Dodaj do ulubionych

kebab trojan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 19:32
ostatnio stwierdzam ze ten caly trojan zszedl na psy kiedys to warto bylo tam
isc cos zjesc a teraz to koniecznosc jak jestem głodny na miescie .Jak sa
jeszcze te młodsze panie to jest znośnie ale jak jest obsłga troche starsza to
tragedyja pełno ogorkow kiszonych i w ogole wszystko sie rozsypuje. Mam taka
cicha nadzieje ze bedzie jak kiedys na poczatku, choc nadzieja matka głupich:(
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: kebab trojan IP: *.chello.pl 09.02.10, 19:36
      początki zawsze są lepsze, lokal chce nabyć klienta więc się stara,
      później niestety bardzo często się to zmienia...dawno nie byłem w
      trojanie, jednak zawsze jadałem tam według mnie najlepsze kebaby w
      mieście.
    • Gość: edek Re: kebab trojan IP: *.ip.netia.com.pl 09.02.10, 19:48
      mieso jest okropne ..zylaste jakies tluste ..
      nie to co na poczatku.
      ceny przystepne byly ,a teraz ..?
      • Gość: staly klient Re: kebab trojan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 23:27
        No ja rowniez sie nacialem; kurde wczesniej takie kebaby, ze naprawde mozna bylo sie najesc i smakowalo calkiem calkiem, ale teraz...
        No rzeczywiscie, jeszcze jak te dziewczyny mlode robia to nawet to jakos wyglada i smakuje, ale jak jest ta druga zmiana (baby z minami, jakby za kare tam pracowaly) to lepiej tam nie wchodzic.
        Wlasnie mialem ostatnio przypadek - niemily z reszta, kiedy byly akurat te panie z "drugiej zmiany". Byla godzina 20.45 , no gora 20.50 - wchodzac grzecznie zapytalem czy czynne , jedna z pan odpowiedziala "oczywiscie, prosze". Posiedzielismy moze z 10minut przy kebabie z miesem pelnym chrzastek a tu panie zaczynaja sprzatanie; wszystkie krzesla do gory, obmiatanie wokol itd...

Pol biedy juz to zachrząstniałe mieso, ale sprzatanie jak jeszcze klienci siedza i jedza jest conajmniej niegrzeczna. Powiem wiecej, jedna z pan byla na tyle bezczelna, ze oparla sie o pobliski stolik i czekala az wyjdziemy - dajac nam w chamski sposob do zrozumienia, ze mamy spie#dalac. No chyba cos tu nie gra.
        Pomijam juz kolejny fakt, iz wielka czcionka jest wyraznie napisane czynne do 24, a nizej jest podobno cos dodrukowane,ze do 22. Mimo to, pora, o jakiej tam bylismy to gora do 21.30...

Szkoda,ze tak sie popsuli, podobno wlasciciel duzo miesza, ale jak jest rzeczywiscie - nie wiem... Pamietam, ze tam jednego czasu drzwi sie nie zamykaly, klientow od groma, a dzis pojedyncze jakies grupki tam zachodza i wychodza coraz czesciej z niesmakiem.

Szkoda...
        • Gość: Luis Fabianooo Re: kebab trojan IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.02.10, 00:13
          Od kilku miesięcy nie bywam w tym lokalu, tj. od czasu kiedy mi jedyny facet za
          ladą podał spaloną zapiekankę i bezczelnie bez słowa podsunął do zjedzenia. Po
          mojej interwencji z łaską oddał mi pieniądze i bez słowa przepraszam poszedł na
          plotki na zaplecze. A odnosnie kebaba to wg mnie najlepszy obecnie kebab w
          mieście można skosztować w pizzeri Ola:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka