23.07.11, 12:51
dostalem mandat za nie wykupiony bilet podjechalem do biura aby go zaplacic ale pani nie miala wydac ze 100zl. i powiedziala mi ze musze opuscic biuro wyjsc na zewnatrz zeby ona mogla zmienic pieniadze bo nie zostawi mnie w biurze miedzy czasie przyszla inkasentka do biura ale ta pani tez nie mogla sobie poradzic ze zmiana pieniedzy czy miala powod mnie wypraszac z biura?
Obserwuj wątek
    • ziom57 Re: mandat 23.07.11, 15:14
      A chciałaś być sama w biurze?.
    • lobo-lobo Re: wezwanie do opłaty dodatkowej 24.07.11, 07:18
      Nie mandat, a wezwanie do opłaty dodatkowej (a napisane jak byk na kwicie co niosłaś). Lepiej wyjść samemu rozmienić i tak 25 zł miałaś już zapewnione do zapłaty. Też bym na jej miejscu nikogo nie zostawiał w biurze. Nie rób z tego wielkiej afery jeżeli obsługa prosi Cię o opuszczenie na chwilę pomieszczenia.
    • zana781 Re: mandat 24.07.11, 10:39
      A ja uwazam inaczej.Obsluga biura WINNA byc przygotowana na to, ze nie kazdy przyjdzie z odliczona kwota.
      Zachowanie pani z biura jak z PRL-u.
      • adam69swiecie Re: mandat 25.07.11, 16:39
        Za PRL-u pani by z tobą nie dyskutowała nie masz to zap..rdalaj zmienić bo tu nie bank
        • sssylunia0 Re: mandat 02.08.11, 14:55
          Tak jak Pan Ochroniarz z Drogerii Rossmann zakłada, że wszyscy kradną i trzeba klientom dyszeć na kark, tak Pani z biura założyła, że zagrożone są jej rzeczy osobiste typu torebka, sprzęt biurowy czy długopis:)
          Da się przeżyć i odpowiedz sobie na pytanie czy Ty byś kogoś zostawiła na max.5min. w swoim biurze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka