Dodaj do ulubionych

DOPASOWANA - 2

• monika_dopasowana Oferta dnia + przecena 29.07.10, 11:59
      Dzisiaj z 30% rabatem można zakupić Jo :)

Dodatkowo przeceniliśmy do wyczerpania zapasów wszystkie sezonowe
      kolory!

Pozdrawiam
      Monika!
    • clover20 Shock absorbery 29.07.10, 21:48
      Czy pojawią się może w najbliższym czasie w sklepie? Najbardziej by mi pasował
      model B5021 w okolicach 70D ;)
      Pozdrawiam obsługę sklepu i życzę miłych wakacji!
    • monika_dopasowana Oferta dnia Inca 119 zł 02.08.10, 11:11
      Dzsiaj w ofercie dnia Inca w cenie 119 zł :)

Pozdrawiam
      Monika
      • wrotka80 Moje zakupy w Dopasowanej :) 14.08.10, 13:11
        Chciałam wyrazić swoją pozytywną opinię o sklepie :)
        Bardzo profesjonalne podejście, dużo staniczków w moim rozmiarze i szybka wysyłka. Sama też prowadzę własną działalność, co prawda w zupełnie innej branży, ale wiem jak ważna jest miła i profesjonalna obsługa. Na pewno jeszcze nie raz zawitam do Dopasowanej.
    • monika_dopasowana Promocja na Cleo! 27.08.10, 21:17
      Wszystkie modele kolekcji Cleo z sezonu wiosna-lato w cenie 89 zł!
      Promocja ogarniczona czasowo :)
    • monika_dopasowana Pożegananie wakacji z Dopasowaną ;) 30.08.10, 17:50
      Ponieważ wielkimi krokami zbliża się koniec wakacji chciałybyśmy
      załagodzić ten czas :)

Do końca tego tygodnia (do soboty włącznie) obniżyłyśmy ceny
      wszystjuch już przecenionych modeli z kolekcji wiosna-lato.
      Serdecznie zapraszamy do zakupów! :)

Pozdrawiam
      Monika.
    • woolfie_girl pytanie 14.09.10, 20:22
      czy w dopasowanej będzie dostępny biustonosz saffron w kolorze lavender?
      • monika_dopasowana Re: pytanie 14.09.10, 20:27
        Witam,

niestety nie zamawialiśmy trgo modelu, być może pojawi się dostawa, ale trudno w tym momencie cokolwiek mi obiecywać. Proszę o kontakt na maila to sprawdzę czy jest możliwośc zamówienia konkretnego rozmiaru - jeżeli będzie zamówimy :)

Pozdrawiam
        Monika
    • monika_dopasowana Nowości. 28.09.10, 17:22
      Witam,

z przyjemnością chciałabym Was poinformować, że w Dopasowanej pojawił się kolejny model dla Pań karmiących (Hannah z Royca - model z miseczkami termicznie modelowanymi, bez fiszbin do miseczki F).
      Mamy również w swojej ofercie gładki, delikatny model z Melissy w kolorze czarnym i beżowym.
      Nan naszej stronie można również znaleźć miękki plunge Erin z Panache oraz do kompletu szorty.
      Natomiast z Curvy Kate pojawiła się u nas miękka balkonetka Emily w kolorze flame, Princess w kolorze Indygo oraz Ella czaarna w kolorowe kwiaty (dostępne rozmiary można sprawdzić na naszej stronie www.dopasowana.pl)

Kolejne nowości już niedługo :)

Pozdrawiam
      Monika
    • monika_dopasowana Promocja Harmony -25% 11.10.10, 12:57
      Do końca tego tygodnia (do soboty włącznie) kolekcja Harmony (balkonetka, full cup, stringi, szorty) sa dostępne z 25% rabatem,

Zapraszam serdecznie
      Monika
    • monika_dopasowana Wyprzedaż w Dopasowanej! 13.10.10, 18:51
      WYPRZEDAŻ W DOPASOWANEJ

Kolekcje wiosna-lato 2010 w cenach niższych nawet do 40%
      Biustonosze już od 89 zł. Figi i szorty do kompletu już od 50 zł.

Oferta ważna do wyczerpania zapasów !

Cały asortyment objęty jest darmową przesyłką przy przedpłacie.
      Aż 28 dni na wymianę lub zwrot.
    • monika_dopasowana Nowości w Dopasowanej 26.10.10, 14:02
      Z przyjemnością chciałabym Was poinformować, że w Dopasowanej pojawiła się nowa marka tj. Audelle. Zapraszamy wszystkie Panie ciekawe ich oferty. W tej chwili mamy u siebie dwa modele z czasem oferta będzie się rozszerzać.

W zeszłym tygodniu zawitały do nas również nowości z Panache: biustonosz Angie, gorset Angie, biustonosz Sadie. Dostępne rozmiary można sprawdzić na naszej stronie internetowej.

Serdecznie zapraszam,
      Monika
    • monika_dopasowana Nowość Dalii. 26.10.10, 15:41
      Witam,

pojawil się u nas nowy model z polskiej firmy Dalia na konstrukcji K24 (semi soft) w kolorze bordo
      www.dopasowana.pl/product-pol-1714-Biustonosz-Emma-semi-soft-w-kolorze-bordowym-firmy-Dalia-K24-.html
      Zapraszam serdecznie
      Monika
    • monika_dopasowana Promocja specjalna dla Lobbystek :) 27.10.10, 17:00
      Jakiś czas temu na stronie Dopasowana.pl pojawił się dział promocje, w którym możecie znaleźć ostatnie sztuki różnych modeli bądź starsze kolekcje. W najbliższym czasie planujemy promocje związane właśnie z tym działem, ale zanim informacja trafi ogólnie do wszystkich chciałabym abyście miały możliwość upolowania czegoś dla siebie :)

Do niedzieli włącznie przy zakupach produktów z działu PROMOCJE i skorzystaniu z kodu rabatowego "lobbowy" możecie otrzymać od 10% aż do 21%. Od czego zależy rabat? Od indywidualnego rabatu w naszym sklepie (kod lobbowy daje 10% i sumuje się z pozostałymi rabatami).

W przypadku produktów promocyjnych obowiązuje 10 dniowy termin wymiany/zwrotu.

Zapraszam serdecznie
      Monika,
    • dorotaifilip pay pal 27.10.10, 19:26
      Tym razem przy kupowaniu majtosków skorzystałam z tej formy płatności. I się zdziwiłam, bo mam obciążenie 1 zł na karcie.

Samo kupowanie w sklepie, cena bielizny, szybkośc realizacji miodzi, jak zwykle. Tylko szkoda, że nie dostrzegłam informacji, że płatnośc będzie mnie kosztowało więcej niż zwykły przelew.
      pozdrawiam- dorota
      • monika_dopasowana Re: pay pal 28.10.10, 13:28
        Witam,

zazwyczaj opłaty/prowizje są pobierane od sklepów a nie od płacących. Sama raczej nie płacę przez paypala, ale pierwszy raz słyszę, żeby opłata była pobierana :(
        Sprawdzę i postaram się wyjaśnić.

Pozdrawiam
        Monika
    • poczatkujaca_travellerka Re: DOPASOWANA - 2 28.10.10, 12:23
      Bardzo dobry sklep :)
      Oczywiście, zdarzają się wpadki, ale nawet najlepszemu się zdarzają ;-)
      Ogólnie duży plus.
    • monika_dopasowana Konkurs :)))) 29.10.10, 14:08
      Czy wybierasz się na imprezę Haloween? Tradycyjnie w Haloween dzieci przebierają się za różne mniej lub bardziej straszne postacie.Ogłaszamy konkurs na najciekawsze/najstraszniejsze/najbardziej zabawne przebranie z okazji Haloween, w którym jedną z głównych ról będzie grała bielizna! Nie oczekujemy rozbieranych zdjęć;)
      Chodzi nam raczej o jak najbardziej szalone podejście do tematu.

Najfajniejsze zdjęcia zostaną nagrodzone bonami, które będzie można wykorzystać na zakupy w naszym sklepie (stacjonarnym lub internetowym).

1. 1 miejsce bon o wartości 150 zł
      2. 2 miejsce bon o wartości 100 zł
      3. 3 miejsce bon o wartości 50 zł

Zdjęcia prosimy przesyłać na adres sklep[at]dopasowana.pl w tytule wpisując „konkurs”
      Na zdjęcia czekamy do wtorku 2.11.2010 roku do godziny 11.

Wysyłając do nas zdjęcie na konkurs jednocześnie zgadzacie się
      na bezpłatne jego wykorzystanie przez organizatora (Dopasowana.pl) na wszystkich polach eksploatacji.
    • monika_dopasowana promocja 03.11.10, 18:27
      Do piątku włącznie na kod rabatowy "listopad" wszystkie produkty polskich producentów możecie zakupić z 10% rabatem.
      Rabat sumuje się z indywidualnym rabatem jaki Wam przysługuje na naszej stronie.

Pozdrawiam
      Monika
      • confused.girl a propos polskich producentów :) 04.11.10, 08:28
        Można liczyć na effuniakowe halfy w Dopasowanej? Jeśli tak to mniej więcej kiedy?/
    • alladyna1986 Czy w sklepie będzie reszta straplessów Eff? 08.12.10, 20:02
      Nie wiem, czy w dobrym wątku piszę, ale wyszukiwarka nie chciała zwrócić innego.

Czy w sklepie stacjonarnym Dopasowanej będzie można kupić straplessów Effuniak?
      Czy tylko mleczny? Przed sylwestrem te straplessy to byłby dobry pomysł, bo na pewno wiele osób potrzebuje pod sukienkę.;)
      Interesuje mnie toffi 70e lub 70f;)
      Pytałam już przez stronę sklepu internetowego, ale odpowiedź nie przyszła.
    • monika_dopasowana Informacja w sprawie pracy sklepu. 22.12.10, 13:41
      22.12 - 11.00-19.00 (ostatni dzień kiedy wysyłamy zamówienia)
      23.12 - 11.00-19.00 (brak wysyłki)
      24.12 - nie pracujemy
      25.12 - nie pracujemy
      26.12 - nie pracujemy
      27.12 - 11.00-19.00 (wysyłka zamówień)
      28.12 - 11.00-19.00 (wysyłka zamówień)
      29.12 - 11.00-19.00 (wysyłka zamówień)
      30.12 - 11.00-19.00 (wysyłka zamówień)
      31.12 - 10.00-16.00 (brak wysyłki)
      01.01 - nie pracujemy
      02.01 - nie pracujemy
      03.01 - 11.00-19.00 (wysyłka zamówień)
      04.01 - 11.00-19.00 (wysyłka zamówień)
      05.01 - 11.00-19.00 (wysyłka zamówień)
      06.01 - nie pracujemy
      07.01 - 11.00-19.00 (brak wysyłki)
      08.01 - 11.00-17.00 (brak wysyłki - sobota)

W pozostałe dni pracujemy w standardowych godzinach. Zapraszam!

Pozdrawiam serdecznie,
      Monika Jaworska
    • mam-i-ja Re: DOPASOWANA - 2 10.01.11, 12:11
      Po raz kolejny robiłam zakupy w dopasowanej i po raz kolejny sklep oceniam bardzo pozytywnie. W razie potrzeby dobry kontakt mailowy (żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi) i szybka przesyłka. Bardzo podoba mi się system rabatowy, chociaż i tak najczęściej kupuję produkty z przeceny, więc nie korzystam z tych rabatów za wiele, ale może w przyszłości... Całkiem dużo staników w dziele promocje i nawet na mój mocno biuściasty rozmiar na ogół znajduje coś dla siebie. Ogólnie duży plus za całokształt, prawdopodobnie pozostanę wierną klientką :)
    • abw-online Re: DOPASOWANA - 2 17.03.11, 08:10
      Chciałam wejść na stronę sklepu i Opera wyświetla mi komunikat, że strona jest na czarnej liście witryn wysyłających szkodliwe oprogramowanie (czy coś w tym stylu).
      Czy mogłabyś Moniko wyjaśnić o co chodzi?
      • yaga7 Re: DOPASOWANA - 2 17.03.11, 09:13
        U mnie pod firefoxem wyświetla się bez problemów.
      • monika_dopasowana Re: DOPASOWANA - 2 17.03.11, 12:15
        Jesteś drugą osobą, która ma ten problem. Sprawdzamy co się może dziać. Pod pozostałymi przeglądarkami jest ok. Proszę o cierpliwość fanów Opery :)
        • abw-online Re: DOPASOWANA - 2 17.03.11, 13:40
          Być może jest to kwestia starszej wersji Opery (ta, której używam), bo sklep Effuniak też mam jakiś taki "rozjechany", a w Firefox obie strony wyświetlają się normalnie.
    • yaga7 Oczywiście pozytyw :)) 01.05.11, 13:59
      Kolejne zamówienie i kolejny pozytyw - szybko, sprawnie, profesjonalnie.
      To z całą pewnością mój ulubiony polski stanikowy sklep :)
      • asiaiwona_1 Czemu strona sklepu nie działa? 05.05.11, 13:18
        Nie wiem, czy tylko mi nie działa czy komuś jeszcze... Może któraś podać mi dokładny adres sklepu, bo muszę jutro pojechać kupić nowy biustonosz... I godziny otwarcia jeśli znacie...
        • 19rosa Re: Czemu strona sklepu nie działa? 05.05.11, 13:25
          u mnie też strona dopasowanej leży :(
        • roza_am Re: Czemu strona sklepu nie działa? 05.05.11, 13:30
          Mogę ci podać linka do stanikowej mapy, gdzie znajdziesz wszystkie dane sklepu :)
          • asiaiwona_1 Re: Czemu strona sklepu nie działa? 05.05.11, 13:51
            dzięki :)
            • adamantia Re: Czemu strona sklepu nie działa? 05.05.11, 14:09
              Ten adres działa:
              new.dopasowana.iai-shop.com/
              • asiaiwona_1 Re: Czemu strona sklepu nie działa? 06.05.11, 17:12
                No i po zakupach :) Trafiłyśmy do sklepu siostrą bez problemu :) Dzięki fachowej pomocy udało nam się dobrać biustonosze - ja mam 3 nowe, siostra 2. Bardzo dziękujemy za pomoc i miłe przyjęcie w sklepie :)
    • blackdilma Re: DOPASOWANA - 2 09.08.11, 15:09
      ceny przyjemne dla portfela, szczególnie na wyprzedaży, asortyment bardzo duży i różnorodny zarówno pod względem fasonów jak i rozmiarów.
      Także tutaj bardzo bardzo duży plus. Mogę śmiało powiedzieć, że to jeden z lepszych sklepów internetowych.
      Ale sporym minusem jest długie oczekiwanie na przesyłkę. Samo pakowanie zajmuje 24h, a wysyłka następne 24h. I tak jest w praktyce. Trochę za długo.

Pomyślcie nad skróceniem do minimum czasu od momentu dostania przelewu do czasu wysłania towaru a będziecie najlepszym sklepem internetowym.
    • mszn Re: DOPASOWANA - 2 12.08.11, 16:27
      Jedna z dziewczyn na Balkonetce zwróciła uwagę, że Dopasowana w przypadku zwrotu całości zamówienia potrąca sobie koszty przesyłki, która miała być darmowa. Ma być to sprzeczne z tą ustawą:
      merlin.pl/HTML/inne/ustawa.html
      która stwierdza, że w przypadku odstąpienia od umowy "To, co strony świadczyły, ulega zwrotowi w stanie niezmienionym" - czyli zapłacona kwota powinna zostać zwrócona w całości.

Czy to faktycznie tak jest, czy też sklep może sobie takie zastrzeżenie wpisać do regulaminu?
      • monika_dopasowana Re: DOPASOWANA - 2 12.08.11, 19:51
        Dopasowana już jakiś czas temu zmieniła regulamin i tego zapisu nie ma.

Pozdrawiam
        Monika
        • mszn Re: DOPASOWANA - 2 12.08.11, 20:57
          W takim razie zapomnieliście usunąć go z tej podstrony:
          www.dopasowana.pl/Koszty-dostawy-cterms-pol-13.html
    • cookies_77 Rozmiarówka Dalii 25.09.11, 23:03
      Nie jestem pewna czy mogę tu pisać skoro wątek ma ponad 500 postów, ale nie widzę nigdzie nowszego...

Przeglądam sobie staniki na dopasowana.pl i wpadłam na Dalię Lilly semi-soft K24. Pod opisem biustonosza jest umieszczona taka informacja:
      "Firma Dalia jest polską firmą, jednakże miseczki są standardowe dla rozmiarówki brytyjskiej. Przy wyborze rozmiaru prosimy więc sugerować się poniższą tabelą:"
      I tabela: www.dopasowana.pl/data/include/cms/tabele-rozmiarow_copy.jpg

I teraz mam pytanie: jak mam się sugerować tabelą, skoro Dalia nie robi rozmiarów DD, FF, GG itp.? Czy mam przeliczyć rozmiar brytyjski na polski? A i tak wychodzą zupełnie inne rzeczy niż wskazuje tabela rozmiarów Dalii (www.twojabielizna.pl/ - trzeba na dole kliknąć na "TABELA ROZMIARÓW"). Albo bardzo duży skrót myślowy, albo trochę przekręcenie...
      • monika_dopasowana Re: Rozmiarówka Dalii 25.09.11, 23:09
        gafa z naszej strony! Jutro to naprawimy, ale już spieszę z wyjaśnieniami. Dalia jest polską firmą, ale miseczka F z Dalii jest zupełnie inna niż np. F z Comeximu... Dalia ma większe miseczki niż to przewidują polskie tabele.
        Najlepiej będzie jak napiszesz do nas i podasz swoje wymiary postaramy się pomóc.

Pozdrawiam
        Monika
        • cookies_77 Re: Rozmiarówka Dalii 25.09.11, 23:20
          Spokojnie, na razie nie planuję zakupów, tak tylko przeglądam :) W Dalii jestem gdzieś na samej granicy rozmiarówki, i to tej szerszej.
          Swoją drogą błyskawiczna odpowiedź... Zwłaszcza że mamy niedzielny wieczór w końcu ^^
    • monika_dopasowana 31.10.2011 oraz 01.11.2011 nie pracujemy 28.10.11, 13:06
      Witam,

w najbliższy poniedziałek i wtorek Salon stacjonarny oraz sklep internetowy nie będą pracować. Zapraszamy od środy (w środę będzie również najbliższa wysyłka zamówień)

Jutro pracuje nasz Salon stacjonarny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka