rudapetarda 18.01.11, 14:00 Witam czy ktoś z użytkowników Vectry ostatnio zauważył zmniejszenie transferu w sieci p2p? Wydaje mi się, że dziady zaczęli blokować p2p więc jestem ciekawy czy u kogoś występuje taki sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ian-usz Re: Vectra i p2p 19.01.11, 14:39 mam nadzieję że nie ma to nic wspólnego z nielegalną wymianą plików ... Odpowiedz Link Zgłoś
lamparcicho Re: Vectra i p2p 22.01.11, 14:54 witam, mam to samo - prędkość na p2p to 20-30 KB/s w ciągu dnia, w nocy można wyciągnąć max łącza czyli sytuacja jest taka, jak przez wiele miesięcy było całą dobę, nie wiem co się dzieje - czy to awaria czy celowe ograniczenie; jeśli wprowadzili ograniczenie to sprawa wędruje do UKE, piszcie skąd jesteście, jeśli macie ten problem Jawor, dolnośląskie Odpowiedz Link Zgłoś
kulunkele Re: Vectra i p2p 28.01.11, 00:07 Czy wy w ogóle wiecie na jakiej zasadzie działa p2p? Nie ważne jaki macie internet, ważne jak szybko i ile osób wam wysyła... To tak jakbyście mieli ferrari i narzekali na nie że ledwo jedzie bo jest korek... Odpowiedz Link Zgłoś