Gość: my IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 17:41 kilka tygodni zaginął nasz kocur, być może ktoś go znalazł? Czarno biały, uszy duże i białe, jedna poduszka łapki czarna, bardzo nieufny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: my Re: zaginął kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 17:59 zdjęcieTekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: zaginął kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:03 coś mi nie wyszło Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: zaginął kot IP: 83.238.159.* 27.09.10, 18:05 ale wychudzony ;/ nie dziwota ze uciekl ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąk Re: zaginął kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 19:32 normalny kot pajacu, koty uciekają, ale ty to pewnie nawet na mrówkach się nie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: zaginął kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 19:56 jak mają dobrze, to niby czemu mają uciekać? a poza tym,jak jest nieufny to jakim cudem poszedł do kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łapok Re: zaginął kot IP: 89.231.151.* 27.09.10, 21:22 Kot może uciec, bo w przypadku gdy jest to samiec, może mieć potrzebę kontaktu w innymi kotami, a także przedłużenia gatunku. Wtedy zwierzak będzie uciekał "oknami i kominem", żeby tylko się wydostać ;p. Chyba, że był wykastrowany. A może po prostu ma taki charakter, że chciał poznać nowe miejsca i się zgubił, ktoś go wypłoszył... nastała noc i stracił już orientację . Możliwości jest wiele, więc nie zarzucaj właścicielowi, że był zaniedbany, bo tego nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryzli Re: zaginął kot IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.09.10, 23:36 Szukaj go w restauracji chińskiej,może już został podany na talerzyku z zupką bambusową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: got Re: zaginął kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 09:06 łapok popieram to co napisałeś, widac że jako jedyny tutaj wiesz cos o zwierzętach, nie tak jak reszta głąbów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: zaginął kot IP: 109.243.8.* 28.09.10, 10:49 Dziś przejeżdżałam koło Oddziału XVI na terenie szpitala psychiatrycznego i widziałam podobnego kotka, którego dokarmiają ludzie (karma leży przy wejściu), może to wasza zguba... Proponuję sprawdzić. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresiarz Re: zaginął kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 08:53 dzis wyjąłem podobna kicie z pyska mojego amstafa ale nie wiem czy dasię ją słożyć do kupy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: zaginął kot IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.10.10, 13:31 Idz rano pod kiosk ruchu przy ul. Krausego 19 na przeciw zamknietej pijalni piwa. Tam zawsze rano zbierają się koty z całych Marianek, bo pani z kiosku dokarmia ich mlekiem. Może tam znajdziesz swojego uciekiniera Odpowiedz Link Zgłoś