Dodaj do ulubionych

PAREA - opinie

04.06.12, 20:21
No i jak tam w Clubie Parea? Jakie wrażenia, bo nie wiem, czy się wybrać.
Obserwuj wątek
    • kulunkele Re: PAREA - opinie 04.06.12, 22:06
      Chyba porażka, byłem kiedyś w piątek zobaczyć co się dzieje tam, było już po północy, więc ruch powinien być, a tam może z 3 osoby na parkiecie były.
      Tej samej nocy byłem w carmelu i na hali, no i stwierdzam że hala chyba jest ostatnio na 1 miejscu gdzie można się pobawić w naszym mieście.
      • bayer911 Re: PAREA - opinie 04.06.12, 22:36
        według mnie w Świeciu najlepiej wypada Carmel, na hali według mnie pełno małolatów i cwaniaków

Co do Pareii miałem nadzieję że powrót stokrotki coś przyniesie, ale niestety, "remont" za dużo nie przyniósł, ludzie więcej się spodziewali. Mi się nie podoba z tego względu że wszystkiego jest po trochu, na wejściu czerwono i lampy jak w chińskiej dzielnicy, następnie po jednej stornie tapeta coś jak w carmelu, a z drugiej tapeta przedstawiająca kosmos, jakoś to się wszystkiego razem nie trzyma według mnie
    • vip.bad.boy Re: PAREA - opinie 05.06.12, 01:29
      Dj-je na piątkę grają dla ludzi.
      Ceny w barze na piątkę , bardzo przystępne.
      Fajne młode laseczki na obsłudze.
      Wystrój na trójkę , w sumie kwestia gustu no ale przecież najważniejsza jest zabawa a ten nowy Dj naprawdę zna się na rzeczy. Co do remontu cudów się nie spodziewałem skoro lokal nie jest ich własnością.
      Jeżeli chodzi o piątkowe noce w CSW wszędzie jest lipa , miasto umarło. Ostatnio jak byłem w Carmelu były cztery osoby.
      • zuzka860 Re: PAREA - opinie 05.06.12, 07:45

prawda. w piątki nie ma gdzie sie bawić.ale za to w sobotę zdecydowanie wygrywa carmel.
        klub na poziomie.jedyny w tym miescie.
        • fila57 Re: PAREA - opinie 05.06.12, 16:14
          jednemu blondynka drugiemu brunetka ja wolę rude . jest ok.zabawa super
    • polaris15 Re: PAREA - opinie 11.06.12, 09:03
      Ktoś się bił pod Stokrotką w sobotę w nocy?
      Co do tematu. Opinie nie są pochlebne, raczej nie odwiedzę bo szkoda mi czasu. Podpada mi to, że nie ma żadnych zdjęć, ale z tego co słyszę nie ma co i kogo fotografować. Zmęczenie materiału i za długo nie było nic robione. Za dużo obietnic, za dużo gadania, za mało uczciwej pracy i zmian. Chodzą głosy, że do końca wakacji i bye, także możliwe, że wogóle nie zawitam.
      • fila57 Re: PAREA - opinie 11.06.12, 09:30
        coś słyszałeś zadyma była w kredensie w parea było super
    • jocker24s Re: PAREA - opinie 11.06.12, 15:46
      HEHE DZIĘKUJĘ !!! ANTYREKLAMA TO TEŻ REKLAMA :) PAREA MA SIĘ CAŁKIEM DOBRZE I NIE ZAMIERZA SIĘ ZAMYKAĆ. CO NAJZABAWNIEJSZE ZE NAJWIĘCEJ DO POWIEDZENIA MAJĄ CI CO W OGÓLE DO NAS NIE CHODZĄ.
      CO DO SOBOTNIEJ NOCY KTOŚ SIĘ BIŁ KOŁO 21 KOŁO BAJORA OD STRONY SOWY Z NASZYM LOKALEM TO NIE MIAŁO NIC WSPÓLNEGO.
      • zonk00reaktywacja Re: PAREA - opinie 14.09.12, 09:56
        teraz w stoci jast w miare spokuj bo nikt tam nie chodzi :D
      • polaris15 Re: PAREA - opinie 30.09.12, 11:47
        Nawet śmiać mi się już nie chce z wypisywania postów o rewelacyjnych imprezach w Parea. Bylam, zobaczym, wiecej nie wroce i nic mnie juz nie przekona. Opinie, które do mnie docierają potwierdzają, że tam się nic nie dzieje, a na sali max.30 osob. Piękne plakaty nie świadczą o niczym, jedno zdjęcie na fb tylko dobitnie pokazuje, że nie ma ludzi i nie ma czego uwieczniać na fotach. Nie wiem jak można się tak oszukiwać i natrętnie przekonywać innych że jest super. Do tego w każdej negatywnej opinii doszukiwać się głosu konkurencji. No śmiać się chce. Kto nie jest z nami jest przeciwko NAM. Jeżeli tak, to rzeczywiści, na każdym rogu czai się konkurent, zazdrosny i nieprzychylny człowiek. Ja domagam się prawdy, a tych kłamst nie mam siły już czytać. Jeżeli kogoś stać na szczere słowa to i ludzie sa bardziej przychylniejsi. A na kit reagujemy oburzeniem i złością. Walką nic się nie zdziała a do tego dodatkowo odstraszy potencjalnych imprezowiczów. Jest o czym myśleć, a najlepiej zamilknąć i życie będzie toczyć się dalej, z Pareą czy bez. Nie oszukujmy się w porównaniu do konkurencji nie jesteście w stanie nic zaoferować oprócz wspomnień. Pozdrawiam, więcej nie wchodzę na temat Parea Stokrotka czy coś...bo to nie są wybory na prezydenta żeby tak agitować i mydlić oczu ludziom. Wiem, że to nieprawda (inf. o suuuper imprezach), a wypowiadanie się na ten temat osoby spokrewnionej i żywo związanej z tym miejscem traktuję jak mydlenie oczu.
        • csw10 Re: PAREA - opinie 30.09.12, 20:12
          farmazony piszesz obszedłem wczoraj nasze kluby i co porażka wszędzie lipa mało luda i tyle pozostaje bydgoszcz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka