Gość: katie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 14:24 Gdzie jest ta sala zabaw dla dzieci i co oferuje? płatne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Chatka Puchatka??? IP: *.147.19.118.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.10, 15:51 Koło Jaśnina płatne 9 zł na godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.02.10, 19:02 A gdzie w Świeciu jest JAŚNIN ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Chatka Puchatka??? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.10, 21:23 Dla jakiej granicy wiekowej jest to przystosowane?czy dla powyzej roczku rowniez?Rodzice musza tam zostac ,czy moga zostawic tam dzieci i po godzinie odebrac?Z gory dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:38 jaśmin to chińska restauracja i znajduje sie kolo stokrotki (dyskoteka):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama Re: Chatka Puchatka??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.10, 10:08 Co do przedziału wiekowego, to myślę, że przeznaczone jest to dla troszkę większych dzieci, może już takich trzylatków. Nie można tam zostawić dziecka samego, dziecko musi być z opiekunem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashtar Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.02.10, 19:15 Za godzine płaci sie 7zł,za 2 12zł.Mamy mogą wypić kawe przy stoliku(z plastikowego kubka:-/) dzieci w tym czasie szaleją w małpim gaju.Wiek dziecka od roczku w zwyz (chociaż były dzieci mniejsze).Ogólnie fajna miejscówka,tylko ta kawa:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:59 Kawa ma byc, jak sanepid da pozwolenie. Ale ogolnie fajne miejsce, na pewno dzieci moga sie tam swietnie bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Chatka Puchatka??? IP: 83.238.159.* 19.02.10, 07:59 Chcę iść z synkiem do Chatki Puchatka ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji w jakich godzinach jest otwarte. Może ktoś się orientuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.02.10, 19:17 plastikowe kubki można przeboleć(teraz mają takie z uszkiem,dużo lepsze),ale kawa?! Kupcie ekspres do kawy jak nie macie środków to czajnik bezprzewodowy i sypaną/rozpuszczalna kawe.Te kawy 3w1 i 2w1 to nie kawy tylko napój kawowy:-/ Poza tym dajcie wiecej kolorowych czasopism,może jakies ciasto do kawy zacznijcie sprzedawac chocby na plastikowych/papierowych talerzykach.Pamietajcie ze to miejsce równiez dla rodziców.Mamy przychodzą z koleżankami i swoimi dziecmi i fajnie jest poplotkowac przy dobrej kawie i ciachu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi30only Re: Chatka Puchatka??? 24.02.10, 20:48 to miejsce dla dzieci !!!!!!! a ty jak chcesz się kawy z koleżanką napic to idz do KAWIARNI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Chatka Puchatka??? IP: 81.219.90.* 24.02.10, 21:00 I tak to jest Świeciakom dogodzić. Dajcie właścicielowi szansę. Niech rozkręci ten biznes to pewnie i kawiarenka przy "krainie puchatka" powstanie. Jak już ktoś wspominał, uzyskanie zgody na chociażby najmniejszy obiekt gastronomiczny trochę trwa. Spokojnie! Powstrzymajcie się na razie od niepochlebnych komentarzy. Tym bardziej, że w Świeciu nie ma innej oferty atrakcji dla najmłodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama Re: Chatka Puchatka??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.10, 10:10 Godziny otwarcia: pon - pt 12:30 - 19:30, sob - ndz 11:00 - 19:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:47 Dla sprostowania,"KRAINA PUCHATKA" mieści się przy ul.Wyszyńskiego 15 [pawilon handlowy na Mariankach 1 piętro,obok dyskoteki Stokrotka} Sala przeznaczona jest dla dzieci do 12 roku życia,można wyprawić dziecku urodziny,czynne 7 dni w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:53 Jest już stronka--www.krainapuchatka.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 11:32 weszłam na stronę krainy puchatka i co? NIC! podane są godziny otwarcia i bardzo ładny zresztą obrazek! GRATULUJĘ! Jak dopracujecie strone to wtedy to nagłaśniajcie bo trochę to "niedoskonałe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudzio Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.02.10, 19:27 Wybaczcie. To moja wina. Strona już istnieje. Są wszystkie informacje mam nadzieję. Jeżeli nie ma słucham. Proszę o podpowiedź. Z poważaniem Marcin Dudkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudzio Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.02.10, 19:30 Nie chatka puchatka. Chociaż to brzmi super. Strona nazywa się krainapuchatka.eu. Zapraszam Serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 19:39 Oglądałem galerię i szału nie ma.Za podobną kwotę w Grudziądzu jest sporo większa atrakcja.No ale nie każdy ma ochotę na wyjazd.Ja osobiście wybieram Grudziądz,ale życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chatka Puchatka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 14:11 nadal nie ma strony:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.02.10, 13:16 Zainstaluj przeglądarkę Mozilla Firefox. Z resztą kto używa Internet Explorer. Proponuję zamianę na bezpieczniejszą przeglądarkę. Proszę tu jest link: www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasdk Re: Chatka Puchatka??? IP: 81.219.90.* 23.02.10, 14:28 Ja również byłam w Grudziądzu i w Bydgoszczy w tego typu obiektach, ale nie spodziewajmy się, że w naszym malutkim Świeciu będziemy mieli tych samych rozmiarów "krainę puchatka". Cieszę się, że w ogóle coś takiego powstało, na pewno skorzystam. Gratuluję pomysłodawcom, założycielom i życzę powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Chatka Puchatka??? IP: *.146.198.193.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 22:27 brawo Tomek rozkręcaj się sami nic nierobią innych krytykują i biadolą początki są trudne będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.02.10, 14:33 Popieram Andrzeja jakby ludziom ze Świecia płacili za krytykę to mielibyśmy bardzo bogate miasto .Wiecznie się coś nie podoba a to to a to tamto .Ludzie są zawistni bo nie wpadli na ten pomysł wcześniej . Opanujcie się .......,,Ja i tak pojadę do Grudziądza ...?,,To sobie jedź zapłać za paliwo stój w korkach i zrób wszystkim nazłość ba.r..e :( .Potem się dziwić ,że w Świeciu nic niema jak takie b.r..y mając coś pod nosem jadą nie wiadomo gdzie .Żenada i jeszcze się z tym obnoszą na forum jakby było się czym chwalić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chatka Puchatka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 15:18 Żenująca to jesteś Ty.Ja wolę dać memu dziecku pełnię zabaw,a nie tylko namiastkę.A gdzie pojadę to moja sprawa,o tobie nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Chatka Puchatka??? IP: *.147.6.181.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.10, 18:25 JA pamiętaj że nie każdego stać na takie wyjazdy myśle że oddaj dziecku całe serce ale ty wolisz część serca zostawić na forum i wprowadzać się w zły stan psychiczny miłej zabawy z dzieckiem wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.02.10, 18:46 Jak twoja sprawa to poco się rozpisujesz na forum ....Moim zdaniem zazdrościsz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Chatka Puchatka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 19:05 mowcie co chcecie, ja uwazam, ze chatka puchatka jest strzalem w dziesiatke :)) dzieciaki sa zachwycone :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Chatka Puchatka??? IP: *.147.6.181.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.10, 19:44 POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozol Re: Chatka Puchatka??? IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.02.10, 22:25 Dzisiaj miałem ta przyjemność być z moim dzieckiem w krainie PUCHATKA bardzo nam się podobało.Ktoś akurat wyprawiał tam urodziny swojej pociechy,widziałem zachwyt w oczkach tych bawiących dzieci.Na pewno urodziny swojego dziecka też tam wyprawie.Nie dam zarobić konkurencji skoro wiele atrakcji mamy na miejscu."GRATULUJE POMYSŁU" Odpowiedz Link Zgłoś