ederlezi1981 to i ja na 50% 25.08.08, 00:31 byłam na katowickim zlocie, zachwycona jestem atmosferą i bardzo chcialabym wpaśc na krakowski weekend pod koniec września może być dla mnie niemożliwy (bede to wiedziała w pierwszym tygodniu wrzesnia- moge spróbowac tak pokombinowac, żeby się dało) wielka prosba: dużo 30 gg/h i 32 g/gg, bo ciągle szukam Odpowiedz Link
maheda !!! >>> MAIL <<< !!! 25.08.08, 13:38 Proszę chętne o zgłaszanie się MAILOWE - potrzebne mi są jeszcze Wasze różne dane, więc bardzo, ale to BARDZO proszę ponownie - zgłaszajcie się MAILOWO, wysyłając mail z poczty gazetowej. :) Dziękuję :) Odpowiedz Link
toska84 Re: !!! >>> MAIL <<< !!! 25.08.08, 13:41 Znaczy te, które się jeszcze nie zgłosiły tak? Czy wszystkie? Odpowiedz Link
maheda Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mailem :) 25.08.08, 13:46 Przepraszam, nie sprecyzowałam :-) Widzę tutaj kilka dziewczyn, które piszą "może będę" - jeśli się do mnie mailowo nie zgłoszą, to nie będą. Proszę w związku z tym o zgłoszenie :-))) Odpowiedz Link
toska84 Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 25.08.08, 15:53 A będzie jakieś ograniczenie co do liczby uczestniczek? Odpowiedz Link
kuraiko Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 25.08.08, 16:05 to przykro mi, ale ja odpuszczam. nie mogę w ciemno założyć, że jadę, a kasę która poszłaby na dojazd i wyżywienie dołożę do kupna stanika. niestety nie mogę sobie pozwolić na rozrzutność, przykro mi :( Odpowiedz Link
zazulla nie rozumiem w czym problem 26.08.08, 15:08 Tez nie wiem na 100% czy bede, przeciez nigdy nie wiadomo co w ciagu miesiaca nam wypadnie. Ale skoro nalezy zglaszac sie mailowo, to trzeba tak robic. Przy takim spotkaniu trzeba pare spraw zorganizowac i potrzebna jest do tego lista uczestnikow. A Maheda ma swoje zycie i nie sledzi caly czas, czy ktos sie tutaj dopisal. Odpowiedz Link
marisella Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 27.08.08, 05:15 kuraiko napisała: > to przykro mi, ale ja odpuszczam. nie mogę w ciemno założyć, że > jadę, a kasę która poszłaby na dojazd i wyżywienie dołożę do kupna > stanika. niestety nie mogę sobie pozwolić na rozrzutność, przykro > mi :( Oj tam, nie musisz widzieć wszystkiego w tak ciemnych barwach. Jest wiele powodów dla których tworzymy listę chętnych, ale przecież jak się dziewczyno zgłosisz, a ostatecznie nie będziesz mogła przyjechać, to przecież my nie mafia - nie znajdziemy Cię i nie rozstrzelamy za to... :-D Chyba że brednie gadam i Ty ją Mahedo rozstrzelasz, to poraw mnie ewentualnie :-) Już pora nie ta, żeby mieć 100% pewności w jakimkolwiek względzie :-) Aha, Kuraiko, nie przejmuj się tym, że nie przywieziesz tony staników (albo nawet żadnego stanika) gdyżalbowiem ja też mam raptem dwa i to a) nie do końca na mnie dobre; b) zapewne niezbyt przydatne ze względu na rozmiar (36JJ i 34K) :-) I nie mam z tego powodu zamiaru rezygnować z tak wypasionego spotkania :-D Buziaki, mari. Odpowiedz Link
kuraiko Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 27.08.08, 13:11 hm ja bym wolała ze spotkaniem poczekać na "lepsze czasy", a jeśli liczba uczestniczek ograniczona, to lepiej aby zgłosiły się jakieś dziewczyny na 100% niż żebym zabierała im miejsce i w ostatniej chwili zrezygnowała ;) Odpowiedz Link
maheda Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 25.08.08, 23:29 Tak, będzie. Jeszcze nie wiemy, jaka to będzie liczba, ale ograniczenie będzie na pewno - lokal nie jest z gumy, nie rozciągnie się... Odpowiedz Link
marioladabr Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 26.08.08, 09:46 maheda napisała: > Tak, będzie. Jeszcze nie wiemy, jaka to będzie liczba, ale ograniczenie będzie > na pewno - lokal nie jest z gumy, nie rozciągnie się... > To znaczy, że jest (ten lokal) stalilny i z porządnego materiału zrobiony - jak porządny stanik :) Odpowiedz Link
mi1971 Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 26.08.08, 11:15 A czy jest sens aby osobniki nowe na forum i na dodatek bardzo milczące wysyłały zgłoszenie? Odpowiedz Link
maheda Jasne :) 26.08.08, 13:09 Osobniki takie będą miały możliwość przymiarki od razu staników przeróżnych firm - rzecz jak dotąd prawie niemożliwa w sklepach Polski. Odpowiedz Link
samo_zloto Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 26.08.08, 17:00 sciśliwiec czyli ;) Odpowiedz Link
marisella Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 27.08.08, 05:20 Dziewczyny, tym ściśliwcem to mnie rozwaliłyście na strzępy, leżę i kwiczę pod biurkiem, bo kawy żeby popluć monitor nie było :-D Z tą solidnością wszakże bym nie przesadzała, bo dom ma 95 lat aktualnie i czasem mam wrażenie, że w jednym kawałku trzyma się jedynie na naszej wspólnej (jego mieszkańców futrzastych i bezfutrzastych) nadziei :-D Ale będzie dobrze, kaski ochronne (w pełnej rozmiarówce) przy wejściu zapewnione :-) Buziaki, mari. Odpowiedz Link
zosiaania Do dziewczyn ze Śląska 26.08.08, 18:57 Mam nadzieję, że tym razem uda mi się wreszcie dotrzeć, bo katowickie spotkanie mnie ominęło:-( Termin na razie mi pasuje, więc czas na wysłanie maila zgłoszeniowego. Dziewczyny, a może by tak wspólny wyjazd do Krakowa, czy to pociągiem, czy jakimś innym środkiem lokomocji? Odpowiedz Link
charm Re: Do dziewczyn ze Śląska 27.08.08, 09:43 > Dziewczyny, a może by tak wspólny wyjazd do Krakowa, czy to > pociągiem, czy jakimś innym środkiem lokomocji? Świetny pomysł ;) Ja preferuję pociąg - będzie można np napić się jakiegoś dobrego wina w miłym towarzystwie ;) Odpowiedz Link
m.arta.m a ja mam prośbę... 04.09.08, 13:23 ...do dziewczyn w okolicach 32GG (na razie wiem, że już więcej niż G, ale jeszcze nie wiem, o ile. no i na 30 jeszcze chyba na szczęście nie schodzę, póki nie schudnę) o przymiarki wszystkich możliwych Effuniaków w naszych okolicach rozmiarowych i porównywanie z klasykami. Ponieważ nie udało mi się być jeszcze na żadnym spotkaniu, teraz też nie będę mieć możliwości- do krakowa spływam prawdopodobnie dopiero w listopadzie, a możliwe, że pod koniec września nie będzie mnie nawet w Polsce, więc liczę na kolejne spotkanie, nawet bez Effuni, ale np. z dziewczynami mającymi za sobą mierzenie jej staników, które będą mogły pomóc w przymierzeniu się do jakichś zakupów u Niej :) Odpowiedz Link
maheda Do wszystkich Uczestniczek :) 26.09.08, 11:42 Poszły do Was dwa maile organizacyjne. Jeśli do którejś nie doszły, to dajcie znać do mnie lub do Mariselli na mail :-) Odpowiedz Link