Dodaj do ulubionych

Krakowskie spotkanie z Effuniak

• ederlezi1981 to i ja na 50% 25.08.08, 00:31
      byłam na katowickim zlocie, zachwycona jestem atmosferą i bardzo chcialabym wpaśc na krakowski
      weekend pod koniec września może być dla mnie niemożliwy (bede to wiedziała w pierwszym tygodniu wrzesnia- moge spróbowac tak pokombinowac, żeby się dało)
      wielka prosba: dużo 30 gg/h i 32 g/gg, bo ciągle szukam
    • maheda !!! >>> MAIL <<< !!! 25.08.08, 13:38
      Proszę chętne o zgłaszanie się MAILOWE - potrzebne mi są jeszcze Wasze różne
      dane, więc bardzo, ale to BARDZO proszę ponownie - zgłaszajcie się MAILOWO,
      wysyłając mail z poczty gazetowej.
      :)
      Dziękuję :)
      • toska84 Re: !!! >>> MAIL <<< !!! 25.08.08, 13:41
        Znaczy te, które się jeszcze nie zgłosiły tak? Czy wszystkie?
        • maheda Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mailem :) 25.08.08, 13:46
          Przepraszam, nie sprecyzowałam :-)
          Widzę tutaj kilka dziewczyn, które piszą "może będę" - jeśli się do mnie mailowo
          nie zgłoszą, to nie będą.
          Proszę w związku z tym o zgłoszenie :-)))
          • toska84 Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 25.08.08, 15:53
            A będzie jakieś ograniczenie co do liczby uczestniczek?
            • kuraiko Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 25.08.08, 16:05
              to przykro mi, ale ja odpuszczam. nie mogę w ciemno założyć, że
              jadę, a kasę która poszłaby na dojazd i wyżywienie dołożę do kupna
              stanika. niestety nie mogę sobie pozwolić na rozrzutność, przykro
              mi :(
              • zazulla nie rozumiem w czym problem 26.08.08, 15:08
                Tez nie wiem na 100% czy bede, przeciez nigdy nie wiadomo co w ciagu miesiaca
                nam wypadnie. Ale skoro nalezy zglaszac sie mailowo, to trzeba tak robic. Przy
                takim spotkaniu trzeba pare spraw zorganizowac i potrzebna jest do tego lista
                uczestnikow. A Maheda ma swoje zycie i nie sledzi caly czas, czy ktos sie tutaj
                dopisal.
              • marisella Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 27.08.08, 05:15
                kuraiko napisała:

> to przykro mi, ale ja odpuszczam. nie mogę w ciemno założyć, że
                > jadę, a kasę która poszłaby na dojazd i wyżywienie dołożę do kupna
                > stanika. niestety nie mogę sobie pozwolić na rozrzutność, przykro
                > mi :(

Oj tam, nie musisz widzieć wszystkiego w tak ciemnych barwach. Jest wiele
                powodów dla których tworzymy listę chętnych, ale przecież jak się dziewczyno
                zgłosisz, a ostatecznie nie będziesz mogła przyjechać, to przecież my nie mafia
                - nie znajdziemy Cię i nie rozstrzelamy za to... :-D

Chyba że brednie gadam i Ty ją Mahedo rozstrzelasz, to poraw mnie ewentualnie
                :-) Już pora nie ta, żeby mieć 100% pewności w jakimkolwiek względzie :-)

Aha, Kuraiko, nie przejmuj się tym, że nie przywieziesz tony staników (albo
                nawet żadnego stanika) gdyżalbowiem ja też mam raptem dwa i to a) nie do końca
                na mnie dobre; b) zapewne niezbyt przydatne ze względu na rozmiar (36JJ i 34K)
                :-) I nie mam z tego powodu zamiaru rezygnować z tak wypasionego spotkania :-D

Buziaki,
                mari.
                • kuraiko Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 27.08.08, 13:11
                  hm ja bym wolała ze spotkaniem poczekać na "lepsze czasy", a jeśli
                  liczba uczestniczek ograniczona, to lepiej aby zgłosiły się jakieś
                  dziewczyny na 100% niż żebym zabierała im miejsce i w ostatniej
                  chwili zrezygnowała ;)
            • maheda Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 25.08.08, 23:29
              Tak, będzie. Jeszcze nie wiemy, jaka to będzie liczba, ale ograniczenie będzie
              na pewno - lokal nie jest z gumy, nie rozciągnie się...
              • marioladabr Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 26.08.08, 09:46
                maheda napisała:

> Tak, będzie. Jeszcze nie wiemy, jaka to będzie liczba, ale
                ograniczenie będzie
                > na pewno - lokal nie jest z gumy, nie rozciągnie się...
                >

To znaczy, że jest (ten lokal) stalilny i z porządnego materiału
                zrobiony - jak porządny stanik :)
                • mi1971 Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 26.08.08, 11:15
                  A czy jest sens aby osobniki nowe na forum i na dodatek bardzo milczące wysyłały
                  zgłoszenie?
                  • maheda Jasne :) 26.08.08, 13:09
                    Osobniki takie będą miały możliwość przymiarki od razu staników przeróżnych firm
                    - rzecz jak dotąd prawie niemożliwa w sklepach Polski.
                • samo_zloto Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 26.08.08, 17:00
                  sciśliwiec czyli ;)
                  • marisella Re: Tylko te, które jeszcze się nie zgłosiły mail 27.08.08, 05:20
                    Dziewczyny, tym ściśliwcem to mnie rozwaliłyście na strzępy, leżę i kwiczę pod
                    biurkiem, bo kawy żeby popluć monitor nie było :-D

Z tą solidnością wszakże bym nie przesadzała, bo dom ma 95 lat aktualnie i
                    czasem mam wrażenie, że w jednym kawałku trzyma się jedynie na naszej wspólnej
                    (jego mieszkańców futrzastych i bezfutrzastych) nadziei :-D Ale będzie dobrze,
                    kaski ochronne (w pełnej rozmiarówce) przy wejściu zapewnione :-)

Buziaki,
                    mari.
    • zosiaania Do dziewczyn ze Śląska 26.08.08, 18:57
      Mam nadzieję, że tym razem uda mi się wreszcie dotrzeć, bo katowickie spotkanie
      mnie ominęło:-( Termin na razie mi pasuje, więc czas na wysłanie maila
      zgłoszeniowego.
      Dziewczyny, a może by tak wspólny wyjazd do Krakowa, czy to pociągiem, czy
      jakimś innym środkiem lokomocji?
      • charm Re: Do dziewczyn ze Śląska 27.08.08, 09:43
        > Dziewczyny, a może by tak wspólny wyjazd do Krakowa, czy to
        > pociągiem, czy jakimś innym środkiem lokomocji?

Świetny pomysł ;)
        Ja preferuję pociąg - będzie można np napić się jakiegoś dobrego wina w miłym
        towarzystwie ;)
    • m.arta.m a ja mam prośbę... 04.09.08, 13:23
      ...do dziewczyn w okolicach 32GG (na razie wiem, że już więcej niż G, ale
      jeszcze nie wiem, o ile. no i na 30 jeszcze chyba na szczęście nie schodzę, póki
      nie schudnę) o przymiarki wszystkich możliwych Effuniaków w naszych okolicach
      rozmiarowych i porównywanie z klasykami.

Ponieważ nie udało mi się być jeszcze na żadnym spotkaniu, teraz też nie będę
      mieć możliwości- do krakowa spływam prawdopodobnie dopiero w listopadzie, a
      możliwe, że pod koniec września nie będzie mnie nawet w Polsce, więc liczę na
      kolejne spotkanie, nawet bez Effuni, ale np. z dziewczynami mającymi za sobą
      mierzenie jej staników, które będą mogły pomóc w przymierzeniu się do jakichś
      zakupów u Niej :)
    • maheda Do wszystkich Uczestniczek :) 26.09.08, 11:42
      Poszły do Was dwa maile organizacyjne. Jeśli do którejś nie doszły, to dajcie
      znać do mnie lub do Mariselli na mail :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka