Dodaj do ulubionych

Chciałbym przytyć

IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 14:56
Wielu z Was chciałoby zgubić niezbędne kg. A ja mam problem. Chciałbym po
prostu przytyć. Ma ktoś na to rozsądną dietę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:18
      Jedz więcej :

-obiadów składających się z mięsa, ziemniaków, sosu - spore porcje
      -zjadaj więcej niż do tej pory ciast, deserów, słodyczy
      -chamburger, kebab, frytki odradzam, bo to może zaszkodzić na cholesterol i
      ogólnie wnętrzności, szybko przytyjesz ale zdrowie Ci wysiądzie
      -ogólnie mniej ruchu niż do tej pory, żeby nie spalać kalorii
      -do picia zamiast wody - soki, one ku zdziwieniu , są kaloryczne....

Podsumowując - jedz dużo i mniej się ruszaj.
      • Gość: phi Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:21
        ale to wszystko, to niezdrowe tycie a nie wzrost masy np. mięśniowej

• Gość: door Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:30
          Po tym wszystkim co Ci zaproponowano,to długo nie pożyjesz.Najrozsądniej idź na
          siłownię,zacznij ćwiczyć i przy diecie kulturystycznej na pewno przytyjesz.Mi
          się udało nabrać jakieś 15 kg i dopiero wyglądam jak normalny facet.Przedtem to
          wyglądałem jak pół faceta.Jakoś mi to zostało i ćwiczę dalej,tak dla zdrowia i
          samopoczucia.Życzę powodzenia.
          • Gość: tak tak Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:32
            zacznie żreć koksy żeby przyśpieszyć efekt a potem jak przestanie je brać i
            ćwiczyć, wszystko mu obwiśnie jak 80letniemu dziadkowi.
            gnatek i kupa wiszącego mięcha.
            powodzenia. tak tak, słuchaj szaf z siłowni Krzysiek - na pewno dłuuugo pociągniesz.
            • Gość: door Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:37
              Po pierwsze,nie jestem szafą z siłowni,tylko normalnym facetem.Po drugie nikt
              kolegi nie namawia do brania koksów.Ja tu piszę o zdrowym ćwiczeniu i normalnym
              jedzeniu.Więc nie siej kolego zamętu.
              • Gość: maska Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:51
                nie jestem TWOIM kolegą, to raz
                dwa - nick, nie świadczy o płci, można się pomylić
                trzy - oprócz TWOICH jak zawsze najbardziej pożytecznych i najmądrzejszych
                wpisów, są i będą jeszcze inne ;)
                Pozdrowienia ;)
                • Gość: Do Krzyska Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 16:58
                  Wpierdz....aj ile sie da wszystko co ci się nawinie :) Dasz rade !!!
                  Wierzymy w Ciebie
                  • Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 17:03
                    Dokładnie...
                    Nie słuchaj (czytaj) doora....
                    On tu zawsze najmądrzejszego rżnie :P
                    • Gość: Do yyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:07
                      Nie dziw sie w koncu door pisal ze przytyl czy przy pakował na siłce
                      15kg więc pewnie bydlun jest :) i nie lubi sprzeciwu :) A Ty Krzysiu
                      jak pisalem wcześniej wpierdz....aj :) i nie przejmuj sie że nieraz
                      sa wzdęcia :) ups
                      • Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 17:08
                        Tak, ale nie wspomniał o koksach, odżywkach i innych wspomagaczach i
                        przyspieszaczach efektu.
                        No ale do tego, to się nikt nie przyznaje;)
                        Tak, jak do łapówek.
                        Wszyscy biorą, ale nikt nic nie wie.;P
                        • Gość: Do yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:10
                          A Ty dużo bierzesz w łape? I co za kase jesteś wstanie załatwic? :)
                          Pytam z ciekawości :)
                          • Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 17:12
                            Niestety nie wykonuje żadnego zawodu, w którym można by było łapówkę przyjąć ;(;(
                            • Gość: Do yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:14
                              aaa rozumiem ty jesteś z tych co dają :) ale nie przejmuj sie może
                              kiedyś sie kolo fortuny odwroci i to Ty bedziesz dostawac :)
                              • Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 17:39
                                Oczywiście door ;)
                                • Gość: Do yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:45
                                  Nie jestem door . Na szczęście.
                                  • Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 18:00
                                    Nie sądzę, żeby miał przyjaciela, który by go broni na forum ;P
                            • Gość: krzysiek Re: Chciałbym przytyć IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 17:20
                              Wezmę sobie do serca niektóre rady i zobaczymy. Problem w tym , że 50 na karku.
                              Nie wszystkie propozycje mogę zaakceptować. Wszystkim dziękuję i pozdrawiam !
                              P.S. Proszę kłóćmy się na forum ! Najlepszego dla wszystkich na nadchodzący 2010
                              rok !
                              • Gość: Do Krzyśka Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:23
                                Nie przepuszczaliśmy że Ty taki klotliwy koleś jestes :)
                                • Gość: door Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 18:11
                                  I tak dwóch idiotów się pokłóciło.Panowie "yyyy" i "do yyyy", czy Wy w szpitalu
                                  macie net?
                                  • Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 18:17
                                    Chwilowo... ale cii
                              • Gość: ja Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 18:21
                                patrz.pl/filmy/74-letni-japonski-kulturysta
                                • Gość: agusia Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 19:16
                                  A moim zdaniem "door" pisze całkiem rozsądnie.
                                  Przecież można ćwiczyć bez środków dopingujących.
                                  Wystarczy ćwiczyć i odpowiednio się odżywiać.
                                  I nie będzie obwisłej skóry.
                                  Co najwyżej rozstępy.
                                  • Gość: do agusi/doora Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 19:18
                                    i znowu door udaje laskę
                                    pisz od kolegi bo widać twoje IP
                                • Gość: Sportowiec Re: Chciałbym przytyć IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.12.09, 19:21
                                  Polecam codziennie piwko i kebab ,bardzo mało ruchu najlepiej
                                  jezdzij tylko samochodem .
                                  • Gość: d Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 20:46
                                    skup si na diecie duzo białka i weglowodanów moze jakas odzywka
                                    masowa
                                    • Gość: agusia Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 21:46
                                      Wypraszam sobie ;p
                                      Agusia to ja ;p
                                      Nie żaden door!
                                      Po prostu go poparłam.
                                      • Gość: krzysiek Re: Chciałbym przytyć IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.09, 11:42
                                        Dzięki za wszystkie wypowiedzi ! Miłego Sylwestra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka