Dodaj do ulubionych

Plaża WOPR Tleń

16.07.11, 15:25
Prezes wulgarny..atmosfera do bani..!! Krzyczeć na klientów i stwierdzić, że Mu nie zależy na ludziach?? Długo nie utrzyma plaży skoro Mu nie zależy na plażowiczach.. Coś tu chyba nie jest w porządku.. ;/ Jechać żeby Prezes zepsuł urlop.. Sądziłam, że powinno zależeć na klientach, a nie obrażać ludzi i unosić się..wyzywać od idiotów itd., oj już tam mnie nie zobaczą..byłam świadkiem jak krzyczy na starszą kobietę, która od czerwca stała z campingiem i od razu zaczął wulgarnie wyzywać, że źle się ustawiła..a warunki?? jak dla Spartan!! Te ubikacje?? Za to mam płacić?? Cena jak na innych ośrodkach..a warunki koszmarne..umywalkę zrobić w prysznicu?? Nawet nie da się zamknąć drzwi od WC..to jest parodia..pająki..ściany brudne..coś tu chyba jest nie tak..plaża piękna..ale nic poza tym.. ;(
Obserwuj wątek
    • lulka91 Re: Plaża WOPR Tleń 16.07.11, 15:26
      aha..bym bardzo prosiła żebyś ktoś z gazety się tym zajął..i zainteresował ;)
      • sharkcsw Re: Plaża WOPR Tleń 16.07.11, 19:51
        www.swiecie24.pl/index.php?search=
        to jest link do lokalnej gazety powodzenia.
    • sharkcsw Re: Plaża WOPR Tleń 16.07.11, 19:43
      Osobiście polecam Ośrodek w Decznie zmienił sie właściciel i obecnie wszystko modernizuje jest nowe wc.
    • piotrotes Re: Plaża WOPR Tleń 02.08.15, 11:55
      Widać nie wiele zmieniło się od tamtego czasu. Prostactwo pełną parą. I traktowanie ludzi jak psy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka