Dodaj do ulubionych

lepper na prezydenta!!

IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 19:08
ja jestem ZA . co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: lepper na prezydenta!! IP: *.centertel.pl 26.04.10, 19:21
      wystarczjąco dużo jest komedii w polityce i jeszcze tego przestępcy
      tylko brakuje...
      • Gość: dżon Re: lepper na prezydenta!! IP: 83.238.157.* 26.04.10, 20:47
        Myślę,że poparcie dla niego będzie liczone w promilach.On też ma chyba w sobie
        sporo promili,że wierzy w sukces wyborczy.
        • Gość: palikota proponuje Re: lepper na prezydenta!! IP: *.tktelekom.pl 27.04.10, 15:50
          kasy ma dość to moze nie bedzie kradł a i wesoło bedzie
          • Gość: Szczerze Re: lepper na prezydenta!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 19:35
            Obojętnie kto będzie prezydentem i premierem-a wiecie czemu??już
            tłumacze-Platforma Obyewatelska już wszystko posprzedawała ,
            sprywatyzowała to co szło i już gorzej w Polsce być nie może.
            • Gość: nie kcem Re: lepper na prezydenta!! IP: 82.197.176.* 27.04.10, 19:47

> już tłumacze-Platforma Obyewatelska już wszystko posprzedawała ,
              > sprywatyzowała to co szło i już gorzej w Polsce być nie może.

To przypomnij sobie przedświąteczne kolejki za pomarańczami. Przypomnij sobie
              wyroby czekoladopodobne i buty na kartki. Przypomnij sobie 15-letnie oczekiwanie
              na mieszkanie, samochody na talony i cięcie kolorowej krepy, żeby mieć czym dupę
              wycierać. Zapewne tych czasów nie pamiętasz (bo pewnie na świecie cię jeszcze
              nie było) dlatego takie głupoty wypisujesz. Gorzej może być zawsze. I to tak, że
              nawet ci się to nie śniło.
              • Gość: Szczerze Re: lepper na prezydenta!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 19:51
                NIe pisze o komunie-z którą zresztą Tusk tak bardzo walczyć nie
                chciał.Ale nie wiem co gorsze Komuna czy PO...
                • Gość: alik Re: Tylko Jarosław IP: 83.238.157.* 27.04.10, 20:26
                  1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem
                  2. Nie będzie koalicji z Samoobroną
                  3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
                  4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w
                  Polsce uczestniczyć nie będziemy
                  5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy
                  sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS
                  6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy
                  opozycji w latach 70
                  7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.
                  8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.
                  9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
                  10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
                  11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
                  12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje.
                  13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).
                  14. Zredukujemy administrację państwową
                  15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.
                  Dla mnie, raz dane słowo, jest święte...
                  (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)
                  • Gość: hmm Re: Tylko Jarosław IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 23:11
                    Pamiętam debate Tusk Kaczyński-co ma mi Pan do zarzucenia mówi
                    Kaczyński-Tusk myśli i mówi-"Pan zobaczy jak za Pana rzódów jabłka
                    podrożały-o 20 groszy",a potem jakie jest bezrobocie.A teraz się
                    pytam Pana Tuska-niech mi Pan powie,szczerze-co za Pana rządów nie
                    podrożało!!!???wszystko i to potężnie!!Bezrobocie dużo większe niż
                    za PiSu.Brzydze się PO!!a ludzi któzy na nich głosują mi poprostu
                    żal!!
                  • Gość: Fakty Re: Tylko Jarosław IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 23:14
                    Takie dane"rząd znowu sprzedaje"dochodzą do Nas codziennie:np z dziś:
                    gielda.onet.pl/52-mld-zl-przychodu-z-prywatyzacji-w-pierwszym-kwa,18726,3216158,1,news-detal
    • Gość: Komentarz Re: lepper na prezydenta!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 23:16
      przykładowy:
      gielda.onet.pl/forum.html?
      discId=8298219&threadId=69042558&AppID=324#forum:MSwzMjQsOCw2OTA0MjU1
      OCwxODEwODIyODMsODI5ODIxOSwwLGZvcnVtMDAxLmpz
    • Gość: kolejny Re: lepper na prezydenta!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.04.10, 19:56
      komentarz..od dziś codziennie będe was informował jak POpaprańcy
      niszczą Polske i jak Irlandia się tworzy..
      biznes.onet.pl/kolejne-redukcje-zatrudnienia-w-firmach-z-wojewodz,18563,3216503,1,prasa-detal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka