uczciwa22 18.01.10, 14:34 Witam, Poszukuje pracy w zawodzie sprzedawca. Posiadam wykształcenie średnie- technik handlowiec. Jeśli ktoś ma jakieś oferty lub wie gdzie potrzebuja kogoś do pracy proszę o informacje. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magister Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 14:39 ja mam wyższe i też szukam :) powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magister inżynier Re: SZUKAM PRACY IP: *.chello.pl 18.01.10, 17:35 To tak jak ja :) wyższe techniczne i nic :) powodzenia na rynku pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SZUKAM PRACY IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.10, 18:41 trzeba było wybrać odpowiedni kierunek studiów ja mam aż za dużo pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xxx Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 18:49 ale ja nie mam zamiaru zarabiać dupą tak jak ty tylko głową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SZUKAM PRACY IP: *.chello.pl 18.01.10, 18:54 Odpowiedni kierunek? A może odpowiednie znajomości? Bo sam kierunek, nawet najlepszy, na pewno nie pomoże w znalezieniu pracy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuk Re: SZUKAM PRACY IP: 81.219.81.* 18.01.10, 18:59 a ja mam wykształcenie tylko średnie, pracy pełno i kasy jak lodu!!! heheh Odpowiedz Link Zgłoś
uczciwa22 Re: SZUKAM PRACY 18.01.10, 19:17 Ja piszę naprawde poważnie. Jestem załamana, bo nie moge znaleźć pracy. Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nieuk od ja Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 23:28 to gdzie tej pracy pełno, daj jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: SZUKAM PRACY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 02:21 Ja do pewnego momentu wierzyłem, że jak się ma dobre kwalifikacje, to i o przyzwoitą pracę nie będzie trudno, niestety ostatnio rzeczywistość brutalnie werfikuje moje poglądy. Prawda jest taka, że cały czas przede wszystkim znajomości odgrywają największą rolę. Jeśli dodać do tego tragiczną obecnie sytuację na rynku pracy, oficjalnie spowodowaną kryzysem (?), to już w ogóle czarna rozpacz człowieka ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: SZUKAM PRACY IP: *.chello.pl 20.01.10, 14:50 No właśnie, podaj namiary gdzie w naszym mieście potrzebują do pracy? Poza murarzami, stolarzami i fryzjerkami??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: SZUKAM PRACY IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.10, 15:08 Tutaj potrzebują do pracy www.stralfors.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś