Dodaj do ulubionych

MAm juz dosc!!!!!

13.05.06, 15:14
Cholera (bardzo przepraszam za brzydkie slowo ale w ten sposob wyrazam swoje
negatywne emocje;P) mam juz dosc tej nauki!!! Juz nigdy wiecej nie chce miec
nic wspolnego z historia!! Peka mi glowa, opadaja powieki...i w ogole czuje
sie jak bym wpadla pod pociag!!
:/
Obserwuj wątek
    • gosioolek Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 16:59
      oxy gen.... ja tez tak miałam. na szczescie jestem juz po ale uwierz mi ze
      naprawde chciałam miec to juz z głowy... teraz juz tylko sesja... a ta matura...
      jakos bedzie...
      p.s. piszesz teraz rozszerzona historia? bede trzymac kciuki:)
      • makacjaa pytanie 13.05.06, 17:59
        Oxy gen mam pytanie :)) wybierasz się na administrację do Wrocka więc może
        będziesz wiedzieć: jaki był próg przyjęć w zeszłym roku na prawo na
        Wrocławskim?? Z góry dziękuje :P
        • oxy_gen_86 Re: pytanie 13.05.06, 18:26
          Podobno 309 a potem 300 pkt (liczyli z ustnym jezykiem). Teraz ustnych nie
          licza.

:)
      • oxy_gen_86 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 18:27
        Zgadza sie, pisze tylko rozszerz. historie:/
        Trzymaj kciuki, trzymaj. :)) Na pewno sie przydadza!!

Dzieki:)
    • akne1 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 20:24
      Jeszcze tylko do wtorku. Tylko do wtorku... DAMY RADĘ!
      • oxy_gen_86 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 20:31
        Kto da ten da:/

Ja juz nie potrafie sie uczyc, mozg mi sie zablokowal i nie chce puscic;P

Akne Ty juz wykuta? Ja umiem tylko Starozytnosc, Sredniowiecze, XXlecie, PRL,
        Absolutyzm i Stany jednoczone i nic poza tym! Niczego wiecej juz sie nie ucze -
        mam dosc!!! Co ma bc to bedzie...
        Poza ym hist. nie jest mi koniecznie potrzebna do rekrutacji (moze byc ale nie
        musi).
        Pocieszam sie tym, ze calkiem dobrze poszedl mi podst. wos:)
        • akne1 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 20:40
          > Kto da ten da:/

No ja, i ty... i inni z naszego forum :)

> Ja juz nie potrafie sie uczyc, mozg mi sie zablokowal i nie chce puscic;P

To może odpocznij przez niedzielę, a w poniedziałek jeszcze raz wszysto powtórz.

> Akne Ty juz wykuta?

Łoj, nie pytaj :/ Teraz tkwię na wojnach w XVII wieku :/

Dziś pół dnia przespłam po tym koncercie :/

> Pocieszam sie tym, ze calkiem dobrze poszedl mi podst. wos:)

I dobrze. Tak trzymać.
          • slure1 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 20:43
            z tym prawem tak ,bylo 309 i zmniejszyli do 300(z ustnym),wiem bo tez sie
            wybieram:) ciekawe jaki bedzie prob w tym roku? 210??? mniej?Jak myslisz...
            • oxy_gen_86 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 20:45
              Slure masz przeciez b.dobre wyniki wiec na pewno sie dostaniesz:))
          • oxy_gen_86 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 20:44
            Ile mozna zdobyc max pkt z poziomu rozszerz.? Bo za samo wypracowanie jest 20
            max, tak?
            Nie "utrafie" w temat = nic nie napisze:/
            • slure1 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 20:55
              30 za zrodlowe,20 za wypracowanie,mam nadzieje ze chociaz zrodlowe jakos
              zrobie!! cholera zawsze myslalem,ze jestem dobry z histy a tu sie okazuje ,ze
              nie moge zapamietac wielu rzeczy:/A z tymi dobrymi wynikami,to jest rzecz
              wzgledna,do wrocka na prawo bedzie spooora konkurencja niestety,a zelzey mi
              bardzo wlasnie na tym kierunku...
              • oxy_gen_86 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 21:02
                slure1 napisał:

> 30 za zrodlowe,20 za wypracowanie,mam nadzieje ze chociaz zrodlowe jakos
                > zrobie!!

Slure Ty sie przynajmniej uczyles i jakies pojecie o "historii" masz.
                Ja ja sobie "olalam" - jesli dadza jakis kosmiczny temat nie bede miala do
                nikogo pretensji bo sie nie uczylam. Moja wina! Najchetniej to bym wcale nie
                szla na egzamin!!
                • tori86 Re: MAm juz dosc!!!!! 13.05.06, 22:28
                  ech ja tez mam juz calkowicie dosc, a jeszcze pzrede mna cala noc na powtorke:( mam nadzieje, ze nie zasne, bo zawsze jak chcialam cos w nocy pzrerabiac, to od razu zamykaly mi sie oczy i nawet nie wiem kiedy zasypialam, ale dzisiaj wezme magnez i bede sie jakos musiala trzymac:)

oxy gen idz na egzamin, nigdy nie wiadomo co bedzie, a pzreciez niczego nie ryzykujesz, wiec mozesz tylko zyskac niz stracic:)
              • makacjaa Do Slure!! 14.05.06, 09:41
                Wybieram się do Wrocka tak samo jak ty jak na razie twoje wyniki?? Jak myślisz
                od ilu będą przyjmować?? Nie jestem za bardzo zorientowana w tym uniwerku bo na
                pierwszym m-cu jest Kraków :P Pozdrówka
                • slure1 Re: Do Slure!! 14.05.06, 10:57
                  Mnie np malo obchodzi co jest na pierwszym a co na drugim miejscu:P Z tego co
                  wiem przyjma 300 osob,a moje wyniki to Ang:70,wos:86,histe zobaczymy:)
                  • ola_212 Re: Do Slure!! 14.05.06, 16:59
                    No ja też na prawo... liczę, ze sobie niemieckim podciągnę.. teraz staję się
                    przedstawicielem tej młodszej konkurencji co to taka pewna siebie jest, ale ja
                    naprawde liczę na 90 % z niemca:P przynajmniej patrząc po kluczu;]
    • merci4 Re: MAm juz dosc!!!!! 17.05.06, 08:13
      wyluzuj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka