Dodaj do ulubionych

Zespół Weselny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 15:55
Poszukuje zespołu na wesele ze świecia lub okolic. Proszę o nazwy
zespołow najlepiej z jakims kontaktem, linkiem. Wpisujcie wszystkie
jakie znacie...
Obserwuj wątek
    • Gość: wilus Re: Zespół Weselny IP: *.ip.netia.com.pl 19.01.10, 17:12
      Racz ruszyć leniwą dupę i przeczytać wątki, w których wałkowano już
      ten temat kilka razy.
      • Gość: Przemek Re: Zespół Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 17:50
        Dokładnie, tyle tych tematów już było...
        • Gość: piotr Re: Zespół Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 18:15
          ja miałem wesele w zeszłym roku. grał zespół kasandra i krzysztof . goście i my
          również byliśmy zadowoleni. było super. kontakt znajdziesz w necie w google.
          • Gość: xxx Re: Zespół Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 19:06
            Tak posłuchaj sobie na ich stronie tych fałszów.
    • Gość: kuku Re: Zespół Weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.10, 11:21
      Mam pytanie do osób, które były na weselu, gdzie grał Krzysztof i
      Kasandra. Czy oni faktycznie tak fałszują? Czy tylko z tymi
      nagraniami jest coś nie tak? Widziałam jedną płytę z wesela gdzie
      grali i bardzo mi sie podobało, jednak po tych próbkach co
      usłyszałam na stronie to sama nie wiem.. :/ Która wersja jest
      prawdziwa?
      • Gość: znam i słyszałem Re: Zespół Weselny IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 14:47
        Do Kuku.Proponuję posłuchaj na żywo.Każdy ma różny gust.Mogą Ci się spodobac.Nie
        wierz w opinie innych na forum roi się od konkurencji która obrabia dupę a sami
        grają o wiele gorzej.
    • Gość: pani młoda Re: Zespół Weselny IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.10, 21:56
      O Boże to co usłyszałam to po prostu PROFANACJA! Takie wykonanie utworów powinno
      być karalne. Czy Oni mają błony na uszach i nie słyszą siebie czy też są tak
      bardzo zakochani w swoich głosach? A może Kasandra i Krzysztof takim wykonaniem
      piosenek nabijają się z potencjalnych odbiorców i klientów?! Dziękuję moim
      znajomym, że polecili mi inny ale profesjonalny zespół na moje wesele i było
      cudownie. Pozdrawiam zespół!
    • Gość: Romana polecam! Re: Zespół Weselny IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.01.10, 22:20
      Słuchajcie ludzie! Zespoły weselne to już przeżytek! Teraz na
      weselach grają DJ-e. Ja miałam ślub 3,5 roku temu, ku przerażeniu
      rodziców, na przekór wszystkim zamówiliśmy DJ-a z Bydgoszczy - pana
      Romana. Jego usługa kosztowała tyle, ile wówczas zespół weselny.
      Widzieliśmy nagranie wesela naszych znajomych z Bydgoszczy, na
      którym on grał i powiedzieliśmy: "Tak! To jest to!" Pan Roman
      wcześniej nie grał w Świeciu, u nas pierwszy raz. Goście byli
      sceptycznie nastawieni, mówili: "no cóż, zobaczymy, co z tego
      będzie". A było? REWELACJA!!! Nie da się opisać! My zadowoleni,
      goście wybawieni, zabawa udana. Nie wiem, czy gra jeszcze na
      weselach, ale znalazłam kontakt do niego:

katalog.pf.pl/Bydgoszcz/Romeo-Sound-Przedsiębiorstwo-Handlowo-Usługowe-Roman-Cabaj-F7375698G0B2038-m19.html

POLECAM!
      • Gość: df Re: Zespół Weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 11:47
        Profesjonalna fotografia ślubna ->
        www.danielfrymark.com
        • Gość: Michał Re: Zespół Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 12:03
          Wypowiadam się jako pan młody sprzed roku , akurat tak się składa że grał u
          mnie zespół Kasandra i Krzysztof i uważam ten zespół za bardzo dobry . Potrafią
          rozbawić ludzi , mają z wszystkimi gośćmi doskonały kontakt, a najważniejsze
          śpiewają na żywo a nie tak jak np zespół ADMIX ze Świecia . Oczepiny były
          szałowe. Po weselu wszyscy goście , no i my oczywiście byli bardzo zadowoleni.
          Nie wiem o co chodzi z z tymi beznadziejnymi komentarzami , podejrzewam że są to
          "koledzy" z innych zespołów lub ludzie którzy się bardzo nudzą w domu. Osobiście
          szczerze polecam zespół . Z tego co wiem grają już ładnych kilka lat i robią to
          dobrze. A nawiązując jeszcze raz do dziwnych negatywnych komentarzy to proszę ,
          niech ci wszyscy którzy nie znają się na muzyce i podają się za fałszywych
          znawców , niech zajmą się innymi tematami , jak np: JAK MAM ZMĄDRZEĆ !!!???
    • Gość: PIOTr Re: Zespół Weselny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 11:49
      Zespol MAXI z okolic Świecia www.zespolmaxy.zespoly-weselne.pl tam wszystko
      mozna znalesc ja wlasnie ich tam znalazlem beda grali na moim weselu
      • Gość: laskowik Re: Zespół Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 19:30
        Wokalistka, to chyba do opery mydlanej by się nadawała. I znowu ktoś się źle
        wyraża o kolejnym zespole. Ale, takie prawa forum.
        • Gość: Zespol MAXI Re: Zespół Weselny IP: *.tktelekom.pl 04.02.10, 15:59
          TO moze ty kolego pokazesz swoje umiejetnosci wokalne zapraszam :)
          • Gość: rudy warkocz Re: Zespół Weselny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 16:12
            Skoro pamiętasz dokładnie jak śpiewała Kasandra, tzn. że fałszowała na tym
            weselu, to chyba jako jedyna to pamiętasz i pewnie nic nie piłaś.
            Większość gości była narąbana i nikt nie skupiał się na barwie głosu czy jego
            czystości, tylko na tym, by się dobrze wybawić.
            Ma grać muzyczka, skoczna i rytmiczna. A kto wyje, to po paru głębszych - nie ma
            znaczenia :P hihi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka