Gość: gosc IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.02.10, 19:44 Witam. Mam do was pytanie. Czy bylibyście zainteresowani małym salonem spa w Świeciu?? Na początek miałaby być to sauna fińska i jakuzzi. Piszcie co sądzicie o takim pomyśle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ashtar Re: Małe spa w Świeciu IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.02.10, 19:49 Sauna jest na Hali sportowej na siłowni,jakuzzi na świeckim basenie.Pomysł dobry,ale nie sadze żeby sie przyjął.Myśl dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista Re: Małe spa w Świeciu IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 22:48 Jak nie mówię po fińsku to też mogę do tego spa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Małe spa w Świeciu IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.02.10, 10:23 Myślę że to jest nie zły pomysł , sam nawet kiedyś myślałem o takim interesie. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Małe spa w Świeciu IP: *.chello.pl 07.02.10, 11:10 Również uważam, że pomysł może być dobry. Życzę znalezienia dobrej lokalizacji i sukcesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Małe spa w Świeciu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 11:33 Dlaczego małe spa? Albo z prawdziwego zdarzenia, z rozmachem, z pełnym zakresem usług, albo szkoda zachodu, bo będzie porażka. Małe, drobne propozycje się nie sprawdzają, ludzie jak płacą to oczekują dużo więcej, w jednym miejscu, z odpowiednim zapleczem, obsługą i jakością usług. W mieście jest dużo "małych" propozycji, a ludzie korzystają z "dużych" w innych miastach. Zastanów się nad dużym spa, bo to może być strzał w dziesiątkę. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi00 Re: Małe spa w Świeciu IP: 83.238.157.* 07.02.10, 11:36 Myślę,że jeśli już to niech ma większy zakres usług typu:sauna, jackuzi, masaż itp, wtedy być może ma szansę na przetrwanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Małe spa w Świeciu IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.02.10, 18:44 zasadniczo nie dysponuje zbyt duża kasą wiec sauna i jacuzzi to początek... w niedługiej przyszłości pewnie w tym samym miejscu pojawi się solarium zwykłe i natryskowe, masaże, zabiegi pielęgnacyjne dla całego ciała, a oferta samych saum powinna być wzbogacona o łaźnie, basen i balie zewnętrzną. takie plany, o ile będzie jakikolwiek zysk z samej sauny i jacuzzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Małe spa w Świeciu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.10, 20:12 Odradzam wszelkie prowizorki i tymczasowe rozwiązania, to odpycha ludzi. Lokal też nie powinien być przypadkowy, ciągłe przebudowy, remonty i zmiany też nie przyciągną klientów i w ogólnym rozrachunku wychodzi znacznie drożej niż raz a porządnie. Nie jest to takie proste, ale są chęci i pomysł a to już coś. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi00 Re: Małe spa w Świeciu IP: 83.238.157.* 07.02.10, 20:14 Jeżeli w rozsądnych cenach to pewnie tak:-) Odpowiedz Link Zgłoś