Gość: lepper's fan!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 19:08 ja jestem ZA . co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: lepper na prezydenta!! IP: *.centertel.pl 26.04.10, 19:21 wystarczjąco dużo jest komedii w polityce i jeszcze tego przestępcy tylko brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżon Re: lepper na prezydenta!! IP: 83.238.157.* 26.04.10, 20:47 Myślę,że poparcie dla niego będzie liczone w promilach.On też ma chyba w sobie sporo promili,że wierzy w sukces wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palikota proponuje Re: lepper na prezydenta!! IP: *.tktelekom.pl 27.04.10, 15:50 kasy ma dość to moze nie bedzie kradł a i wesoło bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczerze Re: lepper na prezydenta!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 19:35 Obojętnie kto będzie prezydentem i premierem-a wiecie czemu??już tłumacze-Platforma Obyewatelska już wszystko posprzedawała , sprywatyzowała to co szło i już gorzej w Polsce być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kcem Re: lepper na prezydenta!! IP: 82.197.176.* 27.04.10, 19:47 > już tłumacze-Platforma Obyewatelska już wszystko posprzedawała , > sprywatyzowała to co szło i już gorzej w Polsce być nie może. To przypomnij sobie przedświąteczne kolejki za pomarańczami. Przypomnij sobie wyroby czekoladopodobne i buty na kartki. Przypomnij sobie 15-letnie oczekiwanie na mieszkanie, samochody na talony i cięcie kolorowej krepy, żeby mieć czym dupę wycierać. Zapewne tych czasów nie pamiętasz (bo pewnie na świecie cię jeszcze nie było) dlatego takie głupoty wypisujesz. Gorzej może być zawsze. I to tak, że nawet ci się to nie śniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczerze Re: lepper na prezydenta!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 19:51 NIe pisze o komunie-z którą zresztą Tusk tak bardzo walczyć nie chciał.Ale nie wiem co gorsze Komuna czy PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Tylko Jarosław IP: 83.238.157.* 27.04.10, 20:26 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w więzieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Tylko Jarosław IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 23:11 Pamiętam debate Tusk Kaczyński-co ma mi Pan do zarzucenia mówi Kaczyński-Tusk myśli i mówi-"Pan zobaczy jak za Pana rzódów jabłka podrożały-o 20 groszy",a potem jakie jest bezrobocie.A teraz się pytam Pana Tuska-niech mi Pan powie,szczerze-co za Pana rządów nie podrożało!!!???wszystko i to potężnie!!Bezrobocie dużo większe niż za PiSu.Brzydze się PO!!a ludzi któzy na nich głosują mi poprostu żal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakty Re: Tylko Jarosław IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 23:14 Takie dane"rząd znowu sprzedaje"dochodzą do Nas codziennie:np z dziś: gielda.onet.pl/52-mld-zl-przychodu-z-prywatyzacji-w-pierwszym-kwa,18726,3216158,1,news-detal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentarz Re: lepper na prezydenta!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.04.10, 23:16 przykładowy: gielda.onet.pl/forum.html? discId=8298219&threadId=69042558&AppID=324#forum:MSwzMjQsOCw2OTA0MjU1 OCwxODEwODIyODMsODI5ODIxOSwwLGZvcnVtMDAxLmpz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny Re: lepper na prezydenta!! IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.04.10, 19:56 komentarz..od dziś codziennie będe was informował jak POpaprańcy niszczą Polske i jak Irlandia się tworzy.. biznes.onet.pl/kolejne-redukcje-zatrudnienia-w-firmach-z-wojewodz,18563,3216503,1,prasa-detal Odpowiedz Link Zgłoś