kotwtrampkach 29.05.08, 22:57 tak się własnie zastanawiam, czy po 1 dniu, mój piękny, nowy, idealny przez godzinę stanik zwężać, skracać, przeszywać, czy odesłać do sklepu z reklamacją... buuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greylin Re: a moze by reklamowac rozciągliwy obwód.. 29.05.08, 23:16 Reklamuj. w sumie, co Ci szkodzi? ja żałuję, że nie odesłałam producentowi tego co zostało ze stanika po jednym praniu ręcznym (nie dość, że obwód się masakrycznie rozciągnął, to jeszcze miska się skurczyła). Odpowiedz Link
turzyca Wpadlam juz na ten pomysl 30.05.08, 02:02 Wg pewnego polskiego producenta obwod stanika w rozmiarze 65, ktory w stanie spoczynku ma blisko 70 cm dlugosci, jest w porzadku i reklamacje oddalili. Wspanialomyslnie zaproponowali mi, ze mi ten obwod odelastycznia, ale potem przestali odpowiadac na maile. A ja w miedzyczasie chyba wyroslam z miseczki... Odpowiedz Link
agafka88 Re: Wpadlam juz na ten pomysl 30.05.08, 11:49 turzyca, który polski producent ma takie pomysły? Odpowiedz Link
luliluli Re: a moze by reklamowac rozciągliwy obwód.. 30.05.08, 08:09 a tak w ogóle to dajcie znać, które modele tak się wam "zeszmaciły" - ku przestrodze:/ Odpowiedz Link
lukrecjabo Kris line Laura 30.05.08, 13:03 O ile Xara z Kris Line rozciągnęła się bardzo niewiele, to Laura rozciągnęła się dramatycznie i w ogóle zrobił się z niej flak po dwóch miesiącach. Teraz mam ją do zakładania pod ubrania, które mi dewastowały staniki i zakładam ją bardzo rzadko Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: a moze by reklamowac rozciągliwy obwód.. 01.06.08, 08:20 chodziło mi raczej o niezgodę na to, zeby jedna 75 naciągała się do 80cm, a druga (tej samej firmy) do 90.. No bo fajnie że jest lobby, ale jak czasem nie doczytać ze różne kolory róznie się naciągają, no to ciężkie życie.. Odpowiedz Link