Dodaj do ulubionych

Święta w pracy

IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.11.09, 21:06
Pochwalcie swoich pracodawców-jak zostaliscie docenieni i obdarowani
przez nich na święta.
Obserwuj wątek
    • Gość: fgdgh Re: Święta w pracy IP: *.ip.netia.com.pl 24.11.09, 21:15
      Na jakie święta? Zmarłych i Niepodległości?
      • Gość: Mikołaj Re: Święta w pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.11.09, 21:35
        O nadchodzące święta chodzi -Boże Narodzenie
        • Gość: u prywaciarza Re: Święta w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 22:08
          Chujem po czole!
          • Gość: Kalika Re: Święta w pracy IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 09:04
            Prezent? podarunki? premia? a co t w ogóle jest?:OOOO nam jeszcze po pensjach
            polecieli, bo podobno KRYZYS jest;/;/
            • Gość: Anka Re: Święta w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.09, 09:21
              A u mnie jest ok. Dostanę 350 zł. w bonach i ok. 800 zł. dodatku do
              pensji. Poza tym w poprzednim miesiącu podwyżka o 300zł, a w lutym
              wiadomo wypłata trzynastki ;-) Ale tak tylko moze być w państwowej
              firmie, bo jak sobie wspomnę czasy u prywaciarza to żal dupę ściska
              jaki człowiek był głupi i dawał sie wykorzystywać!!!!!
              • Gość: Psychiatryk Re: Święta w pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.11.09, 10:13
                Mylisz się psychiatryk jest firmą państwową a dyrekcja patrzy jak tu
                ludzi oszwabić na maksa. tu nie liczy sie pracownik a ekonomia. w
                tym szpitalu coraz gorzej sie pracuje ale szefostwo ma to
                gdzieś.pracownik i jego los nic nie znaczy. Może minn sytuacja w tej
                firmie powoduje depresję wielu pracowników a moze nawet i kroki
                ostateczne...., o czym czytaliśmy w ostatnim Czasie Świecia.Drodzy
                zwierzchnicy grup zawodowych otwórzcie oczy i zacznijcie dostrzegać
                pracowników, to co czują i czego czasami potrzebują. Bądzcie ludzmi
                • Gość: benio Re: Święta w pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.11.09, 22:56
                  W mondi 500zł w talonach i ok 1200zł na rękę.
                  • Gość: ja Re: Święta w pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.11.09, 09:25
                    A w Nowym Szpiatalu kopa w d...ę dostaniemy z okazji świąt!!!!!
                    • Gość: Dbająca o chorych Re: Święta w pracy IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 16:55
                      Dlaczego tak źle mówisz o naszej bardzo dochodowym szpitalu,przecież całe lato
                      oszczędzali nic nam nie dając z socjalnego po to aby święta były po..150 zł
                      brutto !!!!.cha cha....a
                      • Gość: xxx Re: Święta w pracy IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 19:42
                        Nie podam firmy ale 4 tyś brutto gotówki :):):) firma prywatna i nie wielka
                        około 30 pracowników
                        • Gość: una Re: Święta w pracy IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.09, 16:44
                          Mój małżonek 1000 zł na karcie płatniczej, a ja figę z makiem. Mojego męża
                          Duńska duża firma, moja średnia firma dorobkiewicza :/
                          • Gość: ono Re: Święta w pracy IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.09, 23:07
                            poza standardowa pensja, trzynastka w grudniu (ok 1600 - 2200 brutto) plus w
                            styczniu 300 - 500 zl w bonach. Firma prywatna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka