Dodaj do ulubionych

urodziny forum :)

05.07.08, 01:49
Juz za trzy tygodnie beda urodziny forum, trzecie, bo butters napisala
pierwszy post 27 lipca 2005.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=27001536&a=27001536
Robimy z tej okazji kolejny zlot? W miescie matki-zalozycielki tym razem? ;)
Obserwuj wątek
    • ja_joanna Re: urodziny forum :) 05.07.08, 01:57
      Czyli w jakim mieście, butters?
    • ciri1971 Re: urodziny forum :) 05.07.08, 11:16
      Jestem za! Miasto matki- założycielki jest również moim miastem.
      • monika3411 Re: urodziny forum :) 05.07.08, 11:19
        :-)))))))))))))))))))
        Czy to już fanatyzm? ;-))))))))
        • ciri1971 Re: urodziny forum :) 05.07.08, 11:26
          Fanatyzm isekta:))))
          • ciri1971 Re: urodziny forum :) 05.07.08, 11:27
            I zjadło mi spację przez ten fanatyzm!
            • monika3411 Re: urodziny forum :) 05.07.08, 11:29
              O sekcie zapomniałam :-)))
          • martvica Re: urodziny forum :) 06.07.08, 11:20
            > Fanatyzm isekta:))))

Przeczytałam 'Fanatyzm insekta' i zgłupiałam :D :D :D
            • monika3411 Re: urodziny forum :) 06.07.08, 12:10
              Też wczoraj przeczytałam fanatyzm insekta, ale pomyślałam, że co się będę
              chwalić, że mi na oczy padło :-)))))) Jednak miło, że jeszcze komuś padło ;-))))
    • slim.fast Re: urodziny forum :) 05.07.08, 11:30
      Trzecie urodziny są piękne, mój Junior też niedawno skończył 3 lata ;))) A o
      jakim mieście mowa? :)

I stoooooooooo laaaaaaaaaaaaat nam wszystkim z tej okazji!!!
      • ciri1971 Re: urodziny forum :) 05.07.08, 11:32
        Toruń:)
        • rybescu Re: urodziny forum :) 05.07.08, 11:43
          To może należałoby wypuścić z tej okazji serię staników-pierników: Arabelka
          korzenna, miodowa Antośka :P I majtki do kompletu.
          • limonka_01 do stanikowych pierników 05.07.08, 11:52
            kto upiecze?

stanikomania.blox.pl/2007/05/Upiecz-sobie-stanik.html
            • rybescu Re: do stanikowych pierników 05.07.08, 12:19
              No zapewne jakaś Torunianka z dziada-pradziada :)
        • ja_joanna Re: urodziny forum :) 05.07.08, 12:45
          Toruń super i nawet wygodne połączenia mam z Berlina tylko, że 27.07
          to ja zaczynam wakacje i wyruszam dokładnie [no prawie, bo na
          południe] w przeciwnym kierunku :-)
      • agastrusia Re: urodziny forum :) 05.07.08, 14:52
        Mój miś też niedługo skończy trzy latka
    • zazulla pomysl super tylko... 05.07.08, 12:18
      Chyba znowu mnie nie bedzie :( Pewnie termin zlotu bedzie w okolicy 27 lipca, a
      ja 22.07 jade na dwa tygodnie do Holandii. Szkoda, bo w Toruniu nigdy nie bylam.
    • butters77 Re: urodziny forum :) 05.07.08, 14:23
      Dzięki za pamięć, turzyco!:) Co do zlotu - świetny pomysł, Toruń pięknym miastem
      jest:) Wszystkim forumkom, zwłaszcza tym, które są tu od tych trzech - lub
      prawie trzech;) lat - najlepsze życzenia!:)
      • ansil Re: urodziny forum :) 06.07.08, 10:15
        aj, to tez dla mnie!
        wszystkiego najlepszego butters, tez z gory składam, bo w czasie urodzin będę w
        PL ;)
      • filipek135 Re: urodziny forum :) 07.07.08, 11:09
        butters77, a dlaczego "zwłaszcza tym, które są tu od tych trzech - lub prawie
        trzech;) lat" i dlaczego tylko "forumkom"? a innym to już "mniej zwłaszcza", a
        "forumom" to już nawet kawałeczka życzeń najlepszych, ogryzka, okruszka, nic? To
        może jeżeli nie "najlepszych", to przynajmniej takich zwyczajnych, drugiego
        sortu, "drugiej świeżości", jakichkolwiek?.. Tak promuje się tutaj przyjazne
        nastroje itp., a jednocześnie, mimowolnie domyka dźwi dla dobrze wychowanych i
        naturalnie zainteresowanych problematyką chłopaków, mężczyzn, samców. Szkoda.
        Mimo wszystkich tych niedociągnięć pozostaję fanem forum i pozostanę nim nawet
        wbrew całemu forum. Na marginesie dodam tylko, że widziałem ostatnio kobietę bez
        stanika i wyglądała rewelacyjnie!! Właściwie nie wiem, po co dodawałem to na
        marginesie, ale w tym - lepiej lub gorzej - ostanikowanym świecie zrobiło to na
        mnie duże wrażenie. No to się dzielę. I koniec. Pamiętaj butters77, że nie tylko
        alfabet nie kończy się na D, wiele innych spraw nie kończy sie w ogóle...
        • monika3411 Re: urodziny forum :) 07.07.08, 11:18
          Ejjj nie czepiaj się słów.... Jestem tu parę miesięcy, ale nie poczułam się
          "mniej zwłaszcza" ;-)
          A ostatni akapit to mi wygląda na jakąś baaardzo osobistą sprawę... :-)
          • filipek135 Re: urodziny forum :) 07.07.08, 11:32
            Nie czepiam się słów, tylko "walczę o prawa mniejszości, nawet bez wiedzy tej
            mniejszości" ;-), a ostatni akapit nie miał być sprawą "baaardzo osobistą"
            chyba, że za taką weźmiemy kwestie związane z wciąż jeszcze rozszerzającym się
            kosmosem, który nieustannie "migruje" we właściwe dla siebie miejsca (wiadomo -
            buły spod pach) i zwiększa swoje wszelkie rozmiary:-), wymiary i pszeszczenie (w
            tym pono czasopszeszczenie też).
            Serdecznie pozdrawiam i pozwól mi walczyć w swoim imieniu, a rachunek prześlę Ci
            pocztą, nawet forpocztą (forpoczta - poczta związana z działalnością forum). ;-)
            ps. na forum, które jest formą wybitnie słowno-pisaną czepiać się mogę tylko
            słów, przecież o dostępie do supertajnej galerii nawet nie śnię;-) no dobra,
            trochę śnię, ale się do tego nie pszyznam;-)
            • monika3411 Re: urodziny forum :) 07.07.08, 11:37
              To się porobiło...
              Walka o prawa mniejszości...
              Na forum o stanikach...
              • aadrianka Jakiej tam znowu mniejszości 07.07.08, 15:09
                Założę się, że na takiego Filipka doskonale pasowałoby jakieś 90C
                czy 85D. To co to za mniejszość, na dowolnym bazarku może wybierać i
                przebierać w stanikach:)
                • filipek135 przyjmuję zakład 08.07.08, 08:18
                  Oczywiście przyjmuję zakład ;-), co jest nieuchronnym znakiem, że go wygram ;-). Pytanie tylko, co wygram? Pewnie coś smacznego do jedzenia, bo ja lubię jedzenie bardzo. A mniejszość to jest na tym forum i konkretnie chodzi mi o dowolną mniejszość, a nawet wszelkie pojawiające się tutaj dowolne mniejszości, które po zsumowaniu mogą okazać się zdecydowaną na wszystko większością, co mi także nie przeszkadza raczej wcale. Po prostu stanę se spokojnie na czele tej zdecydowanej na wszystko większości i tak se będę stał, bo oprócz jedzenia stanowczo lubię także się nie poruszać, znaczy stać, zupełnie jakby miał ktoś do mnie strzelać. Stąd wniosek, że na bazarek się raczej nie przejdę. To tyle. Pozdrawiam serdecznie :-)
    • chocochoco Re: urodziny forum :) 05.07.08, 19:17
      A to jeszcze wielu sukcesów dla forum!! Jak tu weszłam pierwszy raz
      1,5 roku temu było znacznie mniej popularne, a teraz rośnie w siłę.
      A zlot bardzo chętnie, w końcu byłby gdzieś niedaleko ode mnie, bo
      ja z Bydgoszczy, a w Toruniu studiuję :-).
      • myrtille Re: urodziny forum :) 06.07.08, 12:07
        O fajnie by było, bo Toruń to też chwilowo mój punkt zaczepienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka