magdalencja90 08.02.12, 12:16 witam Panstwa serdecznie szok do czego to doszlo ! powinna sie wstydzic a nie chwalic Nie wiem po co takie rzeczy opisuja szok www.pudelek.pl/artykul/38120/musi_jesc_mniej_niz_500_kalorii_dziennie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkamocna1 Re: szok 08.02.12, 14:49 Po to żeby zaraz młode dziewczyny stwierdziły - "Wow! Ale talia! Nie będę już w ogóle nic jeść, to może też będe taką miała i od razu zostanę supermodelką!!". Masz rację, to szok i jakieś nieporozumienie. Nie chodzi juz nawet o jej "talię", ale o całe ciało, które wygląda jak wycięte ze zdjęcia z Auschwitz... I jaki jest cel w jej promowaniu?! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 08.02.12, 20:49 nie wiem po co promowac takie cos ? popieram Twoje slowa dobrze ze sa tacy ludzie co mysla rozsadnie o takich sprawach bo swiat sie przewraca dogory nogami . nie docenia sie pieknosci tylko promuje dziwactwo . pozdrawiam cie serdecznie wielkamocna Odpowiedz Link Zgłoś
vanmakaron Re: szok 08.02.12, 16:37 Nie wiesz po co takie rzeczy opisują?To ja Ci to napiszę:po to,żeby takie siksy jak Ty się tym podniecały.Zareagowałaś dokładnie tak,jak tego sobie życzą wydawcy "Pudelka". Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: szok 08.02.12, 18:42 :))) Pokazują to po to, żeby tłuste babska miały kontrargumenty w dyskusji nt. dbania o kształtną i zgrabną sylwetkę. Szczególnie te ważące pod 80 kg przy wzroście 165 cm udające, że szczuplejsze od nich są tylko anorektyczki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 08.02.12, 20:46 witaj kulfon ! czego ja sie spodziewalam przeciez ty nic innego nie umiesz powiedziec na ten temat zaraz sie znowu zacznie przezywanie puszystych od grubasow i jeszcze gorzej i zmyslone opowiesci o chuderlaku co piecze ci placki Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: szok 08.02.12, 22:33 Gruba baba to gruba baba! Żadne "puszysta" tego nie zmieni, bo wszyscy wiedzą jakie zwały tłuszczu i nieatrakcyjne kształty kryją się pod tym określeniem. :) Tak jak ty nie potrafisz sobie odpuścić regularnego promowania swoich nieapetycznych rozmiarów, tak ja na pewno nie będę tobie wtórował. Czyżby mąż przestał się interesować cielskiem, że wracasz na forum z tematem swojego wyimaginowanego piękna? :) Łatwiej jest schudnąć, niż swoim żałosnym jęczeniem przekonać wszystkich wokół, że gruba babska są pociągające. :P Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 08.02.12, 23:09 ja nic nie promuje kulfon tylko sie sprzeciwiam promowaniu dziwactwa . ja wiem ile jestem warta nie musisz o tym decydowac mowilam ci juz ze moj maz mnie kocha i docenia i szanuje wszyscy juz wiemy ze dla ciebie ktos komu nie wystaja kosci nie bedzie pociagajacy ! ale to dla ciebie kulfon ! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 08.02.12, 20:50 ja sie tym nie podniecam vanmakaron i nie jestem siksa tylko mnie oburza promowanie dziwactwa i ze sie nie docenia prawdziwej piekonosci . o to mnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: szok 08.02.12, 22:37 > tylko mnie oburza promowanie dziwactwa i ze sie nie docenia prawdziwej piekono > sci . o to mnie chodzi Zamiast pisać ciągle o tym na forum, idź sobie popłakać do kącika. :P Przestań przekonywać ludzi, że grubasy są atrakcyjne. Ludzie mają swoje preferencje - odmienne od twoich i twojego męża. Jeśli tak ci się podoba twoja masa i rozmiary, to ciesz się tym, a nie żałośnie o tym mendzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
klub_przyjaciol_franglesow Re: szok 08.02.12, 23:13 Kulfon - zamknij ty w końcu do ku... nędzy mordę!!! A ty laska przestań takich idiotów i nieudaczników życiowych prowokować durnymi tematami. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 08.02.12, 23:17 witam cie serdecznie ! chcialam po ludzku porozmawiac z innymi kobietami i normalnymi mezczyznami na ciekawy temat i nie zawolalam kulfona do rozmowy . sam jak zwykle zaczepia i szuka pretekstu zeby powytykac rozne rzeczy i sie wyzyc na mnie tylko czekam az zacznie swoja spiewke jaki to on idelany i ta jego kobieta jaka szczupla pfff Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: szok 09.02.12, 08:11 > Kulfon - zamknij ty w końcu do ku... nędzy mordę!!! Ooo... Jest i jeden szczekający, który nawet nie odróżnia komunikacji werbalnej od dyskusji tekstowej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 08.02.12, 23:13 nie mam o co plakac bo to nie ja choruje tylko te kosciotrupy wlasnie kulfon dobrze mowisz ludzie maja swoje preferencje . i malo kto sie zgadza wlasnie z twoimi preferencjami Uwierz mi kto jest najwieksza sexbombom ? merlin monroe ktora nie miala mini rozmiaru 36 Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: szok 09.02.12, 08:07 > kto jest najwieksza sexbombom? "Sexbombom"? Naucz ty się "końcówków i odmianów"! :P Chyba, że tłuszcz zamiast kory mózgowej, nie przyjmuje do wiadomości nic, oprócz informacji z Pudelka. :))) > merlin monroe ktora nie miala mini rozmiaru 36 Nie miała też 80 kg przy 165 cm. :P Dobrze, że nie podałaś jako przykładu wzoru "piękna" z obrazów Rubensa. :) MM to relikt przeszłości. Dzisiaj byłaby taką samą "seksbombą", jak Jennifer Lopez - czyli jedynie w kategorii "wielka dupa". :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 09.02.12, 18:51 juz daj sobie spokoj Pograzasz sie kulfon znajac zycie jak kazdy mezczyzna dlabys sie pokroic zeby twoja kobieta miala taki tylek jak pani lopez A ze nie ma to znowu zaczynasz swoje obrazanie i wyzywanie Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: szok 10.02.12, 08:27 > jak kazdy mezczyzna dlabys sie pokroic zeby twoja kobieta miala ta > ki tylek jak pani lopez Są zgrabne tyłeczki i są wielkie dupy. Nie bez powodu okrzyknięto jakiś czas temu JL, jako właśnie właścicielkę tej drugiej. Twoje chore przekonanie o tym, że faceci lubią widzieć przed sobą zad wielki jak beczka, nadaje się tylko do leczenia. :P Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 12.02.12, 15:36 jak ty obrazasz nawet taka laske sexbombe jak jenifer lopez to na prawde to ty musisz sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 12.02.12, 15:46 specjalnie dla ciebie znalazlam wymiary najsexsowniejszych kobiet ktore zyja Jennifer Lopez przy wzroście 165cm, waży 65kg i ma wymiary 86-66-109. Beyonce: 169cm, 65kg, 86-68-107. a poogladaj sobie zdiecia jak one wygladaja Sa piekne i chudsze by wygladaly okropnie kazdy normalny mezczyzna sie slini na ich widok kulfon ! kazdy normalny Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 08.02.12, 23:24 kulfon z reszta co ma moj wyglad do tego tematu ? powiedz mi ? wiem ze mnie nie lubisz ale to nie powod zeby zawsze mi wytykac ile waze skoro tylko tobie sie to nie podoba naprawde uwazasz kobiete z artykulu za atrakcyjna ? pytam sie powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: szok 09.02.12, 08:09 > zeby zawsze mi wytykac ile waze skoro tylko tobie sie to nie podoba Tak sobie dalej wmawiaj! :) Oczywiście - wszyscy lubią grube baby. Obudź się wreszcie albo zacznij leczyć się z tych urojeń. :) > naprawde uwazasz kobiete z artykulu za atrakcyjna ? Gdzie coś takiego napisałem? Tylko po co ja pytam, skoro dałaś już nie jeden raz przykład tego, że czytać też nie potrafisz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maur_123 Re: szok 09.02.12, 09:49 Dla kulfona najatakcyjniejsze są żydówki z Oświęcimia Odpowiedz Link Zgłoś
pieskudlatycomalaty Re: szok 09.02.12, 13:06 Nastepna modelka jak facet imgur.com/LnuyL,gtCk8,RDZYa,NeGw9,UioO9,3hbh0,JEs40,uAl72,5Gs0J,UURwz,kDHUd,J6dYN,9sdnU,snDXs,kNhIb,4BTBR,WyB5p#16 Takie ksztalty u kobiet lubia tylko mezczyzni ktorych ciagnie do mezczyzn..Geje..No bo jak to inaczej tlumaczyc??Gdzie ksztaltne piersi,pupa i normalne wciecie w pasie jak u pieknej kobiety?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 12.02.12, 15:52 kulfon nie odpowiedzial Wyszlo szydlo z worka Ten jego idelany kosciotrup ma pewnie na imie Sebastian ;D Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 09.02.12, 18:55 zdecydj sie kulfon czego ty odemnie chcesz najpierw sie mnie wtracasz we watek i odstraszasz rozmowcow , obrazasz i wyzywasz jak zawsze A na koniec sam sobie zaprzeczasz i nagle mowisz ze jednak kosciotrupy ci sie nie podobaja ? o co ci chodzi ? ty tu wchodzisz tylko po to zeby mi dokuczac Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon13l Re: szok 10.02.12, 08:38 > najpierw sie mnie wtracasz we watek Hallo wieś, tutaj forum miejskie - tzw. (po twojemu) "miastowych". :) Piszemy po polsku, w sposób przyjęty dla wszystkich, a nie tylko dla grubych bywalców świetlic w wiejskich remizach. :) > obrazasz i wyzywasz jak zawsze Ja ciebie obrazić nie mogę - to jedynie ty możesz się obrazić. :) > A na koniec sam sobie zaprzeczasz i nagle mowisz ze jednak koscio > trupy ci sie nie podobaja ? Sam sobie zaprzeczam? Rozumiem, że jeśli coś mi zarzucasz, to potrafisz to udowodnić? Czekam więc. Zacytuj moją wypowiedź, w której napisałem, że podobają mi się anorektyczki lub takie kształty, jakie zaprezentowałaś w linku na początku. Znowu się okaże, iż: - nie potrafisz czytać (o zrozumieniu treści nawet nie wspomnę), - dla ciebie nie istnieje nic pomiędzy twoimi 80 kg, a zaprezentowanymi 40 kg (przy 172 cm). Taka właśnie z tobą jest. W żałosny sposób szukasz potwierdzenia dla swojego rzekomego "piękna", pokazując ekstremalne przypadki, które tak samo nie mają nic wspólnego ze szczupła, zgrabną kobietą, jak i ty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: szok 12.02.12, 15:34 chyba wiem gdzie jestem kulfon to jest mowa potoczna Nie bede tutaj rozmawiac jak bym byla na rozmowie u prezydenta . trzeba byc soba ty mnie nie obrazasz ? przemysl swoje wypowiedzi i zobacz ile kwasu na mnie wylewasz ! sluchaj nie bede teraz szukac twoich slow Za duzo tego bylo . ale pamietam i pewnie inni tez twoje historie . przypomnij sobie jak gadales ze twoja kobieta to w ciuchach 36 by sie utopila No to jak ona musi wygladac co ? Nie jest chuda kulfon ? nie jest ? cos mowiles jeszcze wczesniej ze kobieta dobrze wyglada tylko jak wazy 50 kilo czy tam nawet mniej Tyle nie wazy przecietna normalna zdrowa kobieta ! ale dla ciebie normalna kobieta to krowa potem cos bylo ze pokazywales zdiecia gwiazd czy tam modelek i wmawiales mi i innym ze one nie byly przerabiane w photo schopie Ze niby takie zdiecia pokazuja prawde . zadnego celulitu , rozstepow wszystko idelane jak u ciebie i twojej kobiety ! i te twoje opowiastki o plackach i innym jedzeniu roznych rzeczy z tym niby istniejacym szczupakiem i wiele wiele innych i jeszcze ze kobieta nie moze miec pelnych piersi bo ty sie zaraz unosisz ze to tluszcz ! ze ma za duzo tluszczu jak ma ksztaltna pupe i piersi i ksztalty jak klepsydra Juz pomijam to jakie baby sa glupie i krzykliwe i wogole Oczywiscie wszystkie oprocz twojej kobiety bo kulfon to musi miec idelane wszystko bo sam jest idealny nic nie pamietasz ? przypomnij sobie swoje slowa Odpowiedz Link Zgłoś
musia_20 Re: szok 09.02.12, 21:59 Jeśli chodzi o ten link to uważam, że to raczej nie realne żeby bez żadnej interwencji chirurgicznej ktoś miał taką talię. Wygląda to obrzydliwie i nie apetycznie. W ogóle ta modelka jest straszna... Nie mniej jednak uważam, że promowanie szczupłej sylwetki nie jest złe. Każdy powinien o siebie dbać i starać się być z formie. Natomiast jeśli chodzi o Twoje ciągłe dyskusje z Kulfonem to jest to po prostu mistrzostwo świata:P Leże na ziemi ze śmiechu jak to czytam:P Kulfon jest mistrzem ciętej konwersacji i musisz to niestety zaakceptować:] Na nic się nie zdadzą Twoje (niestety bardzo słabe) próby pertraktacji. On ma swoje zdanie, które tylko "głośno" wyraża i tym samym nikogo nie zmusza, do tego aby uważał tak samo. Koniec kropka. Dam Ci jedną radę. Daj sobie spokój dziewczyno:) A Ciebie Kulfonie mój drogi pozdrawiam:) Dzięki Tobie jest wesoło na tym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś