Dodaj do ulubionych

Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach?

IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.10, 15:48
Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach takich jak: Origami, Papirus, Dls a
obecnie Tradis, Total z alkoholami? Jeśli znacie jeszcze jakieś to piszcie i o
nich.
Obserwuj wątek
    • trex_1 Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? 03.01.10, 19:04
      Jesli chodzi o hurtownie to polecam Ekobud na wodnej jest tam hurt budowlana
      jesli kupujesz wiecej mozna wynegocjowac niezłe ceny!!!!
      • Gość: Do trexa Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.146.224.219.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 23:00
        Ja za to szerokim łukiem omijam ten Twó Ekobud na Wodnej.
        • Gość: info Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.ip.netia.com.pl 04.01.10, 09:41
          A jak weżmiesz trochę więcej to ci jeszcze coś dopiszą.
    • Gość: miki Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.01.10, 23:26
      Swieckie hurtownie to totalna porazka wszystko tyko na zamówienie a jak
      zapłacisz to mają cie w nosie zero wyboru połowe bym pozamykał bo tylko
      denerwują ludzi zresztą sami się zamkną a do Ekobudu to nawet mój samochód nie
      chce już skręcać bura...wo wielkie.O miłej obsłudze to nie słyszeli nawet w filmach.
      • Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 23:47
        Dla mnie największym problemem świeckich hurtowni jest problem cen. Wcale nie są
        hurtowe. Czy to hurtownia elektryczna, czy papiernicza, czy spożywcza to i tak w
        markecie jest taniej. Od żarówki, po zeszyty i wódkę opłaca się iść do marketów
        ponieważ produkty markowe są tam i tak tańsze. Obsługa zazwyczaj też nie jest na
        najwyższym poziomie. Najgorszy przypadek to taki, w którym personel to starszy
        człowiek (jest nadzieje że ma doświadczenie) palący fajkę i patrzący w monitor
        podczas szukania tego co chcemy kupić.

Dlatego chciałbym byście pisali swoje opinie i "przygody" z tych miejsc. Kto wie
        może powstanie prawdziwa hurtownia oparta na naszych uwagach i sugestiach.
      • Gość: Ekobud nie ładnie Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 07:32
        To że twoje auto nie chce skręcać do Ekobudu to pikuś, ja tam nigdy
        nic nie kupowałem ani nie zamawiałem od początku jak ta a`la
        hurtownia powstała. Nigdy nie było mi tam po drodze. Prowadze roboty
        budowlane. Jakież było moje zdziwienie jak się dowiedziałem że ta
        super obsługa z ekobudu mi rąbie du...e do firm z którymi
        współpracuje że podobno jestem kiepskim płatnikiem. Dziekuje za
        współprace z takimi dziadami jakimi są Ekobud.
        • trex_1 Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? 05.01.10, 21:58
          Pewnie bez powodu dupy ci nierabia skoro bierzesz towar i niepłacisz!!!
          Ja akurat jestem zadowolony z ich usług i nienarzekam fakt ze na niektore
          materiały trzeba czekac bo niema ich na miejscu ,da sie przezyc
          • Gość: Do trexa Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 07:47
            Czytaj ze zrozumieniem kolego,napisałem że nigdy z nimi nie
            wspólpracowałem, parę razy jak się otworzyli to próbowali zrobic
            podchody żebym z nimi współpracował ale nie byłem zainteresowany
            więc chyba stąd ta uprzejmość.
            • trex_1 Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? 06.01.10, 15:40
              Zwracam ci w takim razie honor kolo!!! Powiem ze nigdzie niejest idealnie
              poprostu albo sie trafi albo nie ja wyraziłem zdanie akurat o tej hurtowni.
              • Gość: Kilim Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.146.70.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.10, 20:07
                Również nie podzielam Trex_1 Twojego entuzjazmu co do hurtowni
                Ekobud, pare razy się zawiodłem zwłaszcza na tej super obsłudze.
                • Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.10, 20:19
                  Ale to nie miał być wątek o jednej hurtowni.
    • trex_1 Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? 06.01.10, 20:45
      Co do obsługi tam to sie niewypowiadam raczej nic mi nieprzeszkadzało .
      • Gość: gość Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 12:28
        Ja prawie cały dom wybudowałem na materiałach z EKOBUDU i się na
        nich nie zawiodłem.Co do obsługi to było nie najgożej bo idealnie
        podobno jest tylko w niebie.Osobiście polecam.
        • Gość: Zadowolony Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.147.144.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.01.10, 17:15
          Ja osobiscie polecam hurtownie Węglobud na Witosa i Piostamar w
          Przechowie, dobre zaopatrzenie i miła obsługa.
          • Gość: vegas Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: 109.243.157.* 08.01.10, 21:23
            A ja wam niepolecam hurtowni VOX!! A obsługa to juz w ogole! Ten pieprzony wyłysiały młody łepek przekracza wszsystkie granice! a szef...szkoda gadac!! DO PODSTAWÓWKI JESZCZE RAZ KLAPSY!
            • Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.10, 22:52
              może jednak zrezygnuj z wyzwisk, a skup się na opisaniu sytuacji. co takiego tam
              jest nie tak że uważasz to miejsce za odpychające?
              • Gość: Ziuta Piostamar jest ok... IP: 89.100.5.* 11.01.10, 19:30
                ...przede wszystkim ze wzgledu na fantastyczna obsluge przy okienku... pani Slawko tak trzymac!
                • Gość: Zapytam się Re: Piostamar jest ok... IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.10, 21:29
                  Może ktoś jeszcze wyrazi swoją opinie ??
                  • Gość: budujący hurtownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 21:49
                    a ja polecam dwie hurtownie:Peamco i Gresta w Przechowie.W Peamco
                    dali mi dobre ceny na bloczki i pustaki, przy zakupie wełny na
                    ocieplenia dostałem również rabat. W Greście kupowałem na dach
                    blachodachówkę i rynny w przyzwoitej cenie + wybrane okno Fakro z
                    cennika z 25 % rabatem- jakieś tam promocję łaczone mają.Ogrodzenie
                    też maja mi wyliczyć na wiąsnę...na razie brak kasy...
                    • Gość: zapytam sie Re: hurtownie IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.10, 20:41
                      Ktoś jeszcze się wypowie ??
                      • Gość: geronimo Re: hurtownie IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.01.10, 08:30
                        ja to osobiscie nie polecam piostamaru ani peamco, bida z nędzą
                        • Gość: xcvb Re: hurtownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 12:16
                          jest jakaś z odieżą,konkretnie czy mają skarpetki? taka poważniesza jakaś?
                          • Gość: Zapytam się Re: hurtownie IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 19:58
                            Nikt nie kupuje w hurtowniach ?? To może pracownicy się wypowiedzą ?
                        • Gość: ksdjks Re: hurtownie IP: *.ip.netia.com.pl 29.01.10, 14:09
                          Takie wątki podjudzają tylko do obrzucania błotem "hurtowników".
                          Wszystkie hurtownie w Świeciu są takie jak ich klienci i ich liczba.
                          Powstanie super wyposażona hurtownia, przyjdą, powiedzą, że za
                          drogo, powstanie super tania hurtownia - powiedzą bida z nędzą.
                          Powstanie tania i dobrze wyposażona hurtownia to w tak małym
                          miasteczku jak Świecie i tak nie opłaci się jej utrzymać. Gdyby było
                          inaczej mielibyśmy już tutaj Castoramę, Obi, Ikea itd...
                          Małe miasteczko - małe hurtownie. Ja się nie dziwię, bo im się po
                          prostu nie opłaca.
                          • Gość: karolina Re: hurtownie IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 22:46
                            to niech się zamkną.
                            • Gość: hurt Re: hurtownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 18:21
                              Hurtownia to jest wtedy gdy kupujemy tylko w wielkich ilościach
                              (np.pełne palety) lub jesteśmy stałymi odbiorcami -i wtedy mamy
                              rabat, jak możecie dostać dobrą cenę przy zakupie jednego zeszytu
                              czy paczki np.gipsu. Sama pracuję w hurtowni i mam do czynienia z
                              ludźmi którzy chcą mega rabat na zakup za 100 zł, nasi stali klienci
                              (sklepy detaliczne) mają stałe rabaty 20-30%, ale w ciągu miesiąca
                              muszą brać za min 20 tyś i to się nazywa sprzedaż hurtowa!
                              ja opisałam swoją hurtownię -nie wiem jak jest w innych i jakie
                              trzeba spełniać minimum.
                              • Gość: jan Re: hurtownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 10:15
                                A co powiecie o ROPLASCIE ja uwazam dobra
                                • Gość: jan Re: hurtownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 12:42
                                  No powiedzcie cos o Roplascie czy dalej warto tam zamawiac
                                  • Gość: Do Jana Re: hurtownie IP: *.146.98.236.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.10, 14:49
                                    Roplast to omijam szerokim łukiem,obojetnie czy to hurtownia
                                    materiałów, czy pośrednictwo w oknach,czy posrednictwo w budowie
                                    domu. Popytaj na mieście to ci powiedzą o tej firmie.
                                    • Gość: jan Re: hurtownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 15:02
                                      O jej naprawde we wszystkim tacy slabi a ja jestem z nich bardzo
                                      zadowolony i polecam ta firme wszystko fachowo i kompetentnie
                                      • Gość: Do Jana Re: hurtownie IP: *.146.98.236.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.10, 15:09
                                        Dobre :) Rozbawiłeś mnie.
                                        • Gość: od Jana Re: hurtownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 15:18
                                          A ja mysle ze jestescie konkurentami w tej branzy i dlatego
                                          pozostane przy swoim poprzednim stwierdzeniu ja jestem zadowolony a
                                          wykonywali mi powazne roboty
    • Gość: Miasteczkowy Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.02.10, 22:32
      Jak się zrobi zakupy w Origami, Papirusie czy w Tradisie to pozostaje tylko
      kupić jakiś alkohol w Totalu po to, aby się upić.

A Ty o co pytasz, o to czy warto tam kupować czy pracować. Sprecyzuj pytanie.
      • Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 14:53
        I o jedno i o drugie.

Każda opinia jest interesująca.
        • Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 16:20
          No to może pracownicy się zaczną wypowiadać ??

Gdzie nas zapraszacie na zakupy i do pracy ??
          • Gość: Do Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 11:25
            Pisałeś że zamierzasz sam otworzyć hurtownie w CSW, więc otwieraj i
            nie siej fermentu wśród ludzi. Otworzysz to przyjdziemy zrobimy
            zakupy i opiszemy Twoją super hurtownie, zobaczymy jak wypadniesz.
            • Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 23:04
              Gość portalu: Do Zapytam się napisał(a):

> Pisałeś że zamierzasz sam otworzyć hurtownie w CSW

Gzie ja to napisałem ??
              Jeśli chodzi Ci o to:
              "Kto wie może powstanie prawdziwa hurtownia oparta na naszych uwagach i
              sugestiach." to przeczytaj proszę uważnie. Chodziło mi o to, że dzięki opinią,
              uwagą i sugestią klientów, pracowników, konkurencji może powstać hurtownia (i to
              nie jedna) która będzie trzymała poziom na najwyższym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka