kociatko_biusciaste 16.04.08, 21:56 Całkiem nowe nowości;) Bardzo ładne i super hiper, w tym także 60-tki i do K:):):) Bardzo śliczna Sienna i Confetti:) Kocham Bravissimo:) Chyba im to wyznam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyka Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 21:57 sienne mierzylam, chcialam kupic, ale nie bylo w moim rozmiarze. Oczywiscie zachorowalam na nia. Jest cudnaaaaaa!!! Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 22:06 E, cos mi sie wydaje, że oba te staniki maja za szeroko rozstawione miseczki dla mnie... Nie mam miedzy piersiami miejsca na trzecia pierś;) Zamówie, ale spróbuje sie nie napalać na nie;) Odpowiedz Link
toka78 Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 23:51 A jaka ona ma scisliwosc i miseczkowosc? Tez mi sie podoba. Do czego bys ja porownala? Odpowiedz Link
zazulla Sienna 17.04.08, 08:29 Jak wypadaja w niej miseczki i obwod. Mozesz porownac jakos do Tango II? Odpowiedz Link
oshinka5 Re: Sienna 17.04.08, 10:08 Mogę się wypowiedzieć tylko odnoście swojej części tabeli, ale przymierzałam Siennę (chociaż tylko tę seledynową) i Tango II, wnioski są następujące - Sienna ma luźniejszy obwód, miski chyba standardowe, ewentualnie ciut większe, nie jest zbyt wysoko zabudowana (na mnie dobry rozmiar 75K), a Tango II jest raczej ścisłe, miski standardowe (ani za małe, ani za duże - 80JJ). Nie namąciłam? Odpowiedz Link
zazulla Re: Sienna 17.04.08, 11:51 oshinka5 napisała: > Mogę się wypowiedzieć tylko odnoście swojej części tabeli, Juz myslalam, ze wypowiesz o malych miseczkach :) > ale > przymierzałam Siennę (chociaż tylko tę seledynową) i Tango II, > wnioski są następujące - Sienna ma luźniejszy obwód, miski chyba > standardowe, ewentualnie ciut większe, nie jest zbyt wysoko > zabudowana (na mnie dobry rozmiar 75K), a Tango II jest raczej > ścisłe, miski standardowe (ani za małe, ani za duże - 80JJ). > Nie namąciłam? Nie wiem :) W kazdym razie kazda opinia sie liczy. Ja mam tango 70JJ [jade] i 70K [biale, czarne]. A Sienne chce zamowic koralowa w Bravissimo, wiec z racji innego koloru, material moze inaczej sie zachowywac. W kazdym razie - dzieki! Odpowiedz Link
elayne_trakand Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 22:00 Właśnie dostałam maila i poleciałam oglądać :D Odpowiedz Link
bravvurka Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 22:13 Oj, podobają mi się te nowości :) szczególnie te body z panache :) Odpowiedz Link
aguchniak86 Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 22:18 wczoraj o godzinie , a wzasadzie juz dzisiaj 03:09 przerywajac w amoku nauke cywila z obledem i pozadaniem w oczach zamowilam i cnfetti i siene ;) Odpowiedz Link
bravvurka Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 22:18 Sienna też boska, taki kolor zupełnie inny :) Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 22:21 Aguchniak86, a po co sie uczysz cywila do nocy, skoro nie ma sesji?;) Ja tez zamówie oba:) Kolor tej Sienny jest BOSKI! Odpowiedz Link
aguchniak86 Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 22:50 a wlasnie ze jest:D:D:D bo ze mnie jest taki matol co sobie wymyslil ze 2 kieunki studiuje:) no i ma 29 kwietnia ustny cywila II :D:D:D:D a staniki zakupilam sobie juz na poczet przyszlej nagrody za ciezka prace :D Odpowiedz Link
agafka88 OT 17.04.08, 01:02 współczuję nauki cywila, dla mnie to najgorszy przedmiot :/ powodzenia, mnie ten ból czeka w przyszłym tygodniu Odpowiedz Link
the_mariska Re: OT 17.04.08, 01:18 Kobieto, ile można siedzieć na Lobby? ;)) Wyśpij się kiedyś, naucz się jutro na kolokwium... To że ja olałam sobie zupełnie laboratorium z elektroniki "czytając forum o cyckach" nie znaczy, że ty też musisz ;)) Odpowiedz Link
agafka88 Re: OT 17.04.08, 10:48 no ja też o tych cyckach czytam i czytam, chyba normalnie leZbijką zostanę. Odpowiedz Link
the_mariska Re: OT od OT 17.04.08, 20:45 Oj, to w takim razie ja już chyba jestem leZbijką, bo nie dość że o cyckach czytam to jeszcze bezczelnie wgapiam się w biust wszystkim napotkanym kobietom. Całe szczęście, że w moim otoczeniu są głównie faceci, ale niektórym też już w myślach przeliczam rozmiar stanika... Odpowiedz Link
agafka88 OT 16.04.08, 22:35 aguchniak86 napisała: > wczoraj o godzinie , a wzasadzie juz dzisiaj 03:09 przerywajac w amoku nauke > cywila z obledem i pozadaniem w oczach zamowilam i cnfetti i siene ;) koleżanka z prawa? :) Odpowiedz Link
suziliu Re: OT 17.04.08, 08:47 Koleżanki prawniczki, np proszę, jak fajnie. Ja co prawo juz po studiach i po aplikacji - ale pozdrawiam i zycze pwodzenia naegzaminach Odpowiedz Link
lukrecjabo prawo:) 17.04.08, 08:49 No to wątek z poradami prawnymi pewnie opanujecie:) Odpowiedz Link
agafka88 Re: OT 17.04.08, 10:49 suziliu napisała: > Koleżanki prawniczki, np proszę, jak fajnie. Ja co prawo juz po > studiach i po aplikacji - ale pozdrawiam i zycze pwodzenia > naegzaminach Dzięki, powodzenie się przyda ;) Odpowiedz Link
aguchniak86 Re: OT 17.04.08, 19:37 z prawa z prawa:) dobrze ostanikowane prawniczki to podstawa :D Odpowiedz Link
missmurder Nie ma Freyi Matisse :( 16.04.08, 22:48 Wg Freyowej strony, powinna już być, bo "In stores April 08". Ale kurcze nigdzie, dosłownie nigdzie nie ma :((( Buuuu Odpowiedz Link
maith Przekopiuję to, co napisałam wczoraj w innym wątku 16.04.08, 22:52 Z ciekawszych: -jest model z pasem do pończoch (biały i czarny) do K Tylko czy ktoś wie, jak toto wygląda w wersji GG+? Bo jak podobnie do Elizy, to ja dziękuję www.bravissimo.com/products/lingerie/sensational-sets/panache/balconette-bras/pne8-details.aspx?colour=Ivory -z ubrań najbardziej mnie zaciekawiły sukienki www.bravissimo.com/products/clothing/dresses-and-skirts/bravissimo/bh32-details.aspx www.bravissimo.com/products/clothing/dresses-and-skirts/bravissimo/bh31-details.aspx Za to zupełnie nie podoba mi się ta www.bravissimo.com/products/clothing/dresses-and-skirts/bravissimo/bh34-details.aspx?colour=Slate+Grey Ta sama dziewczyna co przed chwilą w tamtej kiecce wyglądała zgrabniutko, a w tej strasznie ma brzuch wyeksponowany. Jest trochę nowych kostiumów kąpielowych - szczególnie miłośniczki fioletu będą zadowolone. Ale większość nowości do G, choć jest parę do HH i nawet jedna/dwie? do K. Odpowiedz Link
aniazawieja Re: Przekopiuję to, co napisałam wczoraj w innym 17.04.08, 09:27 maith napisała: > -z ubrań najbardziej mnie zaciekawiły sukienki > www.bravissimo.com/products/clothing/dresses-and-skirts/bravissimo/bh32-details > .aspx > www.bravissimo.com/products/clothing/dresses-and-skirts/bravissimo/bh31-details > .aspx > Za to zupełnie nie podoba mi się ta > www.bravissimo.com/products/clothing/dresses-and-skirts/bravissimo/bh34-details > .aspx?colour=Slate+Grey > Ta sama dziewczyna co przed chwilą w tamtej kiecce wyglądała zgrabniutko, a w > tej strasznie ma brzuch wyeksponowany. Maith, mam dokładnie te same typy w sukienkach. Zwłaszcza ta w groch mnie fascynuje. Ale nie wiem jak dobierać rozmiar będąc (znowu!) na "styku" dwóch rozmiarów. Mniejszy (bo są obszerne), czy jednak większy (żeby nieładnie nie opinały np. ud)? Czy któraś z Was ma doświadczenia z ubraniami z Bravissimo? Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Przekopiuję to, co napisałam wczoraj w innym 17.04.08, 09:52 Ale ta, która opina brzuch jest czerwoooona. Ja chcę czerwoną kieckę! Już mnie korciło, żeby ją zamówić, ale mam trzy argumenty przeciw: - nie mogę, po prostu nie mogę już więcej kupować w tym miesiącu (noo, ale niby chciałam kupić dwa staniczki miss mandalay, a sprezentował mi je chłopiec)! - nie podobają mi się rękawki (nooo, ale rękawki to łatwo przerobić) - nie robią rozmiaru 6, więc będzie mi wisiała w talii. a do tego nie wiem czy w 8 zmieści mi się biust (noooo, ale w talii łatwo zwęzić...) Jak widać - łamię się ;). Ale jeszcze nad sobą panuję! Odpowiedz Link
maith Re: Przekopiuję to, co napisałam wczoraj w innym 17.04.08, 17:39 Jak będzie za duża w talii, to Ci się nie opnie, tak na zdrowy rozum... Wiem, wiem, mam na Ciebie zły wpływ :))) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Przekopiuję to, co napisałam wczoraj w innym 17.04.08, 20:36 I Ty przeciwko mnie :). Znalazłam sobie nowy powód, który nie tak łatwo zbić! Te pionowe paseczki niezbyt mi się podobają! Ha! (...ale nie aż tak, żeby dyskwalifikowały dla mnie sukienkę......) Odpowiedz Link
narcyza5 Re: Są nowości w Bravissimo!:) 16.04.08, 23:03 jak nie jestem wielbicielką arabelki (ostrygowa gdzieś na dnie szafy zapomniana leży), tak ta purple haze mnie zauroczyła. Odpowiedz Link
sybilla777 Re: Są nowości w Bravissimo!:) 17.04.08, 10:44 A ja zachorowałam na Confetti Thong Body by Panache i właśnie zamawiam.Jeszcze nie ma na stanie, ale okazji na body nie przepuszczę:) Odpowiedz Link
fortunata0 Confetti Basque by Panache 17.04.08, 11:00 Jako poszukująca dzielnie bezramiączkowego stanika do sukni ślubnej (70h a z oczywistych względów raczej zostanie mi 75G) bardzo bardzo zainteresowałam się Confetti www.bravissimo.com/products/lingerie/dressing-up-solutions/panache/basques/pnf1-details.aspx?colour=Ivory ale miseczka jest krojona identycznie jak w venus strapless.. a ten niestety leży jak leży... no własnie leży na cyckach i nic nie podnosi:( mam nadzieje, że się mylę. PS dołączam do grona prawniczek - właśnie skrobię prace mag:( Odpowiedz Link
aniazawieja Re: Confetti Basque by Panache 17.04.08, 11:29 oj możesz się nie mylić... na tej krągłej blondyneczce wygląda super, ale zobacz zdjęcie wersji czarnej: www.bravissimo.com/products/lingerie/dressing-up-solutions/panache/basques/pnf1-details.aspx?colour=Black moim zadaniem nie najlepiej leży Odpowiedz Link
fortunata0 Re: Confetti Basque by Panache 17.04.08, 12:02 no i właśnie tego się obawiałam.. Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: Confetti Basque by Panache 17.04.08, 16:55 Fortunata, ze straplessów do H był tylko Curvy Cate w Brastopie, ale akurat wieksze miseczki sa teraz wyprzedane. Zagladaj, może dowiozą. A skoro myslisz o G, to chyba nie ma problemu - wszystkie inne straplessy sa do G, możesz sobie wybrać jakis padded albo moulded, będzie lepiej trzymał niz miękki. Odpowiedz Link
fortunata0 Re: Confetti Basque by Panache 17.04.08, 17:05 a ten curvy kate to dobrze podtrzymuje? masz jekieś doświadczenia z nim? ja juz próbowałam z panache specjalne okazje - 75g jest za szerokie, mam też venus strapless ale ten fatalnie leży i zero podtrzymania. Już się nastawiłam na robótki ręczne i odcięcie od czegos ramiączek.. chociaż chodzi mi po głowie spróbowanie porcelain Odpowiedz Link
kociatko_biusciaste Re: Confetti Basque by Panache 17.04.08, 17:10 Nie, ja mam Porcelain i jest ... (brak mi słów) - fantastyczny. Ale musiałam go długo uzdatniać, bo był za mały, a kupiłam go nowy z metkami za grosze na eBayu i nie chciałam sprzedawać:) Poczytaj wątek o straplessach, było tam o Curvy Cate. Odpowiedz Link