Gość: sąsiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 12:57 od kilku dni trzeba w Chełmnie na noc okna zamykać, taki smród z celulozy zawiewa. Znowu im te bakterie poginęły w oczyszczalni? wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przejezdnyludz Re: smród z celulozy IP: *.tvk.torun.pl 27.06.10, 13:32 ostanio przejezdzalem z 20 m od oczyszczlni normalnie oczy lzawia, tak syfi sam amoniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jADJ Re: smród z celulozy IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 17:46 Ja przejeżdżam kilka razy dziennie koło oczyszczalni i nigdy nie było aż tak źle, jak to opisujesz. Oczy łzawią? Nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slugers Re: smród z celulozy IP: *.devs.futuro.pl 27.06.10, 13:34 ja wiem to, ze powinni zamontowac tam takie filtry zeby juz nie smierdzialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw Re: smród z celulozy IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.06.10, 17:44 jak bys sasiedzie nie zuwazyl to jest wyzej watek o tym wiec po co zakladasz dwa razy to samo nie warto czasem poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z dupy ci smierdzi Re: smród z celulozy IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.06.10, 23:06 śmierdzi uwazaj bo zdechniesz... nie zauwazylam! gazy złowonne! a jak mondi robi imprezy daje prace ok.900osobom to dobrze!? w takich czasach pozwolic sobie na kary w zw. z zanieczyszczaniem srodowiska to po prostu nie do pomyslenia ze str. tej firmy. wiec sie zastanow. czy ktos widzial obok mondi oczyszczalnie sciekow ! moze ona wali co?!!?!?! i poczytaj prosze o odpowiedizalnosci spolecznej przedsiebiorstw! o polityce jakosci bhp. durniu narzekajcy a jak z sulnowka babmber wyrzucal mega gnoj to ci nie smierdzialo?! nie smierdzi!!!!!!! !! !! !! ludzie w autobusach sklepach smierdza! i pewnie Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzprzejezdny Re: smród z celulozy IP: *.tvk.torun.pl 28.06.10, 18:48 szanowny z dupy smierdzacy: skoro mondi jest tak dobre i prace daje i kaszanke z pasztetowa i bulke to moze pozwolic im na wieksza swobode wisla jest niedaleko - moze tam zaczna wylewac swoje odpady? tym bardziej, ze potem to splynie i macie z glowy. nie ma co bic poklonow firmie, ktora daje prace - daja prace i za nia placa. a skoro syfia to i powinni dbac by syfic mniej, a takze miasto powinno o to zadbac. amen. az mi sie nie chce wraca do domu w ten syf bury. Odpowiedz Link Zgłoś