Gość: Zapytam się IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.10, 15:48 Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach takich jak: Origami, Papirus, Dls a obecnie Tradis, Total z alkoholami? Jeśli znacie jeszcze jakieś to piszcie i o nich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trex_1 Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? 03.01.10, 19:04 Jesli chodzi o hurtownie to polecam Ekobud na wodnej jest tam hurt budowlana jesli kupujesz wiecej mozna wynegocjowac niezłe ceny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do trexa Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.146.224.219.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 23:00 Ja za to szerokim łukiem omijam ten Twó Ekobud na Wodnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.ip.netia.com.pl 04.01.10, 09:41 A jak weżmiesz trochę więcej to ci jeszcze coś dopiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.01.10, 23:26 Swieckie hurtownie to totalna porazka wszystko tyko na zamówienie a jak zapłacisz to mają cie w nosie zero wyboru połowe bym pozamykał bo tylko denerwują ludzi zresztą sami się zamkną a do Ekobudu to nawet mój samochód nie chce już skręcać bura...wo wielkie.O miłej obsłudze to nie słyszeli nawet w filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.10, 23:47 Dla mnie największym problemem świeckich hurtowni jest problem cen. Wcale nie są hurtowe. Czy to hurtownia elektryczna, czy papiernicza, czy spożywcza to i tak w markecie jest taniej. Od żarówki, po zeszyty i wódkę opłaca się iść do marketów ponieważ produkty markowe są tam i tak tańsze. Obsługa zazwyczaj też nie jest na najwyższym poziomie. Najgorszy przypadek to taki, w którym personel to starszy człowiek (jest nadzieje że ma doświadczenie) palący fajkę i patrzący w monitor podczas szukania tego co chcemy kupić. Dlatego chciałbym byście pisali swoje opinie i "przygody" z tych miejsc. Kto wie może powstanie prawdziwa hurtownia oparta na naszych uwagach i sugestiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekobud nie ładnie Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 07:32 To że twoje auto nie chce skręcać do Ekobudu to pikuś, ja tam nigdy nic nie kupowałem ani nie zamawiałem od początku jak ta a`la hurtownia powstała. Nigdy nie było mi tam po drodze. Prowadze roboty budowlane. Jakież było moje zdziwienie jak się dowiedziałem że ta super obsługa z ekobudu mi rąbie du...e do firm z którymi współpracuje że podobno jestem kiepskim płatnikiem. Dziekuje za współprace z takimi dziadami jakimi są Ekobud. Odpowiedz Link Zgłoś
trex_1 Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? 05.01.10, 21:58 Pewnie bez powodu dupy ci nierabia skoro bierzesz towar i niepłacisz!!! Ja akurat jestem zadowolony z ich usług i nienarzekam fakt ze na niektore materiały trzeba czekac bo niema ich na miejscu ,da sie przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do trexa Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.10, 07:47 Czytaj ze zrozumieniem kolego,napisałem że nigdy z nimi nie wspólpracowałem, parę razy jak się otworzyli to próbowali zrobic podchody żebym z nimi współpracował ale nie byłem zainteresowany więc chyba stąd ta uprzejmość. Odpowiedz Link Zgłoś
trex_1 Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? 06.01.10, 15:40 Zwracam ci w takim razie honor kolo!!! Powiem ze nigdzie niejest idealnie poprostu albo sie trafi albo nie ja wyraziłem zdanie akurat o tej hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilim Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.146.70.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.01.10, 20:07 Również nie podzielam Trex_1 Twojego entuzjazmu co do hurtowni Ekobud, pare razy się zawiodłem zwłaszcza na tej super obsłudze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.10, 20:19 Ale to nie miał być wątek o jednej hurtowni. Odpowiedz Link Zgłoś
trex_1 Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? 06.01.10, 20:45 Co do obsługi tam to sie niewypowiadam raczej nic mi nieprzeszkadzało . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 12:28 Ja prawie cały dom wybudowałem na materiałach z EKOBUDU i się na nich nie zawiodłem.Co do obsługi to było nie najgożej bo idealnie podobno jest tylko w niebie.Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.147.144.5.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.01.10, 17:15 Ja osobiscie polecam hurtownie Węglobud na Witosa i Piostamar w Przechowie, dobre zaopatrzenie i miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vegas Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: 109.243.157.* 08.01.10, 21:23 A ja wam niepolecam hurtowni VOX!! A obsługa to juz w ogole! Ten pieprzony wyłysiały młody łepek przekracza wszsystkie granice! a szef...szkoda gadac!! DO PODSTAWÓWKI JESZCZE RAZ KLAPSY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.10, 22:52 może jednak zrezygnuj z wyzwisk, a skup się na opisaniu sytuacji. co takiego tam jest nie tak że uważasz to miejsce za odpychające? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Piostamar jest ok... IP: 89.100.5.* 11.01.10, 19:30 ...przede wszystkim ze wzgledu na fantastyczna obsluge przy okienku... pani Slawko tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytam się Re: Piostamar jest ok... IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.10, 21:29 Może ktoś jeszcze wyrazi swoją opinie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budujący hurtownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 21:49 a ja polecam dwie hurtownie:Peamco i Gresta w Przechowie.W Peamco dali mi dobre ceny na bloczki i pustaki, przy zakupie wełny na ocieplenia dostałem również rabat. W Greście kupowałem na dach blachodachówkę i rynny w przyzwoitej cenie + wybrane okno Fakro z cennika z 25 % rabatem- jakieś tam promocję łaczone mają.Ogrodzenie też maja mi wyliczyć na wiąsnę...na razie brak kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytam sie Re: hurtownie IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.10, 20:41 Ktoś jeszcze się wypowie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Re: hurtownie IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.01.10, 08:30 ja to osobiscie nie polecam piostamaru ani peamco, bida z nędzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvb Re: hurtownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 12:16 jest jakaś z odieżą,konkretnie czy mają skarpetki? taka poważniesza jakaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytam się Re: hurtownie IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.10, 19:58 Nikt nie kupuje w hurtowniach ?? To może pracownicy się wypowiedzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksdjks Re: hurtownie IP: *.ip.netia.com.pl 29.01.10, 14:09 Takie wątki podjudzają tylko do obrzucania błotem "hurtowników". Wszystkie hurtownie w Świeciu są takie jak ich klienci i ich liczba. Powstanie super wyposażona hurtownia, przyjdą, powiedzą, że za drogo, powstanie super tania hurtownia - powiedzą bida z nędzą. Powstanie tania i dobrze wyposażona hurtownia to w tak małym miasteczku jak Świecie i tak nie opłaci się jej utrzymać. Gdyby było inaczej mielibyśmy już tutaj Castoramę, Obi, Ikea itd... Małe miasteczko - małe hurtownie. Ja się nie dziwię, bo im się po prostu nie opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: hurtownie IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.01.10, 22:46 to niech się zamkną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurt Re: hurtownie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 18:21 Hurtownia to jest wtedy gdy kupujemy tylko w wielkich ilościach (np.pełne palety) lub jesteśmy stałymi odbiorcami -i wtedy mamy rabat, jak możecie dostać dobrą cenę przy zakupie jednego zeszytu czy paczki np.gipsu. Sama pracuję w hurtowni i mam do czynienia z ludźmi którzy chcą mega rabat na zakup za 100 zł, nasi stali klienci (sklepy detaliczne) mają stałe rabaty 20-30%, ale w ciągu miesiąca muszą brać za min 20 tyś i to się nazywa sprzedaż hurtowa! ja opisałam swoją hurtownię -nie wiem jak jest w innych i jakie trzeba spełniać minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: hurtownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 10:15 A co powiecie o ROPLASCIE ja uwazam dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: hurtownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 12:42 No powiedzcie cos o Roplascie czy dalej warto tam zamawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Jana Re: hurtownie IP: *.146.98.236.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.10, 14:49 Roplast to omijam szerokim łukiem,obojetnie czy to hurtownia materiałów, czy pośrednictwo w oknach,czy posrednictwo w budowie domu. Popytaj na mieście to ci powiedzą o tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: hurtownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 15:02 O jej naprawde we wszystkim tacy slabi a ja jestem z nich bardzo zadowolony i polecam ta firme wszystko fachowo i kompetentnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Jana Re: hurtownie IP: *.146.98.236.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.10, 15:09 Dobre :) Rozbawiłeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od Jana Re: hurtownie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.10, 15:18 A ja mysle ze jestescie konkurentami w tej branzy i dlatego pozostane przy swoim poprzednim stwierdzeniu ja jestem zadowolony a wykonywali mi powazne roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasteczkowy Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.swiecie.vectranet.pl 04.02.10, 22:32 Jak się zrobi zakupy w Origami, Papirusie czy w Tradisie to pozostaje tylko kupić jakiś alkohol w Totalu po to, aby się upić. A Ty o co pytasz, o to czy warto tam kupować czy pracować. Sprecyzuj pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 14:53 I o jedno i o drugie. Każda opinia jest interesująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 16:20 No to może pracownicy się zaczną wypowiadać ?? Gdzie nas zapraszacie na zakupy i do pracy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 11:25 Pisałeś że zamierzasz sam otworzyć hurtownie w CSW, więc otwieraj i nie siej fermentu wśród ludzi. Otworzysz to przyjdziemy zrobimy zakupy i opiszemy Twoją super hurtownie, zobaczymy jak wypadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapytam się Re: Jakie macie zdanie o Świeckich hurtowniach? IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.10, 23:04 Gość portalu: Do Zapytam się napisał(a): > Pisałeś że zamierzasz sam otworzyć hurtownie w CSW Gzie ja to napisałem ?? Jeśli chodzi Ci o to: "Kto wie może powstanie prawdziwa hurtownia oparta na naszych uwagach i sugestiach." to przeczytaj proszę uważnie. Chodziło mi o to, że dzięki opinią, uwagą i sugestią klientów, pracowników, konkurencji może powstać hurtownia (i to nie jedna) która będzie trzymała poziom na najwyższym. Odpowiedz Link Zgłoś