Dodaj do ulubionych

Auto-Tiger na Witosa

IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 16:41
Czy to dobry mechanik jest ? Czy ktoś robił u niego rozrząd i głowicę? Czy drogi czy tani?
Obserwuj wątek
    • Gość: Smbd Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.swiecie.vectranet.pl 30.09.10, 19:36
      Z pol roku temu sprawdzalem cene mobila 5w50 4l i podziekowalem. Olej kupilem gdzie indziej 70zl taniej.
      • Gość: gosc Re: Auto-Tiger na Witosa IP: 188.33.66.* 30.09.10, 21:32
        witam z czystym sumieniem ni epolecam zgarnął kupe kasy a samochód nadal nie chodzi mało tego nawet nie ma chęci zajrzeć co uczynił !!! papudrak
        • Gość: kierowca Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.147.43.41.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.12.10, 12:29
          nie polecam. 3 razy samochod tam byl, za kazdym razem niby cos robili, kase wzieli a samochod dalej nie naprawiony. Za trzecim razem to juz nie zaplacilam, samochod zabralam do innego mechanika i teraz jest ok:)
    • Gość: e39 Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.tvgawex.pl 01.10.10, 19:01
      Tak czytam wasze posty i się nie dziwię, że blachy CSW stoją u naszych mechaników. W CCH koło CPN myjnia+sklep(części taniej niż na allegro)+naprawa i klient zadowolony. Komputer - zaznaczam komputer a nie laptop z dronki albo sresko i kabelek od pana Heńka za 3zł na Klamrach AUTO-HOBBY. Polecam, zresztą terminy mówią same za siebie u nich. Przykład robocizny e34 wszyscy twierdzili że 2 dni roboty wymiana tulei tylnej belki (CSW - tam pracowałem) w CCH koło CPN w 4 godziny!!!!!!!!!!! było zrobione.
      • Gość: ja Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 13:44
        Dziwne nie dziwne ale blachy CCH stoja tez i w świeckich warsztatach i to bardzo czesto gdyz jeżdząc do pracy mijam warsztat. Wiec autoreklama
    • Gość: cnv Re: Auto-Tiger na Witosa IP: 81.219.90.* 16.10.10, 10:06
      Na pewno jest tani bo ceny maja najnizsze w Świeciu. Co do jakosci wykonywanych uslug to nie mam pojecia.
    • Gość: bzyk Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 23:56
      trzy razy miałem u nich auto i jestem zadowolony- nie wiem o co ta awantura
      • Gość: sf Auto-Tiger na Witosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 13:43
        Ja byłem ze skrzynią biegów, ale gość rozkładał ręce i odjechałem z kwitkiem. Naprawiają metodą prób i błędów te auta, które potrafią.... Nie polecam
        • Gość: Roman Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.swiecie.vectranet.pl 17.10.10, 19:05
          kolega miał tam auto, drobna rzecz, naprawa za około 150-200zł max, po nich musiał jechać do innego mechanika i sumarycznie wyszło koło 1000zł. Koniecznie żądajcie rachunków bo tak jakoś zapominają o tym a później jest problem. Kumaty mechanik jest 200 metrów dalej naprzeciwko Stacji ale niestety złotówa z niego niesamowita. Polecam mechanika w Przysiersku.
          • Gość: Henryk Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.10, 11:18
            Kupowalem u nich klocki i tarcze i jestem zadowolony. Ceny dobre i czesci na gwarancji. Kiedys zamowilem zly filtr paliwa do mojego fiacika, nie bylo problemu ze zwrotem. Polecam.
            • Gość: sf Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 19:31
              żeby pomylić filtr do auta - żenada, bo to mechanicy teoretycy
              • Gość: Henryk Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 22:21
                To ja pomylilem a nie oni... Chcialem to mialem
    • Gość: pipi Re: Auto-Tiger na Witosa IP: 109.243.17.* 27.10.10, 19:19
      pracownicy bez wykształcenia i bez ubezpieczenia,cały czas uczą się na błędach,tylko nazwa jak pewex,reklama dobra na wszystko,chcesz oddać samochód w celu przeprowadzenia na nim eksperymentów to twoja sprawa,ilość klientów świadczy o marce
    • Gość: u Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 21:00
      Zostawilem tam samochod na wymiane skrzyni. Samochod otrzymalem z powrotem tego samego dnia.. Jestem ogolnie zadowolony z obslugi jak i z ceny.
      pozdrawiam i polecam
    • Gość: tw Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.10.10, 13:06
      napewno, bo ja nie mam zdania w tym temacie
      • Gość: wojt Re: Auto-Tiger na Witosa IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.11.10, 17:38
        Nie polecam. Dałem samochód do naprawy i odebrałem jeszcze bardziej zepsuty. Wzięli kasę i jak przyjechałem że coś nie gra po ich naprawie to umyli ręce. To amatorzy, omijajcie ich z daleka no chyba że później chcecie samochód oddać tylko na szrot albo płacić wielkie pieniądze za naprawę u kogo innego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka