guga74 07.09.08, 18:59 Chcę zamówić tort na chrzciny oraz tort urodzinowy dla moich synków. Proszę o sygnał gdzie w Chorzowie można zamówić ładne, pyszne i świeże i cena "do przełknięcia" :) . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kefiszon Kłos na Rynku 08.09.08, 20:34 Polecam bardzo. Kupiłam już tam kilka naprawdę wspaniałych tortów. Pyszne,świeże i pięknie ozdobione! :) Tu: forum.chorzow.slask.pl/viewtopic.php?t=1797&postdays=0&postorder=asc&start=75 zobaczysz tort śmietankowy ze zdjęciem. Akurat to logo forum,ale na torcie może się znaleźć Twoja/Twojego dzidziusia dowolna fotka (dajesz na CD). Cena bezzawałowa ;),ten tort był olbrzymi,bo na jakieś 30 osób i kosztował trochę ponad sto zł. Miesiąc temu zamówiłam stamtąd tort z adwokatem i również był rewelacyjny i ...prawdziwie adwokatowy! Bałam się auto po nim prowadzić. :P Odpowiedz Link Zgłoś
batey Re: Tort - żeby nie wtopić... 08.09.08, 12:06 Ja kiedyś zamawiałem na wesele, a potem na roczek dziecka u poleconej kobiety w Katowicach. Tanio tak całkiem nie było, ale torty były okropnie dobre. Mam tylko nr tel. 605199817, mam nadzieję że jeszcze aktualny. Z dowozem na miejsce pod adres też nie było problemu. Pozdrawiam - MarekB Odpowiedz Link Zgłoś