Dodaj do ulubionych

Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette n/t

05.03.09, 10:59

Obserwuj wątek
    • joannea Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 11:49
      moim zdaniem miska o rozmiar większa byłaby dobrym pomysłem. Powinnaś podciągnąć
      wyżej ramiączka - szczyt piersi nie wypada w połowie ramienia - i wtedy wyjdą
      też niestety buły. I, jako eks-garbatek, proszę Cię ślicznie, wyprostuj się...
      Ja wiem, że to boli, szczególnie na początku, ale naprawdę warto.
      • rudaa26 Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 11:55
        ale ja jestem wyprostowan;-) Całe życie chodzę wyprostwana. Moze ja
        mam jakiegoś naturalnego garba;/
        • joannea Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 12:04
          w garba nie wierzę, widzę szczupłą dziewczynę z rewelacyjnym biustem, który
          pewnie "ściąga" łopatki do środka ;)
          • rudaa26 Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 12:13
            No a może skrzystam z okazji i zapytam jak to jest u mnie z tą
            małotłuszczykowatością (o matko jakie słowo mi wyszło)? Czy jestem
            taka? Co to znaczy że "ściąga" łopatki do środka?
            • joannea Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 06.03.09, 16:56
              rudaa26 napisała:

> No a może skrzystam z okazji i zapytam jak to jest u mnie z tą
              > małotłuszczykowatością (o matko jakie słowo mi wyszło)? Czy jestem
              > taka?

a o co dokładnie chodzi, bo nie zrozumiałam słowa? musisz rozwinąć ;)

>Co to znaczy że "ściąga" łopatki do środka?

to było moje "poetyckie" wyrażenie na określenie smutnego faktu: większość
              biuściastych kobiet się nieświadomie garbi, biust im ciąży (nie wnikam,
              mentalnie czy fizycznie), i przez to zginają/my plecy w pałąk. Pozycja przeciwna
              do tej z prostym kręgosłupem i ściągniętymi łopatkami (wg mojego fizjoterapeuty
              taka pozycja też nie jest dobra, najlepiej jest pomiędzy: proste plecy, prosta
              linia ramion, łopatki prosto, ale nie ściągnięte jak do kija).
              • rudaa26 Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 09.03.09, 18:05
                Pytam o "malotłuszczykowatość" Kiedyś kiedy poprosiłam o poradę w
                zwiazku z biustonoszem który zamówiłam i okazał się na mnie za mały
                jedna z dziewczyn użyła takiego okreslenia ze być moze jestem
                małotłuszczykowa. Chodziło o to ze na żebrach nie mam tłuszczu. No
                więc skoro widzicie moje zdjęcie to moze na jego podstawie jestescie
                w stanie to ocenić ;-)
      • maheda Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 12:19
        Biust wisi, nie jest zebrany, nie widać, co się dzieje pod pachami oraz w
        kierunku pleców...
        Na pewno trzeba zwiększyć miseczkę o co najmniej rozmiar. Ale nie zdziwiłabym
        się, gdyby i o dwa.
        • rudaa26 Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 13:43
          Bardzo załuję Mahedo że nie mogłam byc na spotkaniu z Tobą w
          Czestochowie. Na pewno wiele bym na tym skorzystała.
          • maheda Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 13:50
            Myślę, że dziewczyny w Fiszbince mogą Ci też wiele pomóc, jeśli je poprosisz o radę.
            :)
            • rudaa26 Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 14:18
              Jak byłam w Fiszbince miałam na sobie Emilkę z Curvy Kate w
              rozmiarze 65GG i Fiszbinka nie miała żadnych zastrzeżeń do mojego
              rozmiaru. Mam nadzieję że mam jednak dobrze dobrany rozmiar
              • ycik Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 19:10
                > Jak byłam w Fiszbince miałam na sobie Emilkę z Curvy Kate w
                > rozmiarze 65GG i Fiszbinka nie miała żadnych zastrzeżeń do mojego
                > rozmiaru.

Ale ten stanik jest małomiseczkowy, przynajmniej w wersji czerwonej. Też nie robił rewelacyjnego efektu na moim biuście- kulek nie robi, a i ze zbieraniem z boków nie najlepiej sobie radzi. Moim zdaniem albo zwiększ miskę albo zrezygnuj z niego na rzecz czegoś innego :)
    • agacia2025 Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 05.03.09, 15:11
      ja nie te okolice tablekowe, ale widac golym okiem ze jak podciagniesz ramiaczka
      to wyjda bulu ze hej i sama zobaczysz ze potrzebujesz minimum rozmiar wiekszy.
      Poza tym wydeje mi sie ze nie wygarnelas wszystkiego jak nalezy i nie
      wyprostowalas sie. Nie widze takze jak fiszbina wyglada pod pacha i ciezko jest
      okreslic czy ona dobrze tam lezy. A jak z obwodem? Jest na swoim miejscu?
    • szarsz Re: Komentarze dla rudaa26 - Ruby Pink Bridgette 06.03.09, 07:24
      Dziewczyno wyprostuj się! Wciągnij brzuch, wypnij pupę i ściąnij
      łopatki :) Popatrze na swoje zdjęcie z profilu - masz bardzo okrągłe
      łopatki i brzuch podany do przodu

Poza tym, podciągnij ramiączka i wygarnij wszystko spod pach (albo
      pochl się i potrząśnij ramionami)

Stawiam, że to dwie miseczki za mały stanik :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka