justinehh 21.07.09, 23:03 Nie wiedziałam, gdzie to wrzucić www.freya.com.pl/ zobaczymy, co z tego wyjdzie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yo_anka Re: Polska strona Frei 22.07.09, 01:22 Ale fotki i stylizacje Fantasie mają miodzio! Obłędne! b1.home.pl/bstyle/pokaz_fotke.php?kat=fantasies&fotka=1.jpg Odpowiedz Link
kasica_k Re: Polska strona Frei 22.07.09, 01:32 Tak, ze starych katalogów :) Firma dystrybucyjna oczywiście dysponuje najnowszymi katalogami, czego najlepszym dowodem jest, że sama je od niej dostałam. Szkoda, że nie aktualizują tej strony, nie mówiąc już o pracy nad polską wersją strony Freyi. Odpowiedz Link
agastrusia Re: Polska strona Frei 22.07.09, 09:09 Szczególnie ta pierwsza fotka - pani z zadługimi nogami ;-P Odpowiedz Link
malagracja Re: Polska strona Frei 22.07.09, 10:45 Mi sie wydaje, ze są ok :-) Zdjęcie fajne :-) Odpowiedz Link
inez69 Re: Polska strona Frei 22.07.09, 12:19 Ładna ta stronka, ale bielizna i stroje kąpielowe rzeczywiście są chyba sprzed 3-4 sezonów. Mam nowy katalog Freyi i fotki w nim, porównaniu do tych na stronie, są naprawdę marne. Widocznie kiedys bardziej się starali:) Odpowiedz Link
estreno Re: Polska strona Frei 10.01.10, 21:46 Zdaje sie, ze strona zdjeciowo zaktualizowana. Ja sobie obejrzalam zwlaszcza stroje kapielowe. W obliczaniu obwodu pod biustem jest napisane, zeby sie mierzyc na wdechu. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Polska strona Frei 10.01.10, 23:19 No, nareszcie będzie gdzie letnią kolekcję obejrzeć. Brytyjczycy na razie są do tyłu w temacie. Gratuluję b-style aktualizacji, cała Polska na to czekała ;> Odpowiedz Link
yo_anka Ile wzorów, jakie stylizacje 8-) 11.01.10, 00:04 mnie szczególnie zauroczyła ta linia: fantasie.com.pl/Gemini-177.html czekoladka z pomarańczami, mniam, ale znów do G jeno :( Odpowiedz Link
inez69 Re: Polska strona Frei 11.01.10, 11:41 Odkrylam to ponad tydzien temu, ale zapomnialam sie pochwalic. Wreszcie mam skad skopiowac zdjecia do katalogu. A fotki i opisy rozmiarowki sa naprawde super (wylaczjac balkonetki-plunge). Dlaczego angielskie strony tego producenta przy kazdej kolekcji sa sto lat do tylu?? Odpowiedz Link
alitea Summer halfcup 10.01.10, 23:09 Od pięciu minut wlepiam gały w ten stanik: www.freya.com.pl/Summer-112.html ...i się zastanawiam, czy nadaje się na strój kąpielowy, a jak się nadaje to czy będzie sens kupić dwa, tak żebym jeden miała jako bieliznę, a drugi jako strój. Ja chyba zwariowałam :] Odpowiedz Link
joankb Re: Summer halfcup 10.01.10, 23:15 Stanik ze skróconymi miseczkami :))) Ktoś wie co to??? Odpowiedz Link
kasica_k Re: Summer halfcup 10.01.10, 23:53 Chodziło im o half-cup. Należało napisać "z obniżonymi", albo po prostu "z nisko zabudowanymi". Summer jest w dwóch odmianach, balconette i usztywniany half-cup. Odpowiedz Link
joankb Re: Summer halfcup 11.01.10, 11:45 Przetłumaczone czy tez tylko przybliżone fatalnie. Swoją drogą - chyba przydałoby się uporządkowane polskie nazewnictwo :)). Na razie co firma - to własny słownik fasonów. Odpowiedz Link
alitea Tłumaczenie 11.01.10, 12:58 > Swoją drogą - chyba przydałoby się uporządkowane polskie nazewnictwo :)). Ale jak przetłumaczyć tego halfcupa na polski? Półmisek? :D Odpowiedz Link
ptasia Re: Tłumaczenie 11.01.10, 14:51 > Ale jak przetłumaczyć tego halfcupa na polski? Półmisek? :D > LOL :) Odpowiedz Link
yo_anka Re: Summer halfcup 11.01.10, 00:01 o tak ten jest świetny! Jaka szkoda że do G :( chilp, chlip.... Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Summer halfcup 11.01.10, 12:03 moim zdaniem idealna na strój kąpielowy :D Sama się do tego przymierzam :D Odpowiedz Link
yo_anka co się stało z biodrami Pani w Arabelce ? ? ? 11.01.10, 00:15 Uważam ze to zgrabna klepsydra i w ogóle oryginalna i świeżo wyglądająca modelka Ale na litość boską, co ci "fotoszoperzy" zrobili z jej biodrami? Pocięli ją! www.freya.com.pl/Arabella-117.html Na fotkach w czarnej Arabelce w brifach czy thongach wygląda znajomo a w stringach zrobili z niej plastikową lalę - biedna dziewczyna Odpowiedz Link
inez69 Re: co się stało z biodrami Pani w Arabelce ? ? ? 11.01.10, 11:38 A ja mysle, ze to tylko zludzenie optyczne. Modelka polozyla dlonie na biodrach, zakamuflowala ich linie i wszystko wyglada tak, jakby tego nie bylo;) Poza tym te niteczki stringow tez robia swoje. Odpowiedz Link
black_halo Re: Polska strona Frei 11.01.10, 11:43 Przyuwazylam, ze sprzedaja Freye w Bialysmtoku w Olmontach - byl ktos, widzial? Odpowiedz Link
mantha Re: Polska strona Frei 11.01.10, 12:39 Czy model Deco jest gdzies dostepny? w ogole nie widzialam takich stanikow, a nie ukrywam, ze gustuje wlasnie w takim oszczednym wzornictwie. kolory wszystkie do wziecia :-) Odpowiedz Link
beata-1978 Deco 11.01.10, 17:24 W Lingerii w Gdańsku - mierzyłam go tydzień przed Świętami Odpowiedz Link
inez69 Nie działa:( 15.01.10, 15:42 Qrcze jeszcze wczoraj z niej korzystałam, a dzis wyświetla się tam jakis webster czy cuś. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link
inez69 Re: Nie działa:( 15.01.10, 15:52 U mnie się wyświetla coś innego. Próbowalam z ulubionych, z linka tutaj i z googli. Dziwne:/ (IE) Odpowiedz Link
inez69 Re: Nie działa:( 15.01.10, 18:10 Na mozzili tez sprawdziałam i nie działa. Tearaz już nawet google nie wyświetlają takiej strony. Odpowiedz Link
inez69 Re: Nie działa:( 15.01.10, 18:22 Sprawdziałam też i na operze, oraz na 3 róznych komputerach i za kazdym razem wyswietla mis ie str. webmaster.pl Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Nie działa:( 15.01.10, 18:32 A to dziwne, bo u mnie działa też w Firefoksie i IE. Odpowiedz Link
ptasia Re: Nie działa:( 15.01.10, 18:33 Ines, u mnie normalnie. Mozilla Firefox pod Ubuntu. Odpowiedz Link
inez69 Działa:) 16.01.10, 00:19 Juz nic więcej nie kombinowałam, po prostu zaczela działac:) Odpowiedz Link