bronkiewa 18.04.08, 12:12 Co Wy na to ??? Szkoda by było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b999 Re: nasze forum umarło ??? 18.04.08, 13:48 a jak ma żyć jak siedzisz i tylko obserwujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: nasze forum umarło ??? 18.04.08, 18:22 ja tam nie mam nic ciekawego do przekazania wiec milcze :) gdyby takie zachowanie miala w nawyku wiekszosc forumowiczow portalu gazeta.pl, pewnie zamiast okolo 75 milionow postow bylyby ze 2 miliony ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: nasze forum umarło ??? 18.04.08, 22:16 Nie umarlo poki my zyjemy. Choc pierwsze wrazenie moze byc mylace. Dzierżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: nasze forum umarło ??? 19.04.08, 17:33 Ale co to za zycie ? :-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: nasze forum umarło ??? 21.04.08, 12:41 Dobra.. na forum jest jak w dowcipie : Jedzie pociągiem dwóch wielkich rabinów, w przedziale towarzyszy im młody Żyd.. Rabini o wielkiej sławie milczą, milczą... Młodemu nie wypada się odezwać, ale po 3 godzinach jazdy w milczeniu , zebrawszy się na odwagę powiada : Panowie Rabini, tak mądrzy, szlachetni, erudyci - dlaczego nic nie mówicie cała drogę ?? Odpowiada mu jeden : ja jestem wielki rabin, on jest wielki rabin, ja jestem madry i on jest mądry, ja wiem wszystko i on wie wszystko - To o czym my mamy gadać !!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: nasze forum umarło ??? 14.05.08, 20:41 pytanie ponownie staje sie aktualne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
alpm Re: nasze forum umarło ??? 15.05.08, 17:52 I forum umarło i strona umarła a co z projektem Strefy Rodzinnej? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: nasze forum umarło ??? 15.05.08, 18:07 projekt nie umarl. z koncem maja beda nowe wiesci w tej sprawie, moja w tym glowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: nasze forum umarło ??? 16.05.08, 21:09 ludziska !!! jest szansa na spotkanie w sprawie Aszy w eMdek - u.. Trza się decydowac, terminy sa na początku czerca do wzięcia... No i zebrać się trza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: nasze forum umarło ??? 16.05.08, 22:10 no to do dziela. w koncu jakas reakcja... Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: nasze forum umarło ??? 17.05.08, 14:44 mityng w okolicach BożoCielnych ???? Odpowiedz Link Zgłoś