Dodaj do ulubionych

co polecicie ??

12.02.13, 16:54
Jakie kwiaty polecacie dla ukochanej kobiety zamiast czerwonych roz ??
Obserwuj wątek
    • fswi Re: co polecicie ?? 12.02.13, 17:01
      Takie, jakie lubi.
      • grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 17:22
        Nie wiem jakie lubi , nigdy nie mowila a ja sie nie znam na takich sprawach :(
        • fswi Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:26
          Nie żebym się czepiał, ale jak się kogoś zna, to chyba powinno się wiedzieć, co ta osoba lubi. A jeśli się nie wie, to się nie kupuje nic z takich rzeczy. Zresztą, kwiaty na Walentynki to chyba mało ciekawy pomysł. Zabierz ją lepiej do kina a później na kolację.
          • fswi Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:30
            Przepraszam. Miało być oczywiście „jak się kogoś kocha” a nie tylko „zna”.
          • grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:30
            wiem co lubi ale akurat nie o kwiatach :) kwiaty to ma byc czesc prezentu taki dodatek i nigdzie nie pisalem o walentynkach :)
            • fswi Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:31
              Wybacz, zasugerowałem się zbliżającą się okazją. :)
              • grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:35
                chce troche lepiej sie przygotowac okazja bedzie za jakis czas :) chce jej zrobic naprawde fajna niespodzianke zeby byla zaskoczona :)
                • grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 19:40
                  zaraz mnie tu panie zbombarduja ale jeszcze nigdy nie dostala ode mnie kwiatow a zasluguje jak malo kto :)
                  • magdalencja90 Re: co polecicie ?? 14.02.13, 12:06
                    Witam ! prawdziwa kobieta zawsze najlepiej cieszy sie z kwiatow ! niech sie pan nie zastanwia tylko przy kazdej okazji kupuje kwiaty i zawsze pan trafi :)
    • dolna-pa Re: co polecicie ?? 12.02.13, 17:05
      Jedna frezja w kolorze.
      • grand03 Re: co polecicie ?? 12.02.13, 17:22
        Dziekuje a jeden kwiat nie za skromnie ?? zeby nie bylo ze jestem skapiec :)
    • jawanda Re: co polecicie ?? 15.02.13, 07:54
      Róże i tylko róże.Wybór kolorów ogromny,zauważ,że róża nie potrzebuje żadnej ozdoby sama w sobie jest piękna.Z różą zawsze trafisz w gust dziewczyny,róże są ponadczasowe.Są trwałe,jeżeli dziewczyna jest sentymentalna może je zasuszyć na pamiątkę.
      Osobiście nie znam babki,która nie lubiłaby róż,a znam ich trochę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka