xyz123321 22.02.12, 12:59 Mam problem mianowicie jak rozreklamowac wlasna firme w Świeciu?? Macie moze jakies pomysly tak aby trafilo to do ludzi mieszkajacych w naszym miescie??? Czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miejscowycsw Re: podpowiedź 22.02.12, 13:40 Reklama w prasie np: Czas Świecia, i ulotki w sumie to zależy od Twojej działalności co konkretnie bo od tego będzie uzależnione dotarcie do konsumenta-czy do danej grupy czy całości. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz123321 Re: podpowiedź 22.02.12, 13:43 Prowadzę branże finansową. A jakies strony w internecie mozesz zaproponowac ktore ludzie czytaja? Odpowiedz Link Zgłoś
swiecie-ecie Re: podpowiedź 22.02.12, 14:07 Na reklamie w Świeciu już zęby zjadłem, więc mogę podpowiedzieć, że sens ma tylko wydawania kasy na Czas Świecia (niestety dość drogi, ale skuteczny), telewizję kablową i ewentualnie ulotki. Tylko to daje jakiś odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
bayer911 Re: podpowiedź 22.02.12, 14:25 według mnie w dzisiejszych czasach bardzo dobrym miejscem na reklamę jest również facebook Odpowiedz Link Zgłoś
bayer911 Re: podpowiedź 22.02.12, 14:56 tworzysz na fb konto swojej firmy np nowo otwarta kawiarnia w Świeciu www.facebook.com/coffeein.swiecie na facebook róże oferty czy promocje możesz reklamować, a wiadomo znajomy znajomemu poleci dalej Odpowiedz Link Zgłoś
gamon12345 Re: podpowiedź 22.02.12, 21:46 ulotki,TV Świecka, na mieście są dwa bilbordy gdzie można wyświetlić ofertę firmy, internetowe wydanie gazety pomorskiej, strona Świecie24,również radio PIK, jest też taka darmowa gazeta wychodząca na Świecie gdzie jest masę reklam ale nie pamiętam jej nazwy Odpowiedz Link Zgłoś