Gość: Piotr IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.09, 14:55 Jakiego urologa polecacie? Szukam dobrego specjalisty niekoniecznie w Świeciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lech Re: Urolog IP: *.swiecie.vectranet.pl 13.11.09, 22:17 Osobiście polecam Pana dr. Wrońskiego z Bydgoszczy. W Świeciu przyjmuje w każdy czwartek od godz. 15-tej w przychodni MG na Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.09, 19:49 dobry urolog również w Bydgoszczy, ale w szpitalu Biziela, tylko niestety nie pamiętam nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Urolog IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.11.09, 21:00 Właśnie dr.n.med. Wroński pracuje etatowo jako chirurg-urolog w szpitalu Biziela. Przez okres 2-ch lat leczyłem się u innych urologów. W lipcu br.udałem się do w/w lekarza, a miesiąc temu miałem zabieg i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Urolog IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.12.09, 20:19 Bardzo polecam dr.Drewa Przyjmuje w Bydgoszczy przy ul.Konarskiego Prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umberto Re: Urolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 20:23 Rozumiem,że kolejka do tego urologa z NFZ, to jakieś 3 m-ce? Odpowiedz Link Zgłoś