oko-24 04.08.11, 11:09 co sądzicie oo tym elektryku??? osobiście nie poznałem większego partacza, do tego jest nie miły, chamski i lekceważący klientów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata-88 Re: elektryk wojtas 04.08.11, 12:41 miałem z nim trochę przygód ale ogólnie autko chodzi, cenowo też mnie nie zszokował. Wiem jedno, nie można przy nim być zbyt wybrednym, trzeba konkretnie i krótko opisać problem jaki występuje, zapytać się go czy się tego podejmie (to bardzo ważne) i z góry zapytać i oczekiwać wyceny (oczywiście usługi) oraz gwarancji. Po naprawie masz prawo zażądać od niego faktur bądź paragonów za zakupione części oraz pokazania tych które uległy awarii i które wymienił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anoda-k Re: elektryk wojtas 04.08.11, 21:54 Nie polecam. Opisałam problem najlepiej jak umiałam. Kazał dać zaliczkę 700zł na część, która się zepsuła i muszę wymienić. Wydało mi się drogo, odmówiłam. Kupiłam cześć w sklepie internetowym za mniej niż połowę bo za 299zł+koszt przesyłki i 3dni później zawiozłam do wymiany. Wymienił, okazało się, że nadal nie działa i to nie ta cześć jest popsuta, powiedział, że dalej robił nie będzie, bo on nie ma na tym zarobku. Jasne, jak tak przycina na częściach. U elektryka pod Grudziądzem okazało się, że trzeba wymienić bezpiecznik i zaizolować kabelek, bo to on robił spięcie, cały koszt elektryka pod Grudziądzem 50zł. Odpowiedz Link Zgłoś
arkada21 Re: elektryk wojtas 05.08.11, 13:44 miałem problem z zafirą b 2008r serwis Opla w Bydgoszczy rozkładał ręce.Oferowali wymiane modułów za kilka tysięcy złotych i nie dawali gwarancji że będzie dobrze. W firmie u Pana Tomka Wojtas naprawili mi to w ciagu tygodnia. Nawet nie smiałem pytać ile to bedzie kosztowało chciałem mieć auto sprawne, przed naprawą dostałem mniej wiecej kalkulacje kosztów i przewidywaną usterkę. Miło mnie zaskoczylł informacja że samochód jest naprawiony za dużo mniejszą kwotę. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś