Gość: otho IP: 217.97.141.* 05.06.02, 16:55 Ostatnimi czasy forum limanowskie tworzą tylko yhwh i faciu. Gdzie reszta? Czyżby okres prężnego forum już minął? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yhwh Eeeee tam! Od razu kryzys! 06.06.02, 22:45 Mały kryzysik, przesyt, znużenie. Ale to się zmieni, jak nie po Mundialu to po wakacjach :))) Musimy być dobrej myśli !! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu kryzys! 09.06.02, 01:12 ...kryzys mogę znieść ja nie muszę jeść, ale proszę przestać truć... !! Odpowiedz Link Zgłoś
raduli Re: kryzys! 10.06.02, 12:22 niestety , ogarna nas maraz( z wyjątkami) mówie tu o nas , tych , którzy żadko ostatnm razem cos dodaja. co bedzie jak yhwy zamilknie ? zostanie tylko faciu a to może byc poczatkiem końca limanowskiej obecnosci na forum . widze czarne chmury gromadzace sie na dolina sowlinska. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kryzys! 13.06.02, 10:35 eeee tam...nie marudzcie nie rozpaczajcie...jakos dacie sobie rade :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kryzys! 13.06.02, 19:16 jak raduli mam pomoc, skoro sam napisales ze tu sie mowi tylko o Limanowej...co? ;) ...a ja z Limanowej nie jestem... ale moge czasem zagladnac :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduli Re: kryzys! 14.06.02, 11:34 limanowa jest jak cały swiat , dotyczą nas wszystkie problemy i tematy, nie musisz byc stąd aby byc jedna z nas Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: kryzys! 14.06.02, 12:18 no dobra, przekonales mnie raduli, znaczy sie - bedziemy w kontakcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś