grand03 12.02.13, 16:54 Jakie kwiaty polecacie dla ukochanej kobiety zamiast czerwonych roz ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 17:22 Nie wiem jakie lubi , nigdy nie mowila a ja sie nie znam na takich sprawach :( Odpowiedz Link Zgłoś
fswi Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:26 Nie żebym się czepiał, ale jak się kogoś zna, to chyba powinno się wiedzieć, co ta osoba lubi. A jeśli się nie wie, to się nie kupuje nic z takich rzeczy. Zresztą, kwiaty na Walentynki to chyba mało ciekawy pomysł. Zabierz ją lepiej do kina a później na kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
fswi Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:30 Przepraszam. Miało być oczywiście „jak się kogoś kocha” a nie tylko „zna”. Odpowiedz Link Zgłoś
grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:30 wiem co lubi ale akurat nie o kwiatach :) kwiaty to ma byc czesc prezentu taki dodatek i nigdzie nie pisalem o walentynkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
fswi Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:31 Wybacz, zasugerowałem się zbliżającą się okazją. :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:35 chce troche lepiej sie przygotowac okazja bedzie za jakis czas :) chce jej zrobic naprawde fajna niespodzianke zeby byla zaskoczona :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:40 zaraz mnie tu panie zbombarduja ale jeszcze nigdy nie dostala ode mnie kwiatow a zasluguje jak malo kto :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalencja90 Re: co polecicie ?? 14.02.13, 12:06 Witam ! prawdziwa kobieta zawsze najlepiej cieszy sie z kwiatow ! niech sie pan nie zastanwia tylko przy kazdej okazji kupuje kwiaty i zawsze pan trafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 17:22 Dziekuje a jeden kwiat nie za skromnie ?? zeby nie bylo ze jestem skapiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: co polecicie ?? 15.02.13, 07:54 Róże i tylko róże.Wybór kolorów ogromny,zauważ,że róża nie potrzebuje żadnej ozdoby sama w sobie jest piękna.Z różą zawsze trafisz w gust dziewczyny,róże są ponadczasowe.Są trwałe,jeżeli dziewczyna jest sentymentalna może je zasuszyć na pamiątkę. Osobiście nie znam babki,która nie lubiłaby róż,a znam ich trochę. Odpowiedz Link Zgłoś