Gość: kasia IP: *.chelmno.mm.pl 13.07.10, 14:46 Witam. Czy robiła któraś z Was makijaż permanentny w studio urody&spa w świeciu? Jeśli tak, to proszę o opinie bo mam zamiar się wybrać;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czytelniczkaa Re: Makijaż permanentny 13.09.10, 11:11 Moja mama ma taki makijaż już od 3 miesięcy i jest bardzo zadowolona. Wygląda rewelacyjnie. Faktycznie, zabieg jest bolesny, ale jak to mówią "dla urody warto pocierpieć" ;) Opuchlizna schodzi w ciągu kilku dni i możesz się cieszyć ślicznym wyglądem :) Jest to jednak poważna sprawa i należy iść do dobrego specjalisty, bo będziesz nosić ten makijaż przez kilka lat :) Podobno w Warszawie jest fajny ośrodek, który robi ładny makijaż permanentny New Look :) Tu masz ich stronkę, jakbyś była zainteresowana: instytut-urody.com/ Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Makijaż permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 07:21 z tego co wiem nie tylko tam w świeciu robią makijaż permanentny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Re: Makijaż permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 07:23 Kosmetyczka na ul. Klasztornej równiez wykonuje makijaż permanentny osobiście nie byłam, ale może warto spytać o opinie osób które tam były, piszcie koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uroda ..... Re: Makijaż permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 09:36 A nie lepiej wykonać sobie samej makijaż permanentny, swojskim sposobem jak robila to moja babcia. Dzisiaj ma juz 92 lat a posiada cere jak pupa niemowlaka (no wiek robi swoje-może wyglada tak w70%). Prosty sposób, metoda naparu ziół. Metody konencjonalne są bardzo proste i co najważniejsze, bardzo skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Makijaż permanentny IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 16:02 moje kolezanki robiły makijaz permanentny .jedna robiła usta na ogrodowej -wygląda super a druga robiła kreski na powiekach na klasztornej tez super -troche wyszły za długie ale to moje zdanie jej sie podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Makijaż permanentny IP: *.146.232.186.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.09.10, 21:54 a co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choco Re: Makijaż permanentny IP: *.sggw.waw.pl 12.12.10, 21:09 Trzeba się też zorientować czy biorą odpowiedni wywiad medyczny. Bo jak przeczytałam na stronie www.bezopryszczki.pl jak się ma opryszczkę to zaraz po zabiegu może spowodować rozlanie sie makijażu :/ Odpowiedz Link Zgłoś