Dodaj do ulubionych

Dotacja na handel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 12:12
Dostał ktoś z was już dotacje na handel obwoźny z uni?
wogóle chciał bym wiedzieć jak to się odbywa np: ilu żyrantów i jakie mają mieć zarobki?
czy trzeba pisać biznes plan?
i najważniejsze o co mi chodzi : czy warto zatudnić jakąś osobe która pomoże uzyskać dotaję,jak tak - to kogo?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: kamil Re: Dotacja na handel IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.10.09, 12:25
      A czy jeszcze ktoś kupuje coś na rynku? Gdyby nie kartofle i jabłka to rynek powinien być zamknięty. Drogo i byle jak !!!!!!!!!
      • Gość: marek Re: Dotacja na handel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 12:29
        moze tu w świeciu jest słabo,ale jest dużo rynków u nas w powiecie i nie tylko
        • Gość: kamil Re: Dotacja na handel IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.10.09, 12:39
          No chyba ze tak. W swieciu mają tak drogo, że byle sklepie jest taniej a jeszcze non stop płaczą ze mają mało.
          • Gość: Marek Re: Dotacja na handel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 14:50
            no każy chce mieć 100% a nawet więcej,jedyna handlująca co ma najtaniej i w dodatku chyba najlepsze ciuchy to taka grubsza pani chyba Marzenka,ale ma tylko ciuchy damskie i skarpety,Moja kobieta chwali i jej kolezanki tez
            co do mojego pytania zoriętowany ktoś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka