, że tekst jest rzetelny, długi i edukacyjny :-) Odpowiedz Link
alex_koz Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 16.03.08, 11:31 swietny artykul, Dziewczyny! dlugi i rzetelny! Moje Gratulacje! Odpowiedz Link
ganbaja Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 16.03.08, 12:25 Moje gratulacje! Choć nie kupuje gazet to jednak wiem, że masa kobiet czyta i cieszę się ogromnie, że otworzą się przed nimi drzwi z wiedzą na tak ważny temat. Odpowiedz Link
the_mariska A zauważyłyście, że... 16.03.08, 13:03 w tym numerze WO zareklamowały się Avocado i Anita? Strasznie mi się to spodobało, może ktoś ze świeżo uświadomionych uwierzy nam, że takie miseczki się naprawdę produkuje :) Odpowiedz Link
agafka88 Re: A zauważyłyście, że... 16.03.08, 13:45 też zwróciłam uwagę. Bardzo dobrze, czytelniczki nie mające dostępu do neta być może się tam wybiorą i wyjdą z nowymi świetnymi staniczkami :) Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: A zauważyłyście, że... 16.03.08, 21:52 Zauważyłam ta reklamę avocado. Na rysunku pani ma CZERWONY, czy może CIEMNORÓŻOWY komplecik :O Odpowiedz Link
luliluli Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 16.03.08, 13:48 swietny i dlugi! w sam raz, nawet mimo drobnych bledów:) gazeta posłana dalej:p Odpowiedz Link
anahella Dziewczyny, gratuluje! 16.03.08, 22:18 Rzadko tu pisze, ale Was podczytuje. Dzieki Wam wiele sie nauczylam, i ciesze sie, ze WO o Was napisaly. Robicie dla biusciastych kawal dobrej roboty! Odpowiedz Link
vasylkova Re: Dziewczyny, gratuluje! 16.03.08, 22:40 przylaczam sie do gratulacji, a oddzwiek juz widac - w watku rozmiarowym ;) Przy okazji poczytalam sobie w celu edukacyjnym, zmierzylam sie jeszcze raz (pierwsze mierzenie na lobby to bylo 93 w biuscie, teraz 95-6) i widze, ze dziewczynom z moimi wymiarami poleca sie 70F. Ja mam trzy nowe staniki 70E, z zcego jeden jest za maly, jeden za duzy, a tzreci (chyba) dobry ... i wez tu badz madry. Odpowiedz Link
takajakwszystkie Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 17.03.08, 09:36 Moje drogie, no no no.. radio, prasa.. jeszcze tylko telewizja pozostała ;) A za 3 lata wejdę wracając z pracy do bieliźniaka na osiedlu i powiem: 65G. A pani mi na to pach pach pach kilka staników w różnych fasonach i kolorach wyłoży na ladę. A ja : ten nie, tamten nie... ^^ I wszystko to będzie dzięki drobnym kroczkom- takim, jak np artykuł w WO. Odpowiedz Link
butters77 Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 17.03.08, 09:54 Och, takajakwszystkie, mam nadzieję, że wcześniej, niż za trzy:) Powiem więcej: wejdziesz, zapytasz o 65G, a pani odpowie Ci: "Czy na pewno? Jest pani bardzo szczupła, może spróbujmy obwodu 60..":) Odpowiedz Link
giza Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 17.03.08, 10:17 Świetny artykuł - juz podsunęłam mamie i rozesłałam do koleżanek :)) Odpowiedz Link
ekler.ka Re: Artykuł z "Wysokich Obcasów" JUŻ JEST!!! :) 17.03.08, 13:06 pojechalam na tydzien na narty,wracam,a tu medialne szalenstwo :D obcasy,tok fm...niezle,dziewczyny,oby tak dalej,naprawde! Odpowiedz Link