Gość: krzysiek IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 14:56 Wielu z Was chciałoby zgubić niezbędne kg. A ja mam problem. Chciałbym po prostu przytyć. Ma ktoś na to rozsądną dietę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:18 Jedz więcej : -obiadów składających się z mięsa, ziemniaków, sosu - spore porcje -zjadaj więcej niż do tej pory ciast, deserów, słodyczy -chamburger, kebab, frytki odradzam, bo to może zaszkodzić na cholesterol i ogólnie wnętrzności, szybko przytyjesz ale zdrowie Ci wysiądzie -ogólnie mniej ruchu niż do tej pory, żeby nie spalać kalorii -do picia zamiast wody - soki, one ku zdziwieniu , są kaloryczne.... Podsumowując - jedz dużo i mniej się ruszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:21 ale to wszystko, to niezdrowe tycie a nie wzrost masy np. mięśniowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: door Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:30 Po tym wszystkim co Ci zaproponowano,to długo nie pożyjesz.Najrozsądniej idź na siłownię,zacznij ćwiczyć i przy diecie kulturystycznej na pewno przytyjesz.Mi się udało nabrać jakieś 15 kg i dopiero wyglądam jak normalny facet.Przedtem to wyglądałem jak pół faceta.Jakoś mi to zostało i ćwiczę dalej,tak dla zdrowia i samopoczucia.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak tak Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:32 zacznie żreć koksy żeby przyśpieszyć efekt a potem jak przestanie je brać i ćwiczyć, wszystko mu obwiśnie jak 80letniemu dziadkowi. gnatek i kupa wiszącego mięcha. powodzenia. tak tak, słuchaj szaf z siłowni Krzysiek - na pewno dłuuugo pociągniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: door Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:37 Po pierwsze,nie jestem szafą z siłowni,tylko normalnym facetem.Po drugie nikt kolegi nie namawia do brania koksów.Ja tu piszę o zdrowym ćwiczeniu i normalnym jedzeniu.Więc nie siej kolego zamętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maska Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 16:51 nie jestem TWOIM kolegą, to raz dwa - nick, nie świadczy o płci, można się pomylić trzy - oprócz TWOICH jak zawsze najbardziej pożytecznych i najmądrzejszych wpisów, są i będą jeszcze inne ;) Pozdrowienia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Krzyska Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 16:58 Wpierdz....aj ile sie da wszystko co ci się nawinie :) Dasz rade !!! Wierzymy w Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 17:03 Dokładnie... Nie słuchaj (czytaj) doora.... On tu zawsze najmądrzejszego rżnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do yyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:07 Nie dziw sie w koncu door pisal ze przytyl czy przy pakował na siłce 15kg więc pewnie bydlun jest :) i nie lubi sprzeciwu :) A Ty Krzysiu jak pisalem wcześniej wpierdz....aj :) i nie przejmuj sie że nieraz sa wzdęcia :) ups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 17:08 Tak, ale nie wspomniał o koksach, odżywkach i innych wspomagaczach i przyspieszaczach efektu. No ale do tego, to się nikt nie przyznaje;) Tak, jak do łapówek. Wszyscy biorą, ale nikt nic nie wie.;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:10 A Ty dużo bierzesz w łape? I co za kase jesteś wstanie załatwic? :) Pytam z ciekawości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 17:12 Niestety nie wykonuje żadnego zawodu, w którym można by było łapówkę przyjąć ;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:14 aaa rozumiem ty jesteś z tych co dają :) ale nie przejmuj sie może kiedyś sie kolo fortuny odwroci i to Ty bedziesz dostawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 17:39 Oczywiście door ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:45 Nie jestem door . Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 18:00 Nie sądzę, żeby miał przyjaciela, który by go broni na forum ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Chciałbym przytyć IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 17:20 Wezmę sobie do serca niektóre rady i zobaczymy. Problem w tym , że 50 na karku. Nie wszystkie propozycje mogę zaakceptować. Wszystkim dziękuję i pozdrawiam ! P.S. Proszę kłóćmy się na forum ! Najlepszego dla wszystkich na nadchodzący 2010 rok ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Krzyśka Re: Chciałbym przytyć IP: *.146.40.126.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 17:23 Nie przepuszczaliśmy że Ty taki klotliwy koleś jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: door Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 18:11 I tak dwóch idiotów się pokłóciło.Panowie "yyyy" i "do yyyy", czy Wy w szpitalu macie net? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 18:17 Chwilowo... ale cii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 18:21 patrz.pl/filmy/74-letni-japonski-kulturysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 19:16 A moim zdaniem "door" pisze całkiem rozsądnie. Przecież można ćwiczyć bez środków dopingujących. Wystarczy ćwiczyć i odpowiednio się odżywiać. I nie będzie obwisłej skóry. Co najwyżej rozstępy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do agusi/doora Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 19:18 i znowu door udaje laskę pisz od kolegi bo widać twoje IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportowiec Re: Chciałbym przytyć IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.12.09, 19:21 Polecam codziennie piwko i kebab ,bardzo mało ruchu najlepiej jezdzij tylko samochodem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 20:46 skup si na diecie duzo białka i weglowodanów moze jakas odzywka masowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Chciałbym przytyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.09, 21:46 Wypraszam sobie ;p Agusia to ja ;p Nie żaden door! Po prostu go poparłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Chciałbym przytyć IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.09, 11:42 Dzięki za wszystkie wypowiedzi ! Miłego Sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś