Dodaj do ulubionych

Auto do ślubu

IP: 82.146.246.* 16.08.10, 22:00
Witam, szukam autka do ślubu i przez przypadek znalazłam reklamę takiej firmy Tekst linka
Miał ktoś od nich auto? Interesuje mnie to cabrio, fajne autko i takie stylowe. Dzięki za info, pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Auto do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 22:35
      ja znam tylko coś takiego www.czarnaperla.host4u.pl
      • Gość: Adam Re: Auto do ślubu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.08.10, 08:54
        Znajomi mieli auto z tej firmy delta z bydgoszczy, byli bardzo zadowoleni.
        Najlepiej zadzwonić i zapytać. Milego dnia.
        • Gość: ... Re: Auto do ślubu IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.08.10, 11:42
          tanie-wesela.pl/wynajem_samochodow.php
          • Gość: panna mloda Re: Auto do ślubu IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.10, 13:38
            a gdzie wypozyczaja powozy?ciechocinek czy gdzies blizej
            • Gość: widziałem Re: Auto do ślubu IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.10, 14:01
              Powozy raczej gdzieś blisko, bo chyba 2 tyg. temu, widziałem parę
              młodą, która jechała białą dorożką. Nie sądzę, żeby te dwa czarne
              konie, ciągnęły ją aż z Ciechocinka.
              • Gość: panna mloda Re: Auto do ślubu IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.10, 15:26
                bym wolala biale konie.nie wiesz u kogo ten slub?z jakiej parafi?w swieciu
                widziales?
                • Gość: widziałem Re: Auto do ślubu IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.10, 16:59
                  Tak, w Świeciu. Nie wiem z jakiej parafii ani kto to był. Widziałem
                  to koło kasyna.
                  • Gość: do Panny Mlodej Re: Auto do ślubu IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 17.08.10, 19:27
                    biala bryczka byla ze Swietego od Pana Mieczyslawa Jarzembskiego tel. 0512208519
                    pozdrawiam
                • Gość: bryczka Re: Auto do ślubu IP: *.tktelekom.pl 17.08.10, 19:36
                  Pan z miejscowości Święte ma konie i bryczkę. Tydzięń temu moja
                  siostra nią do ślubu jechała. W dwa konie 1500 zł w cztery 2500.
                  Wrazenia niezapomiane polecam
                  • Gość: elvis Re: Auto do ślubu IP: 92.48.88.* 17.08.10, 19:55
                    masz racje
                    w tym szczegolnym dniu
                    w bialej kreacji
                    z makijazem robionym przez ponad pol godziny
                    zapach zalatujacy z konskich dup, to zaiste niezapomniane wrazenia
                    :))))))))))))
                    • Gość: bryczka Re: Auto do ślubu IP: *.tktelekom.pl 17.08.10, 20:39
                      Elvis a co ty wiesz o koniach?????? żałosne są Twoje informacje na
                      temat zapachów z końskich dup.A od Ciebie to wróbelki kloce
                      odnoszą???? Konie przynajmniej mają abezpieczone odbyty i jak już
                      coś..... to wpada do worka szczelności worka stomijnego jeśli w
                      ogóle wiesz co to jest. Nikt nie karze Tobie wybierać bryczki.Może
                      lepszy byłby trabant lub wołga????To indywidualna sprawa pary
                      młodej . a kareta .... hmmm nawet kiedy pada jest szczelnie
                      zamknięta i o wiele przyjemniej tam niż jazda choćby okleoaną
                      limuzyną.
                      • Gość: elvis Re: Auto do ślubu IP: 92.48.88.* 17.08.10, 23:53
                        nie widziałem żeby te konie miały przy dupach jakieś worki :)
                        taki dziwny widok na pewno nie uszedlby mojej uwadze
                        że końskie dupy śmierdzą łajnem to przecież oczywiste
                        nikt im dupy nie myje po każdym sraniu
                        zastanów się co ty za brednie wypisujesz :)
                    • Gość: panna mloda Re: Auto do ślubu IP: *.ip.netia.com.pl 17.08.10, 21:18
                      dziekuje za informacje.zastanowie sie jeszcze bo chyba jednak nie chcemy z moim
                      przyszlym mezem smierdziec konskimi odchodami;(ale bym sie czula jak ksiezniczka
                      juz sama nie wiem
                      a sluchajcie biale koniki tez mozna?albo kuce?bo to chyba mniejszy smrod by byl?
                      • Gość: jasne Re: Auto do ślubu IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.08.10, 00:35
                        glupia jestes smrod to smrod z male j czy duzej dupy
                        • Gość: gosc Re: Auto do ślubu IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 18.08.10, 01:31
                          konie sa czyste i nie czuc zadnego konskiego lajna. nie sluchaj takich glupot.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka