Gość: mlody swiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 22:48 Hej, co myslicie o studiach w tej szkole? Super byloby miec uczelnie pod nosem, bez jakis dojazdow, cudowania... Mial ktos z Was z nimi juz stycznosc? Jakies opinie? Jak wykladowcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Wyższa Szkoła Języków Obcych w CSW - opinie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 18:24 Kadra na pewno jest dobra, bo przyjeżdżają wykładowcy z Torunia, Bydgoszczy, Poznania i Gdańska, a nie wiem czy nie skądś jeszcze... Dobra uczelnia, przedmioty muszą być zgodne z wymogami ministerstwa, więc nie ma jakichś obaw, że program będzie byle jaki. I nie ma tutaj zastosowania pogląd, że jak się płaci, to się wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: Wyższa Szkoła Języków Obcych w CSW - opinie! IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.10, 19:05 >>FORUMOWICZ pisze: taki wątek już był tu ostatnio forum.gazeta.pl/forum/w,327,110330933,,Kierunki_studiow_i_studium_na_terenie_swiecia.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Wyższa Szkoła Języków Obcych w CSW IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 20:16 Prawda był podobny wątek, ale zawsze warto podkreślić, że WSJO to szkoła na poziomie. Super wykładowcy, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vnx Re: Wyższa Szkoła Języków Obcych w CSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 20:21 A ja mam inne pytanie - czy Ktoś może mi polecić jakąś szkołę językową w regionie (dobrą i stosunkowo blisko), gdzie nauczę się porządnie języka angielskiego? Tak, bym mógł np. podjąć naukę od 1 września (czyli praktycznie "od zaraz" i przy systematycznej pracy dobrze się tego angielskiego nauczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wyższa Szkoła Języków Obcych w CSW IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 20:26 Ale jaką szkołę, poziom podaj. Chodzi o średnią, wyższą, czy taki kurs w "szkole językowej". WSJO prowadzi tzw. rok 0, szkołę językową, wyrównującą poziom, może przyjść każdy. A później albo studiować w WSJO lub w innej. Można nie podejmować nauki wcale. Odpowiedz Link Zgłoś