jimmyjazz 23.01.09, 14:19 Witam, Czy są w Chorzowie publiczne przedszkola godne polecenia? Na pewno macie sporo doświadczeń - podzielcie się :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszkolc1 Re: Przedszkola w Chorzowie 23.01.09, 23:57 A w jakiej dzielnicy Chorzowa mieszkasz? W Batorym polecam przedszkole nr 19 przy ul.Karpackiej Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Przedszkola w Chorzowie 25.01.09, 22:10 miszkolc1 napisała: > A w jakiej dzielnicy Chorzowa mieszkasz? Na Klimzowcu tutaj są chyba z 3 przedszkola ale kompletnie nic o nich nie wie. Może być gdzieś dalej - poświęcę się i podwiozę :) Odpowiedz Link Zgłoś
batey Re: Przedszkola w Chorzowie 27.01.09, 09:21 No chyba nie ma w Chorzowie, a może i w okolicy, lepszego niż 19 na Karpackiej. Moja córka uczęszcza tam już drugi rok i jest bardzo zadowolona. MarekB Odpowiedz Link Zgłoś
emalka1973 Re: Przedszkola w Chorzowie 31.01.09, 02:16 Moja córka również uczęszcza do przedszkola nr 19 przy ul. karpackiej i jestem z niego bardzo zadowolona. Jednak słyszałam, że przy ul. Ryszki jest bardzo dobre przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Przedszkola w Chorzowie 03.02.09, 11:37 emalka1973 napisała: > Jednak słyszałam, że przy ul. Ryszki jest bardzo dobre O to na ryszki było by w miarę blisko. Ktoś zna na ich temat jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
emalka1973 Re: Przedszkola w Chorzowie 04.02.09, 01:35 Z tego co wiem to dowożą do niego dzieci z dalszych dzielnic Chorzowa, bo naprawdę cieszy się dobra opinią. Moje dwie znajome prowadzają tam swoje pociechy i są zadowolone. Ja osobiście dziele przedszkola na: przedszkola i przechowalnie. To cieszy się dobrą opinią. gdyby nie to, że mieszkam w batorym, na pewno tam posłałabym swoje dziecko. Choć ze swojego tez jestem zadowolona. www.przedszkole21.chorzow.pol.pl/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muzykalia.0 Re: Przedszkola w Chorzowie 18.02.09, 16:17 Witam Tak się składa, że na ryszki mam dwoje dzieci i jestem zadowolona. Oczywiście najwięcej zależy od Pani Przedszolanki. W przyszłym roku szkolnym (09.2009) grupę najmłodszą obejmie chyba Pani Ela - a to bardzo dobry opiekun!!! POLECAM Wizytówką przedszkola jest też wiecznie uśmiechnięta Pani Romana (po wielu latach pracy uśmiech wyrył się jej chyba na trwałe...). Obłożenie przedszkola jest duże - w zeszłym roku do najmłodszej grupy było 60 dzieci, a przyjęto około 25... To też o czymś świadczy. W przedszkolu nie zauważyłam sztucznego ciśnienia na wyniki przedszkola kosztem dzieci w jakiś tam konkursach. Około marca można przyjść na zajęcia otwarte. Osobiście polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Przedszkola w Chorzowie 02.03.09, 09:46 Dzięki bardzo za opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś