bajeranek 26.05.06, 20:38 Jeżeli przyjąć że to Koszutka a więc forum jest właściwe, takie pytanie: jaki Net oprócz Tepsy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiorra Re: Ordona 27.05.06, 11:18 1. Waldex - telewizja kablowa i net 2. Sun-net? Czy jakoś tak. 3. Wiencek elektronik. A reszty poszukaj na innych wątkach, bo już był ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
bajeranek Re: Ordona 27.05.06, 12:00 Hm, kablówka mi niepotrzebna, opinie o Sun-Necie - katastrofa, Wiencek - żadna ze znalezionych stron nie wchodzi. Ale jestem wdzięczny za pomoc. Czy jakoś tak:-). Odpowiedz Link Zgłoś
jan.godyn Re: Ordona 27.05.06, 14:42 Sprawdz dostepnosc UPC,tam chyba mozna sam net bez kablowki zamowic.O ile wiem to ta okolica miala byc podlaczana wlasnie od czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
basiorra Re: Ordona 27.05.06, 15:42 Przepraszam, za szybko wcisnęłam enter. To nr do Wiencek Elektronik. Ich siedziba - Sokolska 65. Sama mam net od nich i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
gooska Re: Ordona 28.05.06, 17:12 ja mieszkam na korfantego (za moim blikiem jest ordona) i w moim bloku tylko neostrada lub waldex. PORAZKA. Odpowiedz Link Zgłoś