kamola82 01.01.13, 21:33 chciałabym sie dowiedziec kto jest moderatorem forum Świecie i gdzie ewentualnie jest regulamin tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romaniaturk Re: moderator tego forum... 01.01.13, 21:59 to teraz palnęłaś ! co urzad miejski ma wspólnego z gazetą wyborczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
pereubu Re: moderator tego forum... 02.01.13, 08:37 romaniaturk napisała: > to teraz palnęłaś ! > co urzad miejski ma wspólnego z gazetą wyborczą ? a to widziales? :) www.swiecie.twoje-miasto.pl/forum Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: moderator tego forum... 02.01.13, 10:41 a co to ma wspólnego z TYM forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr2_pl Re: moderator tego forum... 22.01.13, 14:18 kamola82 napisała: > chciałabym sie dowiedziec kto jest moderatorem forum Świecie i gdzie ewentualni > e jest regulamin tego forum... Też chciałbym to wiedzieć, zwłaszcza w kontekście usuwania niewygodnych dla władzy samorządowej tematów. Gazetę Wyborczą zawsze ceniłem za niezależność poglądów i niepoddawanie się wpływom politycznym, ale to co wyrabia redakcja Czasu Świecia może sugerować, że redaktorzy mają jakiś osobisty interes w promowaniu istniejącego układu politycznego. Nie wiem, ale tak to wygląda... Nawet nie trzeba tego uzasadniać. Wystarczy przejrzeć Czas Świecia. Większość łamów zajmują jakieś towarzyskie zdjęcia, które nikogo nie obchodzą i jakoś dziwnie redakcja omija istotne dla świecian problemy dając w zamian bezkrytycznie wynurzenia Burmistrza wyglądające na artykuł sponsorowany. Pytanko nasuwa się samo: Czy redakcja Czasu Świecia włączyła się w walkę wyborczą po stronie obecnego Burmistrza, pana Pogody??? Odpowiedz Link Zgłoś
antipasto Re: moderator tego forum... 22.01.13, 15:06 no nie mogę )) ma piszący parcie bez odwagi chcesz chłopem być w radzie to czego się boisz ) piotrze 2 ? to się Ktoś zajmie tym forum czy nie ? autowidol ? viviana ? dolna_pa ? inne propozycje ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr2_pl Re: moderator tego forum... 22.01.13, 15:30 antipasto napisał: > > no nie mogę )) > ma piszący parcie bez odwagi > chcesz chłopem być w radzie to czego się boisz ) > piotrze 2 ? A skąd wiesz, że nie celuję wyżej? Poza tym rada w obecnym rozdaniu, to tylko tło dla poczynań paru osób. Przynajmniej tak się zdaje... > to się Ktoś zajmie tym forum czy nie ? > autowidol ? > viviana ? > dolna_pa ? > > inne propozycje ? Sorki, ale nie chodzi o to kto zajmie się forum, tylko o to kto teraz się zajmuje forum? Chodzi o kontakt w razie problemów. Nie wiem, ale chyba to żadna tajemnica i wszyscy powinni wiedzieć, jak to jest ogólnie przyjęte. Odpowiedz Link Zgłoś
antipasto Re: moderator tego forum... 22.01.13, 15:38 skoro tak piszesz to zrób to Odpowiedz Link Zgłoś
antipasto Re: moderator tego forum... 22.01.13, 15:48 sorki że, ale mam uprzejmą prośbę : nie cytuj mnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
antipasto Re: moderator tego forum... 22.01.13, 16:33 Kamola82, to Twój temat, przepraszam ale mnie w.. wyprowadzilo to na wąskie ścieżki )) Odpowiedz Link Zgłoś
kamola82 Re: moderator tego forum... 26.01.13, 16:45 nadal jednak nie wiemy kto jest moderatorem tego forum. i już nie chodzi o jakieś wątki polityczne, to mnie mało interere, ale chocby watki typu ogłoszeniowego.stąd też moje pytanie o regulamin tego forum... swoją drogą to dziwne że się nikt nie ujawnia, to chyba żadna tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
vanmakaron Re: moderator tego forum... 26.01.13, 19:01 Regulamin już bardziej dostępny nie może być.Skoro nie widzisz go,to proszę serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamola82 Re: moderator tego forum... 28.01.13, 19:43 to ogólny regulamin a mnie chodzi o zasady panujące na forum swiecia. moderator chyba sam sobie cos powymyslał skoro znikaja niektóre posty. wiem że ma do tego prawo ale mógły gdzies okreslić co można a czego nie na Świeckim forum... Odpowiedz Link Zgłoś