Gość: telemina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:10 Co myślicie na ten temat? Jakie są Wasze odczucia po tragedii, żałobie narodowej i po jej zakończeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: idź stąd Re: Tragedia pod Smoleńskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 19:37 nie zawracaj głowy tylko idź tam -> Tragedia w Smoleńsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robota Re: Tragedia pod Smoleńskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 12:07 ja nie czuję nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Tragedia pod Smoleńskiem IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.04.10, 14:47 Nie czujesz nic bo nie masz ani rozumu anie serca...żyjesz jak roślinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemina Re: Tragedia pod Smoleńskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 10:57 do "idź stąd" : dzięki, szukałam podobnego wątku ale nie znalazłam. jeśli zawracałam ci głowę to po co piszesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Tragedia pod Smoleńskiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 11:57 Wszyscy nabijali się z kaczorka a teraz jest bohaterem...? Cały swój elektorat walczył z ruskimi a lizał rów amerykanom a teraz ruscy oddają mu cześć a amerykanie mają go w dupie - dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd Re: Tragedia pod Smoleńskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:54 propisdzielce i tak inaczej to sobie wytłumaczą. Amerykanie zlali pogrzeb, bo.... akurat mieli wizytę u dentysty heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Tragedia pod Smoleńskiem IP: *.xdsl.centertel.pl 26.04.10, 15:05 Popieram wypowiedz 666 Odpowiedz Link Zgłoś