monika_reiss 28.11.16, 09:14 Poszukuje kompletnego zestawu do robienia hybryd i znalazłam teraz w promocji ten www.neonail.pl/bestsellery/5195-zestaw-z-lampa-bezprzewodowa-9w.html. Czy ktoś może doradzić czy jest ok? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikowa5021 Re: Zestaw do hybryd domowy 15.12.16, 11:43 mam taką lampę - sprawdza się ok! Ja nie zajmuję się hybrydami zawodowo, robię to tylko dla siebie, więc na moje potrzeby spokojnie wystarcza. Odpowiedz Link
girlnextdoor19 Re: Zestaw do hybryd domowy 16.08.19, 16:57 Ja zaczynałam z zestawem Semilac Love Me i mogę go szczerze polecić! W zestawie jest wszystko, co potrzebne, a sama lampa utwardza idealnie hybrydę :) Odpowiedz Link
olka_lisiecka Re: Zestaw do hybryd domowy 29.06.20, 16:49 Dziewczyny jeżeli któraś z was potrzebuje zestawów startowych do robienia paznokci w domu to polecam allepaznokcie.pl/pl/c/ZESTAWY-STARTOWE/5145 Dodatkowo teraz, kiedy koronawirus nie odpuszcza do każdego zestawu dokładany jest pakiet ochrony osobistej w którym znajdziemy maseczki ochronne, płyny do dezynfekcji, które można włożyć do torebki i jeszcze parę rzeczy. Odpowiedz Link
malowankajula Re: Zestaw do hybryd domowy 28.09.20, 08:00 Polecam zestawy od MO’s Beauty Shop, dla mnie to synonim i gwarancja najlepszej jakości. Odpowiedz Link
klaudinni29 Re: Zestaw do hybryd domowy 22.10.20, 10:11 Ja polecam zestaw z firmy Claresa Poniżej link rejestrując się jest taniej klaudia29.claresa.pl/shop/products/8/2243,zestaw-super-start-claresa.html?__language=pl Odpowiedz Link
klaudinni29 Re: Zestaw do hybryd domowy 24.10.20, 14:12 Polecam zestaw z claresa klaudia29.claresa.pl/shop.html Zarejestrowani mają taniej poniżej link do rejestracji klaudia29.claresa.pl/register/initial.html Odpowiedz Link